Äitienpäivän tarjottavat 2016

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: AamupalatErityisruokavaliotHyydytetyt kakutJälkiruoatleivätraakaleivonnaisetreseptitVegaanileivontaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Heippa! Sunnuntaina muistettiin äitejä notkuvalla aamiaispöydällä, lahjoilla ja halauksilla. Meillä aloitettiin terassikausi kattamalla aamupala ulkoeteiseen, sillä olihan lämpötila jo lähemmäs hellelukemissa.
Vegaaniruokavalio ja -leivonta kiinnostaa aina vaan enemmän, joka oli tämänkin aamun tarjottavien toisena teemana. Halusin kokeilla, miten juustokakun hyydyttäminen toimii ilman munia, liivatetta tai edes ilman Agar Agaria….
...vettä2/3 pkt hiivaa3 rkl öljyä ½ tl suolaadl vehnäjauhoja1-2 dl pekaanipähkinöitä(1 rkl chiasiemeniä)Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola.Sekoita jauhot taikinaan desi kerrallaan. Taikina saa jäädä melko löysäksi!Rouhi...

Läheiset reseptit

Äitienpäivän tarjottavat 2016

Heippa! Sunnuntaina muistettiin äitejä notkuvalla aamiaispöydällä, lahjoilla ja halauksilla. Meillä aloitettiin terassikausi kattamalla aamupala ulkoeteiseen, sillä olihan lämpötila jo lähemmäs hellelukemissa.Vegaaniruokavalio ja -leivonta kiinnostaa aina...

Äitienpäivän aamun tarjottavat

Heippa! Äitiä hemmotellaan ainakin näin yhtenä päivänä vuodesta: aamu alkaa kolistelemalla keittiössä ja valmistellessa yllätystä.. Kun järjestän brunssin, haluan sitä yhdistävän jonkun tietyn teeman. Aluksi...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Nutella-vadelmaleivokset - pikainen paluu äitienpäivän herkkuihin

Isompi apukokki leipoi isänsä avustuksella äitienpäivän herkuksi nutella-vadelmaleivoksia. Leivosten valmistamista helpotti valmis pakastemurotaikina. Vinkkasin Viini-lehden (4/2016) sivuilta löytämäni ohjeen 10-vuotiaalle nutella-fanille, eikä siinä sitten paljon...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

Äitienpäivän viettoa

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja äidinmielisille! Minä olin tänä aamuna jostain syystä pirteä kuin peipponen, vaikka olisin kerrankin saanut hyvällä omallatunnolla jatkaa unia. Heräsimme kuuden...

#VEGEMENU: Äitienpäivän brunssi 2015

 K&K toivottelee kaikille sunnuntaihuomenta! Viikon päästä sunnuntaina on äitienpäivä ja se tietää tietenkin äidin hemmottelua ja hellimistä kaikin tavoin, eikö? Miltä kuulostaisi runsas vihanneslautanen tofulla ja...

Äitienpäivän porkkanakakku

Tein äitienpäivänä pitkästä aikaa porkkanakakkua.Reseptin täydelliseen porkkanakakkuun löydät täältä(klik).Tällä kertaa kokeilin lisätä taikinaan vielä n.2dl luonnonjugurttiaja jos mahdollista, kakusta tuli vieläkin parempaa!Kannattaa siis kokeilla myös...

Äitienpäivän mustapapusuklaakakku kookoskermakuorrutteella

Äitienpäivän suklaakakkuMeillä äitienpäivää juhlistettiin herkullisella suklaakakulla, joka sopi niin pienten kuin isompien juhlijoiden ruokavalioon. Kakku oli nimittäin gluteeniton, maidoton ja munaton – mutta kliseisesti pakko...

Äitienpäivän mahtavan mehevät suklaa-banaanimuffinit

Äiti <3 Äitienpäivän kunniaksi (ja sen kunniaksi,että ostin tuon ihanan muffinipellin!) tein muffineja pitkästä aikaa.Rakastan äitiäni, joka on esikuvani ja rakastan näitä reseptejä, jotka ovat...

Äitienpäivän sydänkääretorttu

Jonkin aikaa sitten sain tämän linkki-vinkin veljeni vaimolta, ja olen vain odottanut oikeaa hetkeä päästä kokeilemaan sitä. Minulla piti alunperin olla kädet täynnä kakun tekoa...

Princess Dreams - äitienpäivän prinsessakakku

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikki äidit ja mummat! Lisäksi erityiskiitos ja onnittelut omalle, maailman parhaalle äidille! Olet rakas <3Omalle perheelle sanoin jo hyvissä ajoin, että minä...

Äitienpäivän kunniaksi porkkanakakkua

Onnea kaikille äideille!!Äitienpäivä, minulle paras päivä vuodesta.On ihanaa olla äiti. Lapset olivat ihmeissään kun tämän päivän herkusta löytyi porkkanaa. ”Voiko porkkanasta saada herkkuakin”, kysyi vanhempi...

Isänpäivän tarjottavat vegeteemalla

Tänä aamuna ”yllätin” isän aamupalalla ja lahjoilla. Kyllähän tuo varmaan hereillä oli, kun hiivin aamulla viereiseen huoneen kolistelemaan ja laitoin tehosekoittimen pärisemään. 😀 Oli miten...

1-v Syntymäpäiväjuhlien Tarjottavat osa 1

Kun mietittiin, että mitä tarjotaan nuoremman tytön 1-v synttäreillä niin mun vastuulle tuli suolaiset herkut.Oman haasteensa ideointiin toi se, että vieraat tulee kahdessa erässä joten...

1-v Syntymäpäiväjuhlien Tarjottavat osa 2

Mulla on ehdottomana edellytyksenä ruokaohjeille mitä olen julkaissut, että olen ne myös itse valmistanut. Tämä on Saaristolaisleivän jälkeen toinen poikkeus sääntöön.Meillä yleensä vaimo vastaa makeista...

Mikä mikä maa -teemajuhlien tarjottavat

Heippa! Viikonloppuna oli ohjelmassa enemmän juomapainoitteiset juhlat, mutta pitihän jotain syötävääkin leivottava tarjolle. Teemana oli Never never land, eli jotain värikästä ja Peter Pan -tyylistä...

Ystävänpäiväbrunssi 2016

Moikka! Järkkäsin viikonloppuna taas pienen ystävänpäiväbrunssin, jonka teemana oli puuro. Haudutin kattilassa Sadonkorjuupuuroa ja siihen sai valita mieleisiään täytteitä: mansikoita, punaviinimarjoja, pähkinöitä, siemeniä ja pähkinävoita....

27.6.2016

...ukkosta pitkään aikaan näin paljon.      Tämän kertaiset juhlatarjottavat pidettiin varsin simppeleinä. Tytär toivoi marenkeja, pavlovaa ja mutakakkua. Sitä saa mitä tilaa ja tällä kertaa suolaisena toast skageneita kaupan...

Juhannus 2016.

En tiedä millä sanoilla aloittaa tämä postaus, mutta pääsanoma on kuitenkin se, että AI luoja, meillä oli ihana juhannus! Mun vanhemmat sekä miehen sisko perheineen...

Suklaakakku mustaherukkamoussella - Äitienpäivä 2016

Omaa äitiä juhlistettiin suklaisella kakulla. Pohjana oli tämä paholaisen kakku, jonka paistoin 20cm vuuassa. Olin vallan unhoittanut tämän ihanan pohjan. Täytteeksi päädyin tekemään mustaherukkamoussen, kun...

2016 EUROVIISUT RUOKINA 2. semifinaali

Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin viisut on nyt esitetty ja pisteet annettu. Harmittavasti Suomen tie kisoissa päättyi eikä vienyt finaaliin asti. Kymmenen ensimmäisestä erästä finaaliin jatkavaa maata...

Terassiprojektia 2016

Terassikelit alkavat jo kutkutella, vaikka vähän viima välillä osuu. Saimme terassin valmiiksi viime kesänä ihan elokuun lopussa, häät deadlinena, joten kauaa emme ehtineet siitä nautiskella....

2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

Jälleen on se aika vuodesta kun laulut laitetaan paremmuusjärjestykseen. Tämän vuoden Euroviisujen 1. semifinaali käydään tiistaina 10. toukokuuta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Tuulikummun keiittössä...

Lakritsifestivaalit 2016, Stokholma

lakunenähämäys Internetistä soitettiin ja kysyttiin miten ois Viikkarilla lakufestareille siihen Glubenin viereen. Laivaan lastatiin minä, Heidi, vielä nimetön naisten naurattaja vauva, Jaana ja ainakin tosi...