Proteiinipannukakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: AamupalaherkkumaitorahkaPannukakkuproteiinireseptitterveellinenvälipalaJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tällä ohjeella valmistuu maailman parhain proteiinipannukakku. Se on mehevä, herkullinen ja ennen kaikkea terveellinen.

Herkullinen proteiinipannukakku syntyy helposti sekoittamalla taikinan ainekset yhteen ja paistamalla uunissa noin kahdenkymmenen minuutin ajan. Voit nauttia proteiinipannukakkua ravinteikkaana ja maukkaana aamu- tai välipalana sekä treenin jälkeen. Se taltuttaa myös helposti…
...Maitoa tai mantelimaitoa4 dl Star nutrition whey -100 vanilja-päärynä proteiinijauhetta (muukin proteiinijauhe käy)3 tl Leivinjauhetta1 tl Suolaa2 tl Kardemummaa Lämmitä uuni 200 asteiseksi. Soseuta banaanit. Lisää sekaan munat, maitorahka ja...

Läheiset reseptit

Proteiinipannukakku

... Tällä ohjeella valmistuu maailman parhain proteiinipannukakku. Se on mehevä, herkullinen ja ennen kaikkea terveellinen. Herkullinen proteiinipannukakku syntyy helposti sekoittamalla taikinan ainekset yhteen ja paistamalla uunissa noin...