2016 EUROVIISUT RUOKINA 2. semifinaali

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: #euroviisutEuroviisut 2016EUROVIISUT RUOKINAeurovision laulukilpailujuhlatliharuokareseptitruokaruokaviisutJulkaistu seuraavalla sivustolla


Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin viisut on nyt esitetty ja pisteet annettu. Harmittavasti Suomen tie kisoissa päättyi eikä vienyt finaaliin asti. Kymmenen ensimmäisestä erästä finaaliin jatkavaa maata ovat Unkari, Kroatia, Alankomaat, Armenia, Venäjä, Tsekki, Kypros, Itävalta, Azarbaidzan ja Malta.
Toinen semifinaali on torstaina 12. toukokuuta. Myös tästä…
...omenoiden pinnalle. Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia. 14. UKRAINAKIOVAN KANA 4 broilerin rintafileetäMaustevoi:100 g voita2 rkl persiljasilppua2 rkl sitruunamehuavalkosipulinkynsi silputtunasuolaa maun mukaanLeivittämiseen:1 dl vehnäjauhoja + suolaa ja mustapippuria1 kananmuna...

Läheiset reseptit

2016 EUROVIISUT RUOKINA 2. semifinaali

...huolimatta mukana kisoissa jo toista kertaa.Tässä listaus siitä miltä osallistujamaat näyttävät lautasella eli toisen semifinaaliin viisut ruokina esiintymisjärjestyksessä. Oikeanlaiseen kisatunnelmaan pääset valmistamalla suosikkimaasi ruokaa. 1. LATVIAPAPUSALAATTI200 g valkoisia papuja (säilyke)2 omenaa...

2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

... Jälleen on se aika vuodesta kun laulut laitetaan paremmuusjärjestykseen. Tämän vuoden Euroviisujen 1. semifinaali käydään tiistaina 10. toukokuuta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Tuulikummun keiittössä on...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Kypsennä 225 asteessa noin 15 minuuttia. 2. TSEKKIHAPANKAALIA JA POSSUAsämpyläpossupihvi paistettunahapankaaliakaaliasipulirenkaitamajoneesiaketsuppia 3. ALANKOMAATSUKLAAKOHOKAS50 g voita50 g tummaa suklaata1 kananmuna1 munan keltuainen60 g sokeria50 g vehnäjauhojaVuokien voiteluun ja jauhottamiseen:voitakaakaojauhettaSulata voi ja...

2 x avokadosalaattia ja kevyempi elämä – 2 x avokaadosalatit ja kergem elu

Hyvää Palmusunnuntaita! Pääsiäinen lähestyy ja pitäisi innostua pashasta, lampaasta ja suklaasta, mutta minä söisin Pääsiäiseksi mielluummin sushia ja jonkunlaista kevyttä rahkajälkiruokaa. Punaviinistä en ole nyt...

Bibimbap 2 (비빔밥 2)

En ole päivittänyt aikoihin, koska lokakuu on ollut aika kiireinen. Senpä takia yllätän kaikki iloisesti seuraavalla vegaanisella bibimbapohjeella (vietän nimittäin tuhansien suomalaisten tapaan lihatonta lokakuuta)....

2+2=monta!

Hihii, monta on! Kävi nimittäin niin, että Jimpsun mamma lähti kummitätinsä perheen kanssa reissuun ja se tarkoitti sitä, että kaksi koiraa tarvitsi hoitopaikan. Eihän siinä...

Tytön 2-vuotissynttärit - round 2

Noniin!Nyt on sitten meidän kotonakin juhlittu tyttären 2-vuotissynttäreitä ihan urakalla.Vieraita kävi eilen koko päivän, kiitokset heille ♥Parin päivän päästä laitan tulemaan nuita kolmioleipä- sekä cupcakeohjeita,...

Kööpenhamina 8. - 12.6. (2/2)

Meidän valitsema hotelli oli siis Cabinn Scandinavia, joka sijaitsi hieman keskustan ulkopuolella aivan Forum-metroaseman läheisyydessä. Kävelymatkat eivät kuitenkaan olleet pitkiä – ainakaan meidän mielestä. Oltiin...

Herkkujen kevät 2015 Yle Teemalla, 2 – Delikatesside kevad 2015 Yle Teemal, 2

...kuukausi, koska minulla piti muuttaa nykyisestä asunnosta pois, mutta peruutin muuton. Varsinaiseen asiaan. Tulossa on jo huomenna: 21.3. Teemalauantai: Sushit ja yakuzat Teemalauantai matkaa japanilaisen ruuan perässä Tokioon mestari Jiron...

Kouluruokaprojekti Osa 2 – School Meal Project Part 2

Julkaistu seuraavalla...

Michelin-tähtiä Hongkongissa osa 2; rokkikokin lounaalla | Michelin stars in Hongkong vol 2; rocking molecule lunch

Hongkongissa söimme kaksi kertaa Michelin-tähtiä saavuttaneissa ravintoloissa. Ensin menimme maailman halvimpaan Michelin-tähditettyyn, ulkoasultaan varsin vaatimattomaan Tim Ho Wan-ravintolaan. Loppuviikosta lounastimme Bo Innovation-ravintolassa, joka edustaa Michelin-tähditettyjen...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

...tuntia. Kuvissa näkyvät meidän risteilyalukset, koivuilla koristeltu. Espoosta lähti 2 laivaa liikenteeseen ja risteily oli tietenkin loppuunmyyty, koska sääennuste illaksi oli hyvä: poutaa ja pilvistä eikä tippakaan vesisadetta luvassa. EST...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...ja Yaran Calcinittia (1dl/10%). 10 litraan sekoitettuna vahvuus oli n. 2,5mS/cm (EC) ja typpi-kalisuhde 1:1. Kookoksen määrää tuotteessa ei ole kerrottu, mutta silmämääräisesti suhde vaikuttaa korkealta ja seoksesta myös tuli...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

Kasvis-halloumihampurilaiset ja piha osa 2

...myös syntisen herkulliset intialaiset Malai kofta -tyyliset kasvispyörykät kermaisessa kastikkeessa. Resepti niihin tulossa myös pian blogiin! Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua, postauksen lopussa taas kuvia pihaprojektin etenemisestä MYSSYFARMIN HERNEPIHVIT 2 dl...

Kebab 2.0

...terävällä juustohöylällä ja lämmittää juuri ennen tarjoilua. Jogurttikastike 2 dl Bulgarian Jogurttia1 dl Kermaviiliä1,5 rkl Oliiviöljyä2 Valkosipulin kynttä raastettuna1/2 tl HunajaaMustapippuriaSuolaa Sekoita ainekset huolellisesti sekaisin ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin...

Pähkinäpiiraan salaisuutta selvittämässä osa. 2

...Sen verran keittää, että alkaa sakeentua eli n. 5 minuuttia.– Kaada pähkinärouhe kinunkin sekaan ja sekoita.– Kumoa massa esipaistetun pohjan päälle, tasoita varovasti ja laita takaisin uuniin n. 20 minuutiksi....

#kasvisruokaviikko vol 2.

...osa, #kasvisruokaviikko vol 2, eli meidän suosikkiohjeitamme arkiviikolle: ei yletöntä ruokahifistelyä tai aineita, joiden takia pitäisi ajaa kaupasta toiseen vaan perusruokia, jotka jaksaa laittaa vielä työpäivän jälkeenkin ja joista suurin...

Kasvissosekeitto vol. 2

Tein hieman muunnellun version aikasemmasta keittoreseptistäni. Jotenkin näin keväällä tekee mieli syödä vähän kevyemmin. Samalla kuitenkin tärkeää huolehtia tarpeellisesta energian saannista, ettei elimistö mene säästöliekille. 1...

Grilliherkkuja 2

Grilliherkkuja sarja jatkuu kesän edetessä. Nyt toisessa osassa on vuorossa grillivartaat. Tämän kertaisissa vartaissa käytin naudan paistia, jonka laitoin marinadiin vuorokautta aiemmin. Lisäksi grillasin kasvisvartaita,...

Vegan MoFo, day 2! Makumuisto lapsuudesta

Monet meistä 80-luvulla herkät lapsuuden vuotensa viettäneistä muistavat tuon ajan jostain muusta kuin kulinaristisesta ilottelusta. Pöydässä oli usein perunoita ja ruskeaa kastiketta. Muita vakioruokia olivat...

2-vuotiaan synttärilahjat

Noniin!Kahdet synttärikestit on vietetty, kakkua syöty ja lahjoja availtu.Lahjoista ihan mieletön kiitos kaikille, tyttö sai taas uskomattoman paljon lahjoja ja on kyllä ollut niistä tosi...

Roadtrip part 2/4

...patonkia ja viiniä. Kerkesin 2 minuuttia katsoa telkkarista jotakin paiakllista jodlaus-ohjelmaa, kunnes se vaihdettiin miesenemmistön äänin pikaisesti Lontoon olympialaisiin.  Aamulla ei hymyilyttänyt ihan yhtä leveästi. Aamu alkoi ikävästi kun huomasimme...

Tilauskakku nro 2

...suklaakerma on herkullista ihan sellaisenaankin. Tässä näkyy täytekerrokset. Ennen kuorruttamista leikkasin vielä ohuet siivut reunoista, jotta sain reunoista tasaiset. Pohjalevyjen lopullinen koko oli n. 29 x 29 cm, joten kuorrutettuna...

Pesaro 25.7. - 2.8. (part I)

Majoituttiin siis samaan hotelliin, Cruiser Congressiin, sillä ollaan todettu se oikein hyväksi paikaksi. Aamiaisbuffet on täydellinen, huoneet mukavan tilavat ja sijainti sopii meille. Plussana vielä,...

Kurpitsa osa 2- Kurpitsasosekeitto

...suurimman osan pakastin. Iltaisin, erityisesti liikunnan jälkeen, tykkään syödä sosekeittoa sillä se on terveellistä eikä ole liian täyttävää. 1 kurpitsa vettä 2 kasvisliemikuutiota suola, pippuri paprikajauhe 1. Kaiverra ulos kurpitsan...

Pentikinmäellä 2

Julkaistu seuraavalla...