Suklaakakku mustaherukkamoussella – Äitienpäivä 2016

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kakkupohjakakkutäytereseptitsuklaaTäytekakkuJulkaistu seuraavalla sivustolla

Omaa äitiä juhlistettiin suklaisella kakulla.

Pohjana oli tämä paholaisen kakku, jonka paistoin 20cm vuuassa. Olin vallan unhoittanut tämän ihanan pohjan.

Täytteeksi päädyin tekemään mustaherukkamoussen,…
...tulee tasainen. Laita kelmua päälle ja anna maustua yön yli jääkaapissa. Kuorruta marenkivoikreemillä. Ohjeen löydät täältä. SUKLAAGANACHE 1 levy Pandan tummaa suklaata ( 145 gr )1,2 dl kuohukermaa2 rkl glukoosisiirappia...

Läheiset reseptit

Suklaakakku mustaherukkamoussella - Äitienpäivä 2016

Omaa äitiä juhlistettiin suklaisella kakulla. Pohjana oli tämä paholaisen kakku, jonka paistoin 20cm vuuassa. Olin vallan unhoittanut tämän ihanan pohjan. Täytteeksi päädyin tekemään mustaherukkamoussen, kun...

Suklaakakku vadelma- ja mustaherukkamoussella

...kuoria eikä siemeniä. Kuumenna kattilassa pari ruokalusikallista vettä tai mehua ja liota siihen liivatteet. Kaada ohuena nauhana mascarpone-marjaseokseen. Lopuksi kääntele joukkoon vatkattu kerma. Leikkaa suklaakakkupohja kahteen tai kolmeen osaan, aseta ensimmäinen...

Mansikkakakku vaniljakreemillä - Äitienpäivä 2016

Tänä vuonna halusin juhlistaa anoppia perinteisellä mansikkakakulla. Sen verran myöhään olin liikkeellä, etten enää saanut kotimaisia mansikoita mistään. Joten, päädyin ruusupursotukseen. Kaunis ihan sellaisenaan. Täytteenä...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Ihana suklaakakku! ♥

... Täydellinen, suklaistakin suklaisempi mehevä ihana suklaakakku kultani syntymäpäiväksi! ♥  Halusin täydellisyyttä hipovan suklaakakun, joten reseptien metsästämisessä menikin taas monena päivänä tuntikausia 😀 Halusin ehdottomasti todella mehevän...

SITRUUNAKUORRUTETTU SUKLAAKAKKU

... Suklaakakku:2 dl sokeria150 g tummaa suklaata2 dl vettä150 g voita tai margariinia2,5 dl vehnäjauhoja1,5 tl leivinjauhetta1 dl tummaa kaakaojauhetta0,5 tl suolaa0,5 dl manteli- tai hasselpähkinärouhetta3 munaa...

Syntinen salmiakki-suklaakakku

...ollut aavistustakaan, että mitä……Kunnes tuossa yksi ilta kandia kirjoitellessani mun mieleeni pamahti kuin salama kirkkaalta taivaalta suklaakakku. Eikä ihan mikä tahansa suklaakakku, sillä muistin tehneeni joskus todella ihanan ja mutaisen...

Maailman helpoin suklaakakku

...20 minuuttia.Maailman helpoin suklaakakku hävisi myös maailman nopeitenItse käytin kakussa pähkinäsekoitusta, jossa oli cashew-, pistaasi-, hassel- ja maapähkinöitä. Ne olivat hyvä kombo, vaikka kyllä tässä varmasti toimii mitkä tahansa pähkinät...

Gluteeniton maailman paras suklaakakku

... Tässä on todella hyvä suklaakakku ohje. Se on Siken maailman paras suklaakakku. Eikä sitä turhaan sanota maailman parhaaksi suklaakakuksi. Kakku on sisältä ihanan pehmeä ja tosi...

Siken maailman paras suklaakakku

... Tässä on äitienpäiväbrunssimme makea osuus: Sikke Sumarin ohjeella tehty maailman paras suklaakakku. Tämä oli kyllä tosi herkullista ja leipomisvaihe ei paljon kättä rasittanut, sillä ainekset vain...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Gluteeniton ja maidoton suklaakakku

... Tässä ihana, pehmeä gluteeniton suklaakakku, mikä maistuu kaikille. GLUTEENITON JA MAIDOTON SUKLAAKAKKU(n.8-10 :lle)150 g voita tai margariinia (muista maidottomuus)1½ dl vettä3 dl sokeria3 dl gluteenitonta jauhoa...

Vegaaninen suklaakakku

... Heippa! Vuoden ensimmäinen resepti on uuden vuoden aatoksi tekemäni suklaakakku. Ajankohtaan sopivasti kakku on tietenkin vegaaninen, sillä vegaaninen tammikuu ja vegaanihaaste ovat tällä hetkellä kaikkien huulilla....

Maailman paras suklaakakku & 20-vuotiaan uudet, gluteenittomat tuulet

...blogin puolelle – onhan tällä viikolla tosiaan jo kakun 20-vuotisjuhlat! Ja ehkä maailman paras suklaakakku päätyy tätä kautta tulevana myös jonkun tulevan ylioppilaan tai muun sankarin juhlapöytään.Maailman paras suklaakakku...

Suklaakakku

... Makea ja tahmea suklaakakku, joka vie makeannälän mennessään. Tarjoile kermavaahdon kanssa. Tarvitset: 100g voita1½ dl sokeria2 munaa1½ dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta3 rkl kaakaojauhetta1 tl vaniljasokeria100g tummaa...

Suklaakakku

... Pikkuneiti vietti tänään nimipäiviään ja päätin yllättää hänet leipomalla kakun. Suklaakeksipohja, suklaamoussetäyte ja suklaakuorrute = Suklaakakku! Koristeena kesäkauden herkkuja eli marjoja, kompensoimassa hieman suklaan makeutta. Kyllä...

Paras suklaakakku (ja helpoin)

... www.kotikokki.fi palvelussa on erinomaiset suklaamuffinsit nimellä mahtavat suklaamuffinsit. Mulla on ollut tapana tehdä suklaakakku tällä muffinssireseptillä. Helppo ja hyvä! Luulen, että kakun taika on maidossa. Se...

maailman helpoin suklaakakku (kladdkaka)

...suklaakakku. Elikkä tässä toinen ohje mutakakun ruotsalaiselle versiolle, johon jokainen voi lisätä mieltymystensä mukaan oman twistinsä: maailman helpoin suklaakakku150g voita3dl sokeria2 kananmunaa2tl vaniljasokeriaripaus suolaa4rkl kaakaojauhetta1,5dl vehnäjauhoja + suklaapaloja, pähkinöitä yms. oman...

Joululeivontaa & mausteinen suklaakakku

... Pikkujoulujen herkkupöydän kruunaa ihana mausteinen suklaakakku – tietysti ilman jauhoja. Käytin ohjeen pohjana tätä reseptiä. Kerta se on ensimmäinenkin, kun tämä jauhopeukalo oikeasti nuolee leivontakulhon! Ihan tajunnanräjäyttävä...

Suklaakakkua mustaherukkamoussella (laktoositon)

... Tässä on kakku, jota olen muokannut moneen eri makuun täytteitä vaihtamalla. Aina yhtä herkullista! Tällä kertaa tein laktoosittoman kakun mustaherukkamoussella. Suklaa-mustaherukkakakkuPohja:150 g laktoositonta tummaa suklaata150 g laktoositonta...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

Kahvilla maustettu pähkinä-suklaakakku

Parempi puolisko halusi pyöräyttää suklaakakun minulle syntymäpäiväkahvipöytään. Kävihän se. Glorian ruoka & viini -lehden numerosta 1/2016 löytyi tämä ohje. Ohjetta noudatettiin tarkasti, paitsi murukahvi korvattiin...

Tahmea suklaakakku

...löytyi kaapista Fazerin tummaa suklaata pari riviä ja pari desiä hasselpähkinää, joten tällä kertaa ne pääsivät mukaan tähän ihanan tahmeaan suklaakakkuun. Tahmea suklaakakku2,5 dl vehnäjauhoja4 rkl kaakaojauhetta (sitä aitoa, ei...

Tuhti suklaakakku kaikkiin tilanteisiin

...säilytystäkin. Joka tapauksessa kakun on hyvä antaa jähmettyä ja tekeytyä parisen tuntia. Tuhti suklaakakku (n. 12 annosta) Pohja:3 kananmunaa1 1/5 dl sokeria3/4 dl perunajauhoa3 rkl kaakaojauhetta1 tl leivinjauhetta 1. Vatkaa...

Ihana mansikka-suklaakakku (gluteeniton)

...myös muillekin kuin keliaakikoille. Olen iloinen, että sain Blogiringin kautta mahdollisuuden tutustua Vuohelan Herkun Farina Suklaakakkujauhoseokseen. Jauhoseoksesta tehty suklaakakkupohja onnistui yli odotusten. Se oli  niin mehevä, ettei kaivannut lainkaan kostutusta....

Kirsikka-suklaakakku

Tämän kakun tein ennen viime joulua, mutta eipä se niin jouluisen makuinen ole, etteikö sitä voisi näin keväälläkin tehdä. 🙂 Itse käytin kirsikkahillona semmoista Tanskasta...