Broileri-pastasalaatti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: arkeaarkiruokaKokkailutreseptitSalaatitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Eilen kisaeväinä oli kasvispiirakkaa ja tätä ehkä parhainta broileri-pastasalaattia mitä tiedän. Nyt jaankin tämän herkullisen ohjeeni teille 🙂

Broileri-pastasalaatti
 n. 4dl makaronia (vaaleaa tai tummaa, kummasta tykkää enemmän)300g-450g maustamattomia broilerinfileesuikaleitasuolaa mustapippuria currya 1/2 kerä jäävuorisalaattia1/2 kurkku2-3 tomaattia1 paprika1 punasipuli1 prk salaattijuustoa
1 prk kermaviiliä1 pss holiday-dippiä (olen…
...enemmän)300g-450g maustamattomia broilerinfileesuikaleitasuolaa mustapippuria currya 1/2 kerä jäävuorisalaattia1/2 kurkku2-3 tomaattia1 paprika1 punasipuli1 prk salaattijuustoa 1 prk kermaviiliä1 pss holiday-dippiä (olen kokeillut myös taco-dippiä ja se sopii myös)Keitä makaronit kypsäksi suolalla maustetussa...

Läheiset reseptit

Kokonainen broileri makealla yrttikastikkeella - parasta sormiruokaa ikinä!

...myöntää, että uskallus on puuttunut. Pelkään että se jää joko raa’aksi tai kuivuu eli mokaaminen pelottaa. Kokonainen broileri on edullista lihaa ja sillä ruokkii isonkin joukon. Kaltaiseni yksineläjä (jos ei...

kana-pastasalaatti, broileri-pastasalaatti

...maukas gruyere, vaikka pehmeämpi juusto onkin.  Kana-pastasalaatti, resepti7 dl värikästä perhospastaa1 kpl kanaliemikuutio pastan keitinveteen 1 kpl grillattu tai paistettu broilerin rintafile kuutioituna (voit laittaa enemmänkin)1 prk säilykepersikoita (pieni) kutioituna1...

Broileri-pastasalaatti

... Eilen kisaeväinä oli kasvispiirakkaa ja tätä ehkä parhainta broileri-pastasalaattia mitä tiedän. Nyt jaankin tämän herkullisen ohjeeni teille 🙂 Broileri-pastasalaatti n. 4dl makaronia (vaaleaa tai tummaa, kummasta tykkää...

Hapanimelät broilerin siivet, hapanimeläkastike – Magushapud broileri tiivad, magushapu kaste

...puolessa välissä siipiä. Samassa vuoan pohjassa valmistuu hapanimeläkastike. Tarjoile vihannes-anansriisin kera. *** Valmistasin magushapud broileri tiivad ja magushapu kastme oma moodi suures ahjuvormis, kus on sees rest. Nii valmisid broileri...

Chicks dig this! Vegaanisesti kanamainen pastasalaatti

... Hesarissa oli viime viikolla resepti nimellä broileri-pastasalaatti. Pienellä viilauksella kelpo resepti, jonka nähtyäni alkoi päässä soida: “Veganize it – don’t criticize it/ Veganize it and I...

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

... Ainekset: (n. 4 hlö) Marinoitu broileri: 1 kg kokonainen paistettu broileri 2 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta 1 rkl inkivääriä 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliivi- tai...

Broileri-tattikastike

... Broileri-tattikastike on yksinkertaisen hyvää ja tuhtia juhlaruokaa, myös arkeen. Jos tattisaalis on suuri, raaskii helppotekoisesta sienikastikkeesta nauttia syksyn parhaimpiin kuuluvana arkiruokana. Ihan mielettömän hyvää! Broileri sopii...

Broileri-pekoni kastike resepti

...ja paloittele broileri reilun kokoisiksi paloiksi. Aloita kypsennys pekonista. Kun pekonista on irronnut hieman rasvaa pannulle lisää broileri ja sipuli silputtuna. Kypsennä kunnes pekoni on rapeaa ja kana kypsää. Sen...

Pastasalaatti, Joulu2014

... Reseptini on mukaelma tästä: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/253086/Pastasalaatti/   Pastasalaatti 4-6 annosta   1/2pss (á 500g) kierrepastaa 1pss (500g) herne-maissi-paprikaa 1-2 pkt kirsikkatomaatteja 1pkt (200g) Cremé Bonjour Ruohosipuli 15% 1pkt...

Lihapulla-pastasalaatti ja totuuksia lasten suusta

...ihan tälläistä ajatellut. Tyytyväinen mumina kuului kuitenkin pöydästä ja kaikki kolme lautasta olivat tyhjiä. Itsekin tuli syötyä lihapulla-pastasalaattia iso annos, koska se vaan on niin hyvää! P.s. Lihapulla-pastasalaatti on oivallinen...

Broileri pekonirullat ja välimeren yrttiperunat

... Broileri pekonirullat ja välimeren yrttiperunatHerkullista valkosipulikanaa käärittynä ihanaan pekoniin. Minä rakastan pekonia ja kanaa yhdessä ne ovat täydellisiä. Vielä lisäksi valkosipuli nam, ei paremmaksi enää mene....

Oliverin broileri-maissikeitto

...Lisää persilja. Keitä kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Lisää maissi ja kiehauta. Surruuta sauvasekoittajalla osa keitosta sileäksi. Jätä keittoon kuitenkin sattumia. Lisää broileri, kerma ja mausteet ja kiehauta. Tarjoa pekonin kera....

Arjen helppo broileri-perunavuoka

...sipuli ja valkosipuli.Paista kattilassa öljyssä sipuli läpikuultavaksi ja lisää valkosipuli. Paistele pari minuuttia.Lisää pannulle vesi, kerma ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.Lisää mausteet ja paloileltu broileri. Sekoita nopeasti. Älä kypsennä broileria.Lisää perunakuutiot...

Broileri-parsakaaliwokki - helppo ja nopea arkiruoka

...suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä. Maatiaiskissamme Lyyti 3vee innostui tässä yksi aamu oikein poseeraamaan kameralle.On hän kyllä niin kaunis kissa! ♥ Nuo kilpparinväriset on muutenkin lähellä sydäntä....

Salvia-sitruunavoilla maustettu broileri

...sitruuna½ nippua salviaa2 valkosipulinkynttämustapippuria myllystä1rkl suolahiutaleitan. 50g voita Pintaan: suolaamustapippuria Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa broileri ja irroittele sitten nahkaa lihoista varovasti, nahka ei saa mennä rikki. Irroittelin...

Broileri-raparperimuhennos

...kannella tai foliolla.Valmistus:Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sillä välin kun uuni kuumenee, kuutioi sipuli ja kuullota sitä hetki voi-oliiviöljyseoksessa ja lisää broileri. Kuutioi bataatti 1,5 cm paloiksi. Anna värin tarttua...

Ananas-broileri vartaat❤️

... Moikkamoi! Tänään tein pitkästä aikaa vartaita, mutta ihan uudella ohjeella. Nimittäin ananas-broileri vartaita. Näissä vartaissa tehdään ensin marinadi broilerille ja vielä lisäksi grillauskastike, mutta marinadi ja...

Hauskaa vappua! Katkarapu-pastasalaatti sitruuna-tillikastikkeella

... Tervetuloa toukokuu! Vappu on vain kerran vuodessa ja sitä täytyy juhlistaa mitenkäs muutenkaan kuin hyvällä ruoalla ja lasillisella kuohuvaa. Katkarapu-pastasalaatti sopii kivasti kevääseen, kuten myös vappukarkeloihin. Salaatti on mukavan...

Italialainen salami-pastasalaatti

... Italialainen salami-pastasalaatti 5 dl pastaa esim. simpukkapastaa150 g salamimakkaraa2 omenaa1 dl aurinkokuivattua tomaattia kuutioina2 kevätsipulia3 rkl öljyä, esim. oliiviöljyä3 rkl sitruunamehua2 valkosipulin kynttä0,5 dl punaista pestoasalaatinlehtiä...

Raikas pastasalaatti luomuomenoilla

... Raikas pastasalaatti luomuomenoilla2 annosta 2 dl tummaa fusilli-pastaaLuomuomenat raikastavat ruokaisan pastasalaatin2 punaista luomuomenaa1 dl herneitä4 revittyä lehteä rapeaa salaattia esim. cosmopolitaniapuoli nippua tuoretta korianteria maun mukaan...

Kinkku-pastasalaatti - Juhlien suosikki

...Pirkan savusaunakinkku. Tarjoa esim. tuoreen patongin kanssa. Tällä ohjeella salaattia tulee reilun kokoinen vadillinen. Kinkku-pastasalaatti: 1 iso tai 2 pientä paprikaa1 punasipuli3 suolakurkkua1 omena (Granny Smith)400 g Pirkka-savusaunakinkkua (tai muuta...

Broileri-feta-kasvis-makaronilaatikko

...on kaapissaa, ja kasvisten piilottelu ruokiin valikoivaa taaperoa varten jatkuu… Tällä kertaa aineksista valmistui vanhaa kunnon makaronilaatikkoa kana-feta-kasvisversiona. Yksi iso vuuallinen tai kaksi keskikokoista n. 450 g maustamatonta broilerin rintafilettä1...

Broileri-chili-curry-kiusaus

...Kiusaus täyttää kaikki kriteerit ja lisäksi sen voi valmistaa kalasta, kanasta, kinkusta, kalkkunasta tai vaikkapa jauhelihasta, joten versioita löytyy joka makuun. Broileri-chili-curry-kiusaus Tarvitset:350g hunajamarinoituja tai maustamatonta broilerin suikaleita500 g perunasuikaleita1-2...

Broileri-feta-kasvis-makaronilaatikko

...on kaapissaa, ja kasvisten piilottelu ruokiin valikoivaa taaperoa varten jatkuu… Tällä kertaa aineksista valmistui vanhaa kunnon makaronilaatikkoa kana-feta-kasvisversiona. Yksi iso vuuallinen tai kaksi keskikokoista n. 450 g maustamatonta broilerin rintafilettä1...

Broileri-nuudelikeitto kookosmaidolla

... Meidän lapset ei ole tottuneet kovin eksoottiseen ruokaan, mutta välillä kokeillaan esimerkiksi kookosmaitoa tai intialaisia mausteita. Tämä melko yksinkertainen keitto on ihana lämmittäjä talvipäivinä. Broileri-nuudelikeitto (4:lle)...

Broileri-kasviskeitto

... Aika ajoin on syytä tehdä ihan tietoisesti pakastimen tyhjennystä, ettei sen uumeniin unohdu ties mitä. Meillä sinne oli nyt kertynyt mm. broilerinfileitä, kokonainen luomukana, kilo jauhelihaa...

Broileri-voileipäkakku juhliin

...BROILERI-VOILEIPÄKAKKU (12 annosta) 8 viipaletta ruisvuokaleipää8 viipaletta paahtoleipää2 dl kuumaa vettä½ kasvisliemikuutio TÄYTE:200g kalkkunaleikettä150g maustamatonta tuorejuustoa50g maitorahkaa3 tl sinappia1 tl hienonnettua persiljaa PÄÄLLE:40g maustamatonta tuorejuustoa50g maitorahkaa1 rkl sinappia KORISTEEKSI:50g kalkkunaleikettä rullinalehtisalaattiakirsikkatomaattejakurkkua...

Broileri chorizo kastike

...ja pippuria myllystä 1. Paista huoneenlämpöiset fileet kuumassa pannussa tilkassa oliiviöljyä. Älä kuitenkaan paista kuivaksi ja läpikypsäksi, koska broileri kypsyy hiukan vielä kastikkeeseen lisäämisen jälkeen. Ota ruskistetut fileet pois pannulta....

Kermainen broileri-tomaattikastike

...saa laittamalla rohkeasti kuohukermaa. Kermainen broileri-tomaattikastike (4 ann.) 2 rkl oliiviöljyä1 -2 sipulia(valkosipulia) 350 g broilerin fileesuikaleita400 g paseerattua tomaattiasuolaa, mustapippuria1 tl paprikajauhettaripaus sokeria tai hieman hunajaa1 dl kermaa 1...

T-BBQ paahdettu kokonainen kana

...kahvin tuotantoon.” Jotta eikun tilaamaan!! Nimittäin on kyllä aivan loistavaa kahvia. Mutta itse reseptiin siis. Broileri kannattaa taputella päältä kuivaksi ennen käsittelyä ja kuumentaa uuni valmiiksi. Paahdettu broileri T-BBQ:n tapaan...