Prinsessaponikakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: lapsetnonnareseptitsuklaaTäytekakutJulkaistu seuraavalla sivustolla

Nupun 3-vuotissynttäreitä juhlittiin tänään. Olin henkisesti varautunut tekemään prinsessakakun tai ehkä jopa Frozen-kakun, mutta Nuppu yllättikin nonnan ja tilasi prinsessaponikakun! Ponit ja prinsessat ovat yhtä ihania, joten miksipä niitä ei yhdistäisi samaan kakkuun. 

Ideaa lähdin hakemaan My little pony-tyyppisistä kakuista, joita netistä löytyy valtavasti. Väreillä on tietenkin iso…
...dl sokerianoin 4 rkl vaniljakreemijauhetta Vatkaa kerma yhdessä sokerin kanssa vaahdoksi. Lisää sauvasekoittimella soseutetut vadelmat. Lisää vaniljakreemijauhetta sen verran, että täyte napakoituu. Sekoita tasaiseksi. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta pohjat...

Läheiset reseptit

Prinsessaponikakku

...Toiveena ollut kruunu ei istunut kunnolla prinsessaponin päähän, joten korvasin sen helmitiaralla. Kruunun asettelin kakkuun toisaalle.  Kakun täytteenä on suklaata ja Nupun toivomaa vadelmaa. Prinsessaponikakkupohjana kuuden munan sokerikakkupohjakostutus vaniljamaidolla suklaatäyte:2...