VISKIRIBSIT JA GRILLATTU SALAATTI SINIHOMEJUUSTOKASTIKKEELLA

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: grillistäkastikkeet ja dipitLisukkeetpossureseptitsalaattiJulkaistu seuraavalla sivustolla

Suomen kesä on lyhyt. Tänä vuonna se osui äitienpäiväviikolle. Grillit kuumiksi ja hopihopi nauttimaan auringosta ja hyvästä ruuasta! 

Lyhyellä varoitusajalla saapunut kesä houkutteli helppoon ratkaisuun eli reseptien lainaamiseen toisten blogeista. Halusin kokeilla grillattua salaattia ja Kaikki äitini reseptit -blogista löytynyt sinihomejuustokastike kuulosti houkuttelevalta. Kastike myös…
...jälkeen. Ribs-reseptin bongasin mistäs muualtakaan kuin Kauhukeittiöstä. Huomioi pitkä valmistusaika! Kesä saattaa olla jo ohi kun ribsit ovat marinoituneet! viskiribsitviskimarinadi ribseille 50g ruokosokeria50g dijon sinappia0,5dl soijakastiketta1 sipuli hienonnettuna1tl suolaaloraus vaahterasiirappia1dl Jack Daniels viskiä (muutkin viskit...

Läheiset reseptit

VISKIRIBSIT JA GRILLATTU SALAATTI SINIHOMEJUUSTOKASTIKKEELLA

...ja sivele valmiit ribsit kastikkeella. Anna kastikkeen ja ribsien ottaa viimeinen voitelu ja väri ennen tarjoulua kuumassa grillissä! grillattu salaatti sinihomejuustokastikkeella2 romainesalaatin kerää (tai esim. cosmopolitan -salaatin kerää)1dl majoneesia1dl turkkilaista...

Gluteenittomat pinchokset. Grillattu parsa, minttu ja lime. Rosmariinibroileri, tzatziki ja kreikkalainen salaatti.

...  ”Kohota punaisella malja menneelle, puhdista aistit samppanjalla ja kohota valkoisella malja tulevalle.”  Lue lisää viinipäiväntasauksesta täältä:hellanjaviinilasinvalissa Vallattoman Keittiön menu:Gluteenittomat pinchoksetkera punaisenGrillattu parsa, minttu ja limekera kuplienRosmariinibroileri,tzatziki ja kreikkalainen salaattikera...

Sandran ja Sailan syksyinen juureslounas ja salaatti

... Olin muutama viikko sitten kaverillani ja hänen kämppiksellään kylässä. Teimme makuhermoja hivelevää kasvisruokaa, jossa pääosassa olivat kotimaiset juurekset ja salaatti. Melkein kuin suoraan mainekkaasta, helsinkiläisestä Silvoplee-kasvisravintolasta....

Superhyvä ja helppo salaatti fetasta ja tonnikalasta

... Helppo, hyvä ja ruokaisa salaattia2 purkkia valutettua tonnikalaa1 fetakimpale0,5 dl auringonkukan siemeniä1 dl kalamata-oliiveja5 tomaattia0,5 kurkkuaoliiviöljyäbalsamicoa ...

Kreikkalais-roomalainen kukkakaalikorvake eli uunissa paahdettua kukkakaalia ja porkkanaa fetalla ja pestolla ja muilla roippeilla

...tuollaisia olisi). En sanoisi tätä kasviruoaksi, pelkästään pirun hyväksi ruoaksi. Noin kilon kukkakaali4 porkkanaaoliiviöljyä, suolaa ja pippuria 2 punasipulia renkaiksi leikattuina2 rkl oliiviöljyäjeeraa, garam masalaa ja chiliäloraus viinietikkaa 1/2 granaattiomenan...

Grillattu broileri ananas salaatti

...1/2 tuore ananas rapeaa frisee- tai jääsalaattia rucolaa tummaa balsamiviinietikkaa muutama ruokalusikka oliiviöljyä 1rkl sokeria 2rkl voita mustapippuria myllystä curria paprikajauhoa suolaa … Jatka lukemista Grillattu broileri ananas salaatti →...

Hellepäivän ruokaa - broilerivartaita ja salaattia vesimelonista ja varhaiskaalista

...kaali on nyt parhaimmillaan. Oivallus lisätä salaattiin turkkilaista jugurttia on ollut loistava. Salaatti saa enemmän luonnetta ja makua kuin pelkällä majoneesilla ryyditettynä. Kaalisalaatin voi tehdä hyvissä ajoin etukäteen, jopa jo...

Grillattu ja Marinoitu Kesäkurpitsasalaatti

...jota piristää sitruuna ja pehmentää feta.Kevyt ja maistuva lisuke tiristettyjen lihojen kaveriksi. Grillattu ja Marinoitu Kesäkurpitsasalaatti:– 2 isohkoa kesäkurpitsaa- 100g fetaa- kourallinen lehtipersiljaa, tai muuta haluamaasi yrttiä- 3 rkl oliiviöljyä-...

Avokadoranskalaiset ja Cobbin salaatti meksikolaisittain

... Avokadoranskalaiset ja meksikolaistyyliin tehty Cobbin salaatti luovat iloisen juhlan tuntua. Ne voidaan herkutella pahvilautaselta katuruokatyyliin tai hienostuneemmin erikseen ranskalaiset omasta kulhosta ja salaatti isolta salaattilautaselta itse...

Salaatti grillattusta munakoisosta ja kesäkurpisasta

...voisi olla tämän salaatin markkinointilause. Salaatti grillattusta munakoisosta ja kesäkurpisasta:pieni munakoisosuolaa pieni kesäkurpitsaöljyä 2-3 tomaatti koosta riippuen100g fetaaKastike: kourallinen tuoretta basilikaakourallinen tuoretta lehtipersilijaa 2 rkl sitruunan mehua3 rkl hyvää oliiviöljyäsuolaamustapippuria...

Helppo ja nopea bulgur-hernerouhesalaatti picnik-koriin ja kesäpöytään

...mukavasti lisää proteiinia. Koska valitsemani bulgur ja hernerouhe vaativat saman keittoajan, olivat ne helppo valmistaa samalla kertaa. Salaatti valmistuu nopeasti ja on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä tai kylmänä nautittuna. Se sopii mainiosti...

Freesi avokado-päärynäsalaatti ja Eestin ”Mandariinit” 2015 Oscar-ehdokkaana – Värske avokaado-pirnisalat ja Eesti ”Mandariinid” 2015 Oscar-nominendina

...salaatti ja ravistele ylimääräinen vesi pois. Revi lehdet pienemmiksi paloiksi ja jaa ne lautasille (2 lehteä per 1 annos). Leikkaa avokadot pitkittäin halki ja käännä ne auki niin, että iso...

Kananpojan grillivarras ja helppo marinadi ja glaseerauskastike

... Kananpoikaa tai broileria, omatekoinen marinadi sekä kastike, glaseerauskastike. Helppo ja taatusti maistuva grilliruoka on broilerivarras! Mehukas, juuri sopivan kypsä grillattu broileri vie kielen mennessään! Marinadi sopii hyvin myös...

Salaatteja ja lettuja, kesälounaaksi ja iltapalaksi

...samaan kulhoon muut kastikeainekset– Yhdistä kaikki ja anna hetken maustua Gloria vinkkaa, että salaatti säilyy muutaman päivän viileässä, eli voit tehdä sen aikaa säästääksesi jo etukäteen. Hesarista bongattu Quinoasalaatti tomaatilla:...

Kana-kermakastiketta ja riisiä, mozarella-persikkasalaatin kera ja mustikkapiirakka vaniljakastikkeen kera :)

...mozarella-persikkasalaattia. Syöjiä oli kolme ja riisiä+ kana-kermakastiketta teimme yhdelle päivälle ja mozarella-persikkasalaattia hieman enemmän. Ainekset:riisiäkanaa (suikaleita, toki onnistuu myös suikaloimalla kanat itse)kermaa 2dlcurryajuustoa salaattiin:salaattikurkkupersikkaa (esim.tölkki)mozarellaa 1. Laita riisien keitinvesi kiehumaan....

♥ Grillattu kana-halloumisalaatti

...kivasti makua ja makea soijakastike tasapainottaa sopivasti suolaisempia raaka-aineita kuten halloumia. Tässä salaatissa riittää makua ja väriä! Grillattu kana-halloumisalaatti neljälle 4 kanan rintafilettä 1 ruukku salaattia 1 ruukku rucolaa marinoituja...

Rankan päivän illan caesar-salaatti

...ja salaatti tuoksui, näytti ja maistui palalta taivasta. Ohessa ohje: Caesar-salaatti (kastike) 1 muna (osa käyttää pelkän keltuaisen; me laitoimme koko munan)1 dl rypsi- tai oliiviöljyä1 rkl dijon sinappia2 anjovisfilettä1...

seitsemän salaatin sarja: Charlottesvillen salaatti

... Tämä on aivan mahtava salaatti! Ihana yhdistelmä suolaisuutta, makeutta ja hapanta. 🙂 Arkipäivän pelastaja, koska resepti on helppo. Salaatti myös kruunaisi juhlapöydän, kaikki ketkä tätä ovat...

Rakastavaisten salaatti

...salaatti: pese salaatin lehdet, halkaise kirsikkatomaatit ja pilko avocado (päälle muutama tippa sitruunamehua ja merisuolaa). Kannattaa paahtaa paprikat itse, purkeissa myytävät ihan ookoo, mutta paras lopputulos tulee niistä rakkaudella itse...

Flank steak salaatti

... Flank steak salaatti mahtuu hienosti hävikistä herkuksi kategoriaan. Ruokaisa, lihaisa salaattiTodella yksinkertainen ja helppo salaatti flank steakin lihasta. Flank steak salaatti on täynnä väriä, makua ja...

Kevätkääryle taikina ja täyte ja kastike

... Kevätkääryle taikina, täyte ja sitten vielä kastike, johon kevätkääryleitä voi dipata. Kastike on varsin hapokas ja sitä kannattaa dippailla vain pikkusen. Saa niitä kääryleitä syödä ihan...

POHJATON PARSAPIIRAKKA JA TILAA JA NOUDA -PALVELUN TESTAUS

... Kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoan kanssa Mietin ja mutustelin mielessäni, mitä itselleni ennen kokkaamatonta tekisin parsasta. Parsan, niin kuin monen muunkin raaka-aineen kanssa kun sitä useimmiten palaa klassikoihin....

Gnocchi....perunoista ja riisijauhoista! Yksinkertainen ja maukas vaihtoehto pastalle

... ”Gnocchi”ovat Italiassa pastan ja risoton ohella erittäin tyypillinen ”primo piatto” , joka on paitsi hyvän makuinen, myös tosi nopea valmistaa, mikäli käytät kaupoista tai leipäliikkeistä valmiina...

Hyydytetty mandariinikakku ja Oscar-valvojaiset 2015 – Tarretatud mandariinitort ja Oscar-tulemuste 2015 ootamine

... Minä olen valmis Oscar-valvojaisiin. Maanantaiaamun varhaisilla tunneilla jaetaan vuoden 2015 Oscar-palkinnot sekä Eestin ja Georgian elokuva ”Mandariinit” on yksi Oscar-ehdokas ”Paras vieraskielinen elokuva”-kategoriassa tänä vuonna. Olen...

Valkoinen juoma ja terveellistä napostelua askartelun aikana - Valge jook ja tervislikku näksimist meisterdamise ajal

... FIN Hyvää Uutta Vuotta2015! Blogini uutta vuotta on sopiva avata terveellisesti valkoisella juomalla ja naposteluvinkillä sekä ne eivät ole mitään uuden vuoden lupauksia vaan pitkän linjan...

Kohti pääsiäistä ja kevättä askarrelleen ja tuunaten

... Pääsiäinen on jo ihan oven takana ja viimeiset askartelut ja kukkahankinnat olen tehnyt. Valkoiset munat olen maalannut öljyväreillä töpöttelemällä, jotta sain rosoisen pinnan. Mutta voi hyvänen...

Rakasta ruokaasi ja itseästi - ja muita hyvän olon kulmakiviä

... Blogiin on tullut viime aikoina paljon uusia lukijoita. Kiitos siitä ja tervetuloa mukaan! Koska täällä on paljon ruokavinkkejä ja syömiseen liittyvää asiaa,  ajattelin taas hieman valottaa...

Testissä Modon uudet siirapit, Seljankukka ja Agave – Testimisel Modo uued siirupid, Leedriôie ja Agaavi

... FIN Postauksen sponsori on Modo. Yhteistyössä Modo ja Marsaana Communications. Sain taas mahdollisuuden viestintätoimisto Marsaanan kautta testata Modon uusia siirappeja ja valitsin tällä kertaa Seljankukan ja...

Grilliherkkuina vihannesnyyttejä ja pihvejä - ja yllärinä pullopostia

...  Eilisen grillinyyteissä (6-8:lle, kaksi tosi piemtä syöjää) pestyinä ja palasteltuina: keltaisia ja punaisia paprikoita2 kesäkurpitsaa4 punasipulia4 porkkanaa kapeina siivuinakevätsipulin varsia1 valkospipuli puolikkaina kynsinä10 herkkusientäsuolaa ja pippuriaoliiviöljyä Marinadi...

Aamu joella ja kauraleipää ja maapähkinävoikokkeilua

...eikä niitten meitä. Sitten kelekanjäleltä jäälle. Sielä me kaks tuntia tarvottiin minne lie Nivankylän perukoille ja takas. Kyllä oli mahtavaa ko keli on niin hyvä. Ihan hiki tuli, eikä tuullu...