Mansikkakakku vaniljakreemillä – Äitienpäivä 2016

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KreemitreseptitTäytekakkuJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tänä vuonna halusin juhlistaa anoppia perinteisellä mansikkakakulla. Sen verran myöhään olin liikkeellä, etten enää saanut kotimaisia mansikoita mistään. Joten, päädyin ruusupursotukseen. Kaunis ihan sellaisenaan.

Täytteenä tässä 6 munan ( 24cm…
...6 munan ( 24cm ) kakussa oli itsekeitetty mansikkahillo sekä vaniljakreemi kermalla. Tein nyt 3dl määrän tällä ohjeella. Kostutin omenamehulla. Pursotukseen käytin 1 prk Flora Vispiä ja 1 prk Flora...

Läheiset reseptit

Mansikkakakku vaniljakreemillä - Äitienpäivä 2016

Tänä vuonna halusin juhlistaa anoppia perinteisellä mansikkakakulla. Sen verran myöhään olin liikkeellä, etten enää saanut kotimaisia mansikoita mistään. Joten, päädyin ruusupursotukseen. Kaunis ihan sellaisenaan. Täytteenä...

Suklaakakku mustaherukkamoussella - Äitienpäivä 2016

Omaa äitiä juhlistettiin suklaisella kakulla. Pohjana oli tämä paholaisen kakku, jonka paistoin 20cm vuuassa. Olin vallan unhoittanut tämän ihanan pohjan. Täytteeksi päädyin tekemään mustaherukkamoussen, kun...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Suussa sulava raaka-mansikkakakku

...jääkaappiin hyytymään.  Koristele kakku vaikkapa tuoreilla mansikoilla. Kakku on parhaimmillaan, kun päällisenä on raikasta tuoretta marjaa. Nauti! Inspiraatiota ja suuntaviivoja The taste of revelation: No-Bake Blueberry Cheesecake Ekoloinen: Mansikkakakku raakana...

Kesän mansikkakakku

... Kesän herkkuihin kuuluu myös mansikkakakku, joka maistuu parhaalta suomalaisista mansikoista tehtynä! Mansikkakakku sopii joko jälkiruuaksi tai juhlapöytään.Tässä ohjeessa on käytetty tavallista sokerikakkupohjaa, joten voit käyttää sitä...

Pomminvarma mansikkakakku

... Unikeonpäivänä vietetään meillä sattumoisin myös nimipäiväjuhlia ja silloin tapanani on ollut tehdä aina kesän ensimmäinen mansikkakakku. Mansikkakakku valmistuu seuraavalla luottoreseptilläni, joka on peräisin jostakin vanhasta Kodin...

Nakuileva Mansikkakakku

... Mansikkakakku kuuluu meidän kesäperinteisiimme, ja äkillisestä lämmöstä johtuen päätti tämä kakku alkaa nakuilemaan, eikä saanut sivuilleen peittävää kermakerrosta. Tämä rustiikkinen, mutta kaunis ilmestys on gluteeniton ja...

Helppo kesäinen mansikkakakku

... Äidillä oli tuossa kesän kynnyksellä synttärit ja päätin, että nyt on aika tehdä kesän ensimmäinen mansikkakakku! Kakun piti olla gluteeniton, jotta se käy kaikille syöjille, enkä...

Kesän ensimmäinen mansikkakakku

...vuorollaan. Mansikka-aika alkaa olla kohta parhaimmillaan ja niinpä ostimme 5 kg laatikon mansikoita ihan tuoreeltaan syötäviksi ja tietenkin suunnitelmissa oli myös kesän ensimmäinen mansikkakakku. Poikani olisi halunnut jonkinlaisen paistettavan juustokakun...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Herkullinen mansikkakakku

...  Mansikkakakku valmistui tänään hetkessä. Katselin Nigellan kokkausta aamullaja sain sieltä inspiraation tähän kakkuun. Oikeastaan appelsiinin mukaantulo oli Nigellan idea.Oma kakkuni oli huomattavasti kevyempi. Käytin vain desin...

Mansikkakakku

... Tämä mansikkakakku herkuteltiin mökillä viime viikonloppuna kesäloman alkamisen kunniaksi. Namskis! Täytteenä on lime curdia, vaniljasoossia (Blå Band vanhan ajan vaniljakastike) ja kermavaahtoa.  Pohjan tein tällaisella ohjeella,...

Rasvaton ja sokeriton mansikkakakku

... Tämä mansikkakakku sai kehuja vaikkakin leipuri on aina kriittinen omia luomuksiaan kohtaan. Ensimmäisillä pohjilla olisin heittänyt leppäkeihästä jos niiden rakenne vaan olisi ollut heitettävissä. Niistä tuli...

Perinteinen mansikkakakku ♥

... Tein eilen tämän kesän ensimmäisen mansikkakakun. Itse en päässyt tätä kakkua maistelemaan, kun kakku meni työkaverille, mutta täytyy tehdä pian pieni mansikkakakku itsellekin ihan vaikka alkavan...

Mansikkakakku kaurakeksipohjalla

... Mansikkakakku kuuluu ehdottomasti kesään! Tässä hyvä vaihtoehto perinteiselle täytekakulle. Tämä kakku on erittäin helppo ja nopea valmistaa. Viime kesänä teimme siskoni kanssa saman kakun vadelmista. Halusimme...

Mansikkakakku koululaisten loman kunniaksi

...on vain mukavaa mitä enemmän on syöjiä.Ihanaa, onnellista ja huoletonta kesää, sen on jokainen koululainen ansainnut todistukseen katsomatta! Mansikkakakku Valmista pohja tällä ohjeella 4 munan kakkupohja Uuni 200 astetta, n. 25...

Helppo mansikkakakku - ja terveellinenkin (sokeriton ja gluteeniton)

...seuraksi ripottelin kermavaahdon pinnalle kaakaonibsejä (superfoodia koristeluunkin!!) ja muutamia sitruunamelissan lehtiä sekä keskustaksi pienen sievän orvokin. Herkullisia viikonlopun kahvihetkiä!! VHH mansikkakakkun. 2 dl manteleita n. 1,5 dl cashew-pähkinöitä> jauha tehosekoittimen terällä jauheeksi...

Yllätyksellinen muscovado-mansikkakakku

...Maku paranee ja syvenee seuraavaksi päiväksi. LAKRITSILLA MAUSTETTU MUSCOVADO-MANSIKKAKAKKU (10:lle)Kakku:100 g voita1,5 dl muscovadosokeria120 g ranskankermaa3 dl hasselpähkinäjauhetta1 dl perunajauhoja1 rkl lakritsinjuurijauhetta1 tl leivinjauhetta2 kananmunaa voita tai margariinia voiteluuntai leivinpaperia...

Paras kakku on mansikkakakku!

... Nautimme tätä ihanaa kakkua jo lähes kaksi viikkoa sitten, mutta kiireiden takia se on jäänyt päivittämättä tänne blogiin.Kyllä täytyy taas kerran todeta, että mansikkakakku on se paras...

Ihan simppeli mansikkakakku (raw)

...yksimielisen äänestyksen päätteeksi jälkimmäinen vei voiton. Halutessaan voi kuitenkin käyttää lähes mitä tahansa marjaa tai hedelmää sen tilalta. Mansikkakakku (20cm irtopohjavuokaan)Pohja: 2½ idätettyä tattaria tai manteleita2½ pilkottuja taateleita ja/tai rusinoita2 rkl...

Mansikkakakku

... Kyllä tämä mansikkakakku on, vaikkakin punaherukat loistavat paraatipaikalla 😉 Muuten samanlainen kakku kuin tuo Mustikkakakku, mutta nyt siis mansikoilla, n. 55 hlölle, gluteeniton ja laktoositon. Pohja:...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

Äitienpäivä/Mother's Day

Tänä vuonna juhlimme jälleen äitienpäivää omalla aikataulullamme, eli jo lauantaina. Tällä käytännöllä on pitkät perinteet. Olemme oikeastaan niin kauan, kuin muistan juhlineet äitienpäivää jo lauantaina....

Äitienpäivä torttu

Äitienpäivä, kevään ihanin päivä!!Itse sain viettää ensimmäisen äitienpäivän vuonna 2009 ja tänä vuonna sainkin jo viettää sitä tuplaäitinä. Päivään ei mitään ihmeellistä kuulunut, vain ihanaa...

Äitienpäivä Broileri

4 annosta4 Maustamaton broilerin rintafilettä1 Sipuli2 rkl Öljyä1 rkl Currya(½ tl Kurkumaa)½ tl SuolaaMustapippuria3 Valkosipulinkynttä2 dl Vettä4 dl Ruoanvalmistusjogurttia2 rkl Vehnäjauhoja3 tl Fariinisokeria Paloittele fileet.Kuori...

Äitienpäivä 9.5.2015

ÄitienpäiväkakkuHeti alkuun note: Indiedays on uudistunut! Tämäkin blogi löytyy nyt omasta, uudesta osiostaan Foodlover (that’s me!) sekä alaosioistaan, johon olen sen tagannut. Joten kun olet...