Teriyakilohi

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kalaruoatpääruokareseptitruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla

 Teriyakilohi (4:lle)
Tarvitset:
400g lohifileetä
seesaminsiemenöljyä paistamiseen

Teriyakikastike:
1 dl teriyakikastiketta
3 rkl vettä
2 rkl ruokosokeria
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
puolikas chili
valkosipulinkynsi

Viimeistelyyn:
ruukku tuoretta korianteria
2 rkl seesaminsiemeniä

Lisäkkeeksi:
nuudelia

Valmistusohje:
Aloita valmistamalla teriyakikastike. Mittaa…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla  Teriyakilohi (4:lle)Tarvitset:400g lohifileetä seesaminsiemenöljyä paistamiseen Teriyakikastike:1 dl teriyakikastiketta3 rkl vettä2 rkl ruokosokeriapeukalonpään kokoinen pala inkivääriä puolikas chilivalkosipulinkynsi Viimeistelyyn:ruukku tuoretta korianteria2 rkl seesaminsiemeniä Lisäkkeeksi:nuudelia Valmistusohje:Aloita valmistamalla teriyakikastike....

Läheiset reseptit

VHH: Teriyakilohi kohtaa kahden kaalin täyteläisen pyreen

...tällä kertaa käytin kelpoa valmiskastiketta teriyakimarinadiin, jolla lohi sai pintaansa kauniin värin ja makuun ripauksen itämaista eksotiikkaa. TERIYAKILOHI 4 annosta 600 g ruodotonta, laadukasta lohta 1 dl valmista teriyaki-kastiketta seesaminsiemeniä päälle Lusikoi...

Teriyakilohi

...  Teriyakilohi (4:lle)Tarvitset:400g lohifileetä seesaminsiemenöljyä paistamiseen Teriyakikastike:1 dl teriyakikastiketta3 rkl vettä2 rkl ruokosokeriapeukalonpään kokoinen pala inkivääriä puolikas chilivalkosipulinkynsi Viimeistelyyn:ruukku tuoretta korianteria2 rkl seesaminsiemeniä Lisäkkeeksi:nuudelia Valmistusohje:Aloita valmistamalla teriyakikastike....

Teriyakilohi

Olen jo muutaman kerran saanut maistaa ihanaa itämaisittain maustettua uunilohta hyvän ystävän luona. Tämä herkullinen versio tuo mukavan vaihtelun paistetulle kalalle ja sen lisukkeeksi sopii...

Teriyakilohi

Lohi on siitä kiitollinen raaka-aine, että miedon ominaismaun ansiosta se soveltuu monen eri keittiön makumaailmaan. Myös nopea kypsyminen tekee siitä helpon arkiruoan. Tällä kerralla makumaailmassa...

Teriyakilohta, nuudeleita ja Funky Luomu -olutta

...joihin lyötiin sekaan aasiavivahteita.   Reseptit:  Teriyakilohi: n. 170 g ruodotonta lohta per syöjä 1 rkl teriyakikastiketta per hlö liraus soijakastiketta Marinoi lohipalat tai medaljongit teriyakikastikkeella muutamaa tuntia ennen ruokailua....

Teriyakilohta, nuudeleita ja Funky Luomu -olutta

...joihin lyötiin sekaan aasiavivahteita.   Reseptit:  Teriyakilohi: n. 170 g ruodotonta lohta per syöjä 1 rkl teriyakikastiketta per hlö liraus soijakastiketta Marinoi lohipalat tai medaljongit teriyakikastikkeella muutamaa tuntia ennen ruokailua....