Lakritsifestivaalit 2016, Stokholma

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


lakunenähämäys

Internetistä soitettiin ja kysyttiin miten ois Viikkarilla lakufestareille siihen Glubenin viereen. Laivaan lastatiin minä, Heidi, vielä nimetön naisten naurattaja vauva, Jaana ja ainakin tosi monta muuta. Viking Line oli päättänyt pistää sen verran sponssi jalkaa oven väliin että matkat oli tietty ilmaset mutta…
Läheiset reseptit

Lakritsifestivaalit 2016, Stokholma

lakunenähämäys Internetistä soitettiin ja kysyttiin miten ois Viikkarilla lakufestareille siihen Glubenin viereen. Laivaan lastatiin minä, Heidi, vielä nimetön naisten naurattaja vauva, Jaana ja ainakin tosi...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

Terassiprojektia 2016

Terassikelit alkavat jo kutkutella, vaikka vähän viima välillä osuu. Saimme terassin valmiiksi viime kesänä ihan elokuun lopussa, häät deadlinena, joten kauaa emme ehtineet siitä nautiskella....

Taste of Helsinki 2016

Kävin tänään mieheni kanssa herkuttelemassa Taste of Helsinki -festivaalissa, joka levittäytyi Kansalaistorin Puistoon tänä vuonna 16.-19.6. Valinnanvaraa ravintoloissa ja annoksissa oli jälleen lukuisa määrä, 10 ravintolaa...

2016 EUROVIISUT RUOKINA 2. semifinaali

Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin viisut on nyt esitetty ja pisteet annettu. Harmittavasti Suomen tie kisoissa päättyi eikä vienyt finaaliin asti. Kymmenen ensimmäisestä erästä finaaliin jatkavaa maata...

Suklaakakku mustaherukkamoussella - Äitienpäivä 2016

Omaa äitiä juhlistettiin suklaisella kakulla. Pohjana oli tämä paholaisen kakku, jonka paistoin 20cm vuuassa. Olin vallan unhoittanut tämän ihanan pohjan. Täytteeksi päädyin tekemään mustaherukkamoussen, kun...

27.6.2016

Juhlat on nyt hetkeksi juhlittu joten tervetuloa arki. Juhannus alkoi jo pienellä varaslähdöllä viime torstaina kun vietimme keskimmäisen höpön kanssa perinteiset yhteissynttärit. Juhannus kului omalta...

2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

Jälleen on se aika vuodesta kun laulut laitetaan paremmuusjärjestykseen. Tämän vuoden Euroviisujen 1. semifinaali käydään tiistaina 10. toukokuuta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Tuulikummun keiittössä...

Juhannus 2016.

En tiedä millä sanoilla aloittaa tämä postaus, mutta pääsanoma on kuitenkin se, että AI luoja, meillä oli ihana juhannus! Mun vanhemmat sekä miehen sisko perheineen...

Turku Food Walk 2016 - viisi parasta ravintolaa

* * * For English please see here * * * Turku Food Walk on kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt konsepti, joka tarjoaa makuelämyksiä moneen lähtöön.Kuten on jo aikaisemmin...

INSTRUN KEVÄÄN 2016 KEHYSMUOTI

BLOGIYHTEISTYÖKevään Indiedays blogipäivässä Helsingissä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin tämän kevään kehysmallistoon. Suvilahden Kattilahallilla järjestetyssä tilaisuudessa Instrulla oli esittelyssä herkullisen värikkäät Fuzion Step in to...

Mansikkakakku vaniljakreemillä - Äitienpäivä 2016

Tänä vuonna halusin juhlistaa anoppia perinteisellä mansikkakakulla. Sen verran myöhään olin liikkeellä, etten enää saanut kotimaisia mansikoita mistään. Joten, päädyin ruusupursotukseen. Kaunis ihan sellaisenaan. Täytteenä...

Isadora kesä 2016 - Tropical Paradise

No vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille yhden tämän kesän ihanimmista kokoelmista. Isadora Tropical Paradise imaisee herkullisilla väreillään mukaansa ja näihin sävyihin tekee mieli tarttua...

Hieno 2015, kysymysmerkki 2016

Hieno vuosi, 2015, on kohta takanapäin. Se oli oikeasti hieno, ja olen ikionnellinen, että sain kokea ne jutut, jotka koin. Alkuvuoteen kuului monia täyttyneitä unelmia...

Ystävänpäiväbrunssi 2016

Moikka! Järkkäsin viikonloppuna taas pienen ystävänpäiväbrunssin, jonka teemana oli puuro. Haudutin kattilassa Sadonkorjuupuuroa ja siihen sai valita mieleisiään täytteitä: mansikoita, punaviinimarjoja, pähkinöitä, siemeniä ja pähkinävoita....

Äitienpäivän tarjottavat 2016

Heippa! Sunnuntaina muistettiin äitejä notkuvalla aamiaispöydällä, lahjoilla ja halauksilla. Meillä aloitettiin terassikausi kattamalla aamupala ulkoeteiseen, sillä olihan lämpötila jo lähemmäs hellelukemissa.Vegaaniruokavalio ja -leivonta kiinnostaa aina...

Lakritsfestivalen ja uudistettu Viking M/S Gabriella

...saanut vuoden 2016 Salmiakki Finlandia Awardsin. Nimi piti paikkansa, se on todella suolaista, mutta ihanan venyvää ja pehmeää. Kovin suurta palaa tätä herkkua ei kyllä mielellään syö kerralla. 3 pötköä...

Iskmosunden vaellusreitti

Pienessä Iskmon kylässämme on varsin vireää yhdistystoimintaa. Olen monesti maininnut Iskmon järvien kunnostusta varten perustetun yhdistyksen blogissani. Yhdistys on kokoontunut mökin naapurissa ahkerasti ja Bengt...

POIMI KOKKOLAN KESÄVINKIT JA VOITA LIPUT KAHDELLE

Kaupallinen yhteistyö – VISIT KOKKOLA – Kesä-Kokkolassa meri on lähellä, aurinko kimmeltää laineilla ja merituulen tuoksu hurmaa!Kaupungin perustamisen aikoihin vuonna 1620 satama sijaitsi nykyisen Kauppatorin...

3 Girls, 3 Days and the Green, Green Lappeenranta

...exhibition at the South Karelia and South Karelia Art Museums from 26 April 2015 to 10 January 2016 ”Tyhjästä on hyvä nyhjästä” (In Finnish) Viimeisenä Lappeenrannan-iltana nautimme tähteistä valmistettua kesäillallista Sinin...

♥ Pannukakkuvartaat ja lahjakorttiarvonta

Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa Kesän kunniaksi on aika muistella lapsuuden kesälomia mökkimaisemissa. Aurinkoisella pihalla paistettuja jättimäisiä pitsireunaisia muurinpohjalettuja, joita herkuteltiin metsästä poimituilla mansikoilla ja mustikoilla....

No niin, se uudistunut blogilista!

...Blogi kertoo Oliverista ja hänen perheestään, äitiydestä ja sen haasteista. Häitä kesällä 2016 unohtamatta.”Ainoa joka linkitti itsensä minulle. 😀 Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, juttua aikalailla laidasta laitaan. Postaustahti minulle sopiva, ehtii...

Minttusuklaa naked cake / Mint chocolate naked cake

...Toivottavasti olette saaneet inspiraatiota ja ideoita omiin leivontatuokioihinne. Onnea ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2016!  Laitan tässä teille ihanan Minttusuklaa naked caken ohjeen. Tässä kakussa minulla on kolme pohjakerrosta, eli jos...

Helpot kinuskitäytteiset keksit ja tuotearvonta! (gluteeniton, maidoton, munaton, vegaaninen)

Blogin 750000 kävijämäärän raja ylittyi jokin aika sitten, kiitos siitä kuuluu teille jokaiselle! Koska haluan juhlia taas yhtä kävijämäärän rajaa ja kiittää kaikkia lukijoita niistä...