Rahkamunkit Dumle sydämellä

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: makea leivonnainenreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Vielä meidän perheessä ei olla kyllästytty munkkeihin, joten vielä jaksaa yhden satsin leipoa.
Mutta tälläkertaa piti tehdä jotain uutta.

2 dl vettä
50 g voita
250g maitorahkaa
2 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 rkl kardemummaa
1 muna
n….
...kuivahiivaa1 tl suolaa2 dl sokeria2 tl vaniljasokeria 1 rkl kardemummaa1 munan. 10 dl jauhoja DumlekarkkejaMunkinpaistorasvaa tai rypsiöljyä Siro sokeria Kuumenna vesi ja voi mikrossa kuumaksi. Lisää rahka. Näin nesteestä tulee...

Läheiset reseptit

Rahkamunkit Dumle sydämellä

...kuivahiivaa1 tl suolaa2 dl sokeria2 tl vaniljasokeria 1 rkl kardemummaa1 munan. 10 dl jauhoja DumlekarkkejaMunkinpaistorasvaa tai rypsiöljyä Siro sokeria Kuumenna vesi ja voi mikrossa kuumaksi. Lisää rahka. Näin nesteestä tulee...

Mansikkakermakakku Dumle -twistillä

...-kerma. Eli kermavaahto on makeutettu Fazerin Dumle -kastikkeella. Tein poikani synttäreillenikin samoin maustetun kermakakun ja se ihastutti suuresti juuri tuon dumle -twistin myötä vieraita. Kakku ei ole makea, vaikka siltä...

Sitruunaiset munkkirinkelit ja Dumle-munkit

...tl suolaa 1 dl margariinia (pullosta tai sulatettuna) 2-3 tl kardemummaa 15 dl vehnäjauhoja sisälle: puolikas Dumle paistamiseen: rypsi-/rapsiöljyä pinnalle: siro hienoa sokeria Tee taikina kuten edellä ja kohota liinan...

Dumle-brookie

... Pullanmurun synttäreillä oli tarjolla myös mm. Dumle-brookieseja. Törmäsin ohjeeseen sopivasti kaverin Facebook-sivulla juuri, kun mietin jotain uutta tarjottavaa juhliin. Alkuperäinen ohje löytyy Fazerin sivuilta. Todellisia äkkimakeita herkkupaloja! Tulee...

Dumle-päärynäkakku

...käyttää mikrossa. Aseta muki valmiiksi mikroon odottamaan kuumennusta. 2. Paloittele Dumle pieneen kattilaan ja sulata se kuumassa vesihauteessa esim. isommassa kattilassa. Kun Dumle on sulanut möykyksi, kaada vähitellen sekaan ½dl...

Nopeat rahkamunkit

... Vappu lähestyy kovaa vauhtia ja hoppu tuli taas tänäkin vuonna vappuleivonnaisten kanssa. Nopeat rahkamunkit on erinomainen vaihtoehto kiireisellekin leipojalle. Kyllä mulla olis oikeasti hyvin tällä viikolla...

Dumle- ja Pätkismuffinit

...kulhoon. Lisää voi,munat ja sokeri,ja vatkaa tasaiseksi.Laita vuokiin teelusikoilla taikinaa ja paina keskelle Dumle tai Pätkis. Paista uunissa n.15-20 minuuttia kunnes muffinit ovat kohonneita ja tuoksuvat herkulliselta! Valmiina uuniinDumlet...

Dumle muffinssi

... Tässä helppo kesäillan herkku Dumlejen ystäville 🙂 Dumle muffinssit150g voita1,5dl sokeria2 kananmunaa4dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta2rkl kaakaojauhett1,5 dl maitoa tai kermaaPuol pussia Dumleja50g maitosuklaata100g valkosuklaata Vaahdota voi ja...

Herkulliset Dumle-suklaakeksit

...sen arvoista. Jouduin lisäksi hieman muokkaamaan ohjetta ja etsimään suomalaisia korvikkeita. Valitsin keksien toffeeksi Dumle-karkit. Dumlet saattaa hieman levitä pellille, kun ne sulaa. Kun pilkkoo Dumlet mahdollisimman pieniksi paloiksi niin...

Rinkilämunkit ja sitruunaiset rahkamunkit

...rypsiöljyssä ( paksupohjaisessa kattilassa sekä muista pitää kansi lähettyvillä varmuuden vuoksi! ) Nosta kypsät munkit talouspaperille hetkeksi ennen kuin sokeroit ne sirosokerilla. Sitten vain herkuttelemaan. SITRUUNAISET RAHKAMUNKIT15-20 kpl koosta riippuen...

Donitsit dumle kuorrutteella

...Kaiverra toiselta puolelta esim. sukkapuikolla koko reikä näkyviin ja saat muhkeat donitsit 🙂 Kuorruta haluamallasi kuorrutteella ja koristele halutessasi. Donitsien ohjeen löysin pataporisee blogista jota muokkasin.  dumle kuorrute: 200g dumpeja4rkl...

Lime-valkosuklaa & Dumle minicupcakes

...jähmettymään hetkeksi.  Mä olin malttamaton ja annoin olla ehkä 15min vain. Pursota muffareiden päälle haluamallasi tavalla ja nosta jääkaappiin asettumaan ja jähmettymään.   Dumle (Dumble) MiniCupcakes   Ohje 24 täydentäyttä...

Mokkakakku semifreddo sydämellä

Hei! Joulun aika alkaa pikkuhiljaa saapua ja pikkujoulukausi on parhaillaan (ja jo mennytkin kenties). Meille tuli sukulaisia syömään viikonloppuna ja halusin tehdä jotakin jäädykettä/semifreddoa ja...

Käsi sydämellä!

Tiedätkö sen tunteen kun uni ei vain tule.Käännät kylkeä, pyörähdät selällesi ja taas toiselle kyljelle.Kellon vilkuileminen ja kännykän tuijottaminen ei tunnetustikkaan auta.Silti huomaan turvautuvani molempiin.Pieni...

Hunajaiset Skyr kuppikakut mehevällä persikka sydämellä

*Kaupallinen yhteistyö Mitä tulee kun yhdistetään uudet kermaisemmat Skyrit, juustokakku ja kuppikakut? No, takuulla tämän kesän uusin ja mehevin superherkku! Saitko kutsun mökille juhannuksen viettoon...

Nopeat rahkamunkit

Hieman tulee myöhässä tämä munkkiresepti, mutta vaikka sitten ensi vapuksi. Tai miksei näitä herkkuja voisi tehdä muulloinkin, kuin vappuna! Tänä vuonna oli sen verran kiireinen...

Sitruunaiset Rahkamunkit

Vappu päivitykset tulee nyt hieman myöhässä koska sain kauhean flunssan. :(Mutta tässä nyt tulee ! 🙂noin 20 kpl75g Margariinia2½dl Maitoa25g Tuore hiivaa½tl Suolaa1dl Sokerian. 6½dl...

Omar-rahkamunkit

Ainekset: 2 dl vettä 250g maitorahkaa 50g hiivaa 2 tl suolaa 2 dl sokeria 1 rkl vaniljasokeria 1 rkl kardemummaa 1 kananmuna 10 dl vehnäjauhoja...

Rahkamunkit

Taas on se aika vuodesta, kun monessa kodissa paistetaan munkkeja. Niin meilläkin. Jostain syystä paistan munkkeja vain vapuksi, vaikka ei näissä oikeasti niin iso työ...

Rocky road fudge

...g Dumle karkkeja2 kourallista vaahtokarkkeja1 dl pistaasipähkinöitä1 1/2 dl suolapähkinöitä Leikkaa Dumlet ja vaahtokarkit paloiksi. Rouhi pähkinöitä hieman pienemmäksi.  Sulata suklaa ja voi ja lisää kondensoitu maito ja sekoita. Anna...

Vuosi kakuissa: Helmikuun Dumlekakku

... Helmikuussa tein kaksi kakkua: kolmen suklaan synttäritäytekakun sekä Tintinin 9 kk-päivän Dumle-täytekakun. Kolmen suklaan kakusta en ehtinyt ottaa kuvia, mutta siinä oli tumma suklaapohja, valkosuklaamoussea täytteenä...

Piparkakkumuffinsit

...lähtisi peittämään kovin suurella kuorrutuksella, jotta se ei pehmene liiaksi. 100g voita huoneenlämpöisenä0,75dl fariinisokeria0,75dl hienoa sokeria1 kananmuna1prk (200g) piparkakkurahkaa3dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta1rkl piparkakkumaustetta10 Dumle Gingerbread- karkkiapiparitaikinaa 10 tähteen Vaahdota voi ja...

Vanhan loppu on uuden alku

...n. 45 minuuttia. Dumle- ja salmiakkisuklaatäyte 5 dl vispikermaa1 dl muscovado-sokerian. 450 g Dumle- ja salmiakkitäytesuklaata * Vaahdota vispikerma. * Lisää joukkoon muscovado-sokeri. * Puolita vaahtoseos kahteen eri kulhoon.* Leikkaa täytesuklaa pieniksi...

Helppo ja herkullinen Mustikkapiirakka

...dl mustikoita ( (käytin pakasteita)vuoan voiteluun margariinia  päälle: Fazerin Dumle-kastiketta (tai kinuski) tai fariini/ruokokidesokeriaseuraksi vaniljakastiketta tai -jäätelöä  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada voideltuun vuokaan. (Jos haluat, voit jättää osan...

Hienostunut Sitruuna-Mustikkapiirakka

...rkl voisulaa jäähdytettynäripaus suolaa(hiven keltaista karamelliväriä)Hyytelösokeri Multia (1 dl h.sokeria+1,5 dl vettä)4-5 dl mustikoita(säilykemandariineja) kermavaahtoa (makeutettu esim. Dumle -kastikkeella) 1. Valmista ensin murutaikina. Mieluiten vaikka edellisenä päivänä. Sekoita jauhot, sokeri ja...

Pikamunkit

...toki tuplata määrän. Pullahiiri käyttää täytteessä vadelmahilloa, mutta minä laitoin syksyllä tekemääni uuniomenahilloa. Tämän ohjeen myötä haluan toivottaa hyvää vappua kaikille lukijoille! 🙂 Kiireisen emännän pikamunkit:Rahkamunkit kardemummalla (10 -12 kpl) 50 g...

♥ Simaa ja vappumunkkeja

...seoksessa, jossa on sokerin lisäksi ripaus vaniljasokeria sekä kanelia. Täydellinen yhdistelmä siman kanssa! Meillä kävi jo eka kahvittelija maistamassa munkkeja ja pakkasin vielä mukaankin muutaman simapullon ja herkuteltavaa. Vapun rahkamunkit ...

Pikamunkit

...munkit voi myös täyttää hillolla ja sitten kierrittää ne sokerissa. Itse lisäsin taikinaan myös kardemummaa antamaan lisämakua. Rahkamunkit paistetaan alemmalla lämpötilalla kuin tavalliset hiivalla kohotetut munkit, ja niitä paistaessa kannattaakin...

Toffeemuffinssit

...fariinisokeria!)  200 g pullomargariinia2,5 dl gl.jauhoseosta0.5 dl kaakaojauhetta(en laittanut tummaa, vaan lasten dumle-kaakaojauhetta) 1,5 tl leivinjauhetta½ purkkia valmiiksi toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa Vaahdota munat ja sokeri, sekoita joukkoon margariini ja kuiva-aineseos...

Dumlejuustokakku suklaakiilteellä

...valmistin suklaisen kiilteen Kinuskikissan ohjeella. Kakusta tykättiin paljon, ja se katosikin parempiin suihin illan aikana, ainakin melkein viimeistä murusta myöten! Dumlejuustokakku suklaakiilteellä(n. 8-10 palaa)Pohja1 pss (180 g) Dumle Mini Cookies -keksejä70 g...