Elämäni upein suklaakakku!

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: juhlatKaakaoKakkukakkupohjakuorrutusleivontaliköörimud cakenelkytplusblogit.fireseptitrommiruokasuklaasuklaakakkusyntymäpäiväJulkaistu seuraavalla sivustolla


Olen leiponut elämäni aikana tolkuttoman määrän kakkuja. Blogiin niitä on päätynyt vasta vuodesta 2011. Minulle leipominen on melko kausiluontoista, koska itse en ole kovin makean perään. Enemmän tulee tehtyä suolaista leivonnaista.


Isommat leipomukset ovat sijoittuneet syystäkin aina tähän kevääseen ja alkukesään tilauskakkujen takia. Kahta…
...voita200 g tummaa suklaata (vähintään 70 % kaakaota)400 g sokeria60 g kaakaojauhetta (100 % kaakaota)3 dl kuumaa vahvaa kahvia tai espressoa1-1,5 tl jauhettua vaniljatankoa4 kananmunaa290 g vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1,5 tl...

Läheiset reseptit

Elämäni upein suklaakakku!

...voita. Se taittaa mukavasti kakun makeutta. Kakku on todella täyteläistä joten pienempikin siivu riittää tyydyttämään suklaanhimon tehokkaasti. Reseptin kakusta riittää noin 30 hengelle. UNELMIEN SUKLAAKAKKU (n. 30 palaa)230 g suolatonta...

Ihana suklaakakku! ♥

... Täydellinen, suklaistakin suklaisempi mehevä ihana suklaakakku kultani syntymäpäiväksi! ♥  Halusin täydellisyyttä hipovan suklaakakun, joten reseptien metsästämisessä menikin taas monena päivänä tuntikausia 😀 Halusin ehdottomasti todella mehevän...

SITRUUNAKUORRUTETTU SUKLAAKAKKU

... Suklaakakku:2 dl sokeria150 g tummaa suklaata2 dl vettä150 g voita tai margariinia2,5 dl vehnäjauhoja1,5 tl leivinjauhetta1 dl tummaa kaakaojauhetta0,5 tl suolaa0,5 dl manteli- tai hasselpähkinärouhetta3 munaa...

Gluteeniton maailman paras suklaakakku

... Tässä on todella hyvä suklaakakku ohje. Se on Siken maailman paras suklaakakku. Eikä sitä turhaan sanota maailman parhaaksi suklaakakuksi. Kakku on sisältä ihanan pehmeä ja tosi...

Maailman helpoin suklaakakku

...20 minuuttia.Maailman helpoin suklaakakku hävisi myös maailman nopeitenItse käytin kakussa pähkinäsekoitusta, jossa oli cashew-, pistaasi-, hassel- ja maapähkinöitä. Ne olivat hyvä kombo, vaikka kyllä tässä varmasti toimii mitkä tahansa pähkinät...

Siken maailman paras suklaakakku

... Tässä on äitienpäiväbrunssimme makea osuus: Sikke Sumarin ohjeella tehty maailman paras suklaakakku. Tämä oli kyllä tosi herkullista ja leipomisvaihe ei paljon kättä rasittanut, sillä ainekset vain...

Suklaakakku

... Pikkuneiti vietti tänään nimipäiviään ja päätin yllättää hänet leipomalla kakun. Suklaakeksipohja, suklaamoussetäyte ja suklaakuorrute = Suklaakakku! Koristeena kesäkauden herkkuja eli marjoja, kompensoimassa hieman suklaan makeutta. Kyllä...

Joululeivontaa & mausteinen suklaakakku

... Pikkujoulujen herkkupöydän kruunaa ihana mausteinen suklaakakku – tietysti ilman jauhoja. Käytin ohjeen pohjana tätä reseptiä. Kerta se on ensimmäinenkin, kun tämä jauhopeukalo oikeasti nuolee leivontakulhon! Ihan tajunnanräjäyttävä...

Vegaaninen suklaakakku

... Heippa! Vuoden ensimmäinen resepti on uuden vuoden aatoksi tekemäni suklaakakku. Ajankohtaan sopivasti kakku on tietenkin vegaaninen, sillä vegaaninen tammikuu ja vegaanihaaste ovat tällä hetkellä kaikkien huulilla....

Syntinen salmiakki-suklaakakku

...ollut aavistustakaan, että mitä……Kunnes tuossa yksi ilta kandia kirjoitellessani mun mieleeni pamahti kuin salama kirkkaalta taivaalta suklaakakku. Eikä ihan mikä tahansa suklaakakku, sillä muistin tehneeni joskus todella ihanan ja mutaisen...

Paras suklaakakku (ja helpoin)

... www.kotikokki.fi palvelussa on erinomaiset suklaamuffinsit nimellä mahtavat suklaamuffinsit. Mulla on ollut tapana tehdä suklaakakku tällä muffinssireseptillä. Helppo ja hyvä! Luulen, että kakun taika on maidossa. Se...

maailman helpoin suklaakakku (kladdkaka)

...suklaakakku. Elikkä tässä toinen ohje mutakakun ruotsalaiselle versiolle, johon jokainen voi lisätä mieltymystensä mukaan oman twistinsä: maailman helpoin suklaakakku150g voita3dl sokeria2 kananmunaa2tl vaniljasokeriaripaus suolaa4rkl kaakaojauhetta1,5dl vehnäjauhoja + suklaapaloja, pähkinöitä yms. oman...

Gluteeniton ja maidoton suklaakakku

... Tässä ihana, pehmeä gluteeniton suklaakakku, mikä maistuu kaikille. GLUTEENITON JA MAIDOTON SUKLAAKAKKU(n.8-10 :lle)150 g voita tai margariinia (muista maidottomuus)1½ dl vettä3 dl sokeria3 dl gluteenitonta jauhoa...

Maailman paras suklaakakku & 20-vuotiaan uudet, gluteenittomat tuulet

...blogin puolelle – onhan tällä viikolla tosiaan jo kakun 20-vuotisjuhlat! Ja ehkä maailman paras suklaakakku päätyy tätä kautta tulevana myös jonkun tulevan ylioppilaan tai muun sankarin juhlapöytään.Maailman paras suklaakakku...

Suklaakakku

... Makea ja tahmea suklaakakku, joka vie makeannälän mennessään. Tarjoile kermavaahdon kanssa. Tarvitset: 100g voita1½ dl sokeria2 munaa1½ dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta3 rkl kaakaojauhetta1 tl vaniljasokeria100g tummaa...

Suklaasydämiä ja sähkötön suklaakakku

...Suklaakakkupohjan 130g joulupipareita½ dl juoksevaa margariiniatäyte200g maustamatonta tuorejuustoa2½ dl flora kuohua½ dl kahvia½dl sokeria300g tummaa suklaata, joista osa koristeeseenliivatejauhetta sopivasti, noin 1½ tlValmistetaan pohja, murennetaan piparit ja joukkoon sopivasti margariinia....

Suklaakakku puolukkatäytteellä

... Puolukka ja suklaa on match made in heaven. Tässä kakussa kirpeisiin puolukoihin ja makeaan suklaaseen yhdistyy vielä tuhti rommi. Oijoi. Suklaakakku puolukkatäytteellä Pohja: 250 g margariinia2,5...

Mehevä suklaakakku pellille

...heilumaan ja leipomaan! 🙂 Mehevä suklaakakku pellille:Pohja: 4 kananmunaa3 dl sokeria5 dl vehnäjauhoja3 rkl tummaa kaakaojauhetta3 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria2 dl maitoa tai kermaa200 voita Kuorrutus:50 g voita5 rkl kahvia1 rkl...

Capuccino-suklaakakku

... Capuccino-suklaakakku 200 g margariinia 2 dl sokeria 3 kananmunaa 3 dl vehnäjauhoja 3 rkl kaakaojauhetta 1 tl leivinjauhetta 2 tl vaniljasokeria 3 rkl maitoa 2 pussia...

Viljaton banaani-suklaakakku

...että valmistaisin naked caken, jonka täytteeseen käyttäisin tuoreita mansikoita. Mansikat olivat kuitenkin liian upeita pilkottaviksi. Joten tarvittiin yksinkertainen, hyvä kakku, joka sopisi yhteen mansikoiden kanssa. Viljaton banaani-suklaakakku 100 g tummaa suklaata100 g...

Vadelma-suklaakakku

... Maukas kakku, joka on parhaimmillaan silloin, kun se on saanut rauhassa mehevöityä pari päivää.  Vadelma-suklaakakku:16 hlö:lle Pohja:4 munaa1 ½ dl sokeria1 ½ dl vehnäjauhoja¾ dl kaakaojauhetta1 tl...

Suklaakakku suolakinuskilla

...makeannälän taltuttamiseen. Tämäkin ohje on katsottu wicked sweet kitchenin sivuilta, jossa on kaikkia ihania ohjeita vaikka kuinka paljon. Suklaakakku suolakinuskilla (irtopohja vuoka 20cm) Mutakakkupohja:150g voita2½ dl sokeria1 dl kaakaojauhetta (+...

Suklaakakku kinuskikuorrutteella

...äitillä on hybertehokas uuni niin paistoin yli aikaa. Alun perin ohje on täältä. Suklaakakku kinuskikuorrutteella150 g voita2 1/2 dl sokeria1 dl kaakaojauhetta1 tl vaniljasokeria1/2 tl suolaa2 munaa2 dl jauhojaPäällinen:1 tölkki...

Suklaakakku

... Hesarin sivuilta löytyi tämä Suklaakakku.Pohja200g suklaakeksejä50 g suolatonta voitaTäyte200 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 60-70%)2 dl kuohukermaa2 munaa400 g maustamatonta tuorejuustoa1,5 dl sokeria2 tl vaniljasokeria(1-2 rkl kahvi-...

Kesän paras suklaakakku

...väliin ja koristeeksi. Suklaakakku (maidoton,munaton ja gluteeniton) 3, 25 dl gluteeniton jauhoseos( esim.viljatuotteen vaalea)4rkl tummaa kaakaojauhetta1 tl soodaaripaus suolaa1 tl vaniljajauhetta2, 25dl sokeria TAI 1,75dl kiinteää hunajaa0,6dl rypsiöljyä tai kookosöljyä2,25dl...

Jauhoton suklaakakku

...ole (?) Jauhoton suklaakakku Fazerin sinistä 100gValrhonan tummaa suklaata 200g2,5dl sokeria225g voita2dl kiehuvan kuumaa vettä1rkl pikakahvijauhetta1rkl vaniljauutetta6 kananmunaa keltuainen ja valkuainen eroteltuina Jauha suklaat ja sokeri montoimikoneessa hienoksi. Sekoita joukkoon...

Gluteeniton suklaakakku

...herkulliselta, että pakkohan sitä reseptiä oli kokeilla 🙂 Hieman muuntelin ohjetta sen mukaan, mitä itselläni sattui raaka-aineina olemaan. Lopputuloksena tuli pehmeä ja muhkea suklaakakku, joka valloittaa tumman suklaan maulla kenet...

Gluteeniton suklaakakku

...herkulliselta, että pakkohan sitä reseptiä oli kokeilla 🙂 Hieman muuntelin ohjetta sen mukaan, mitä itselläni sattui raaka-aineina olemaan. Lopputuloksena tuli pehmeä ja muhkea suklaakakku, joka valloittaa tumman suklaan maulla kenet...

Mehevä Kesäkurpitsa-Suklaakakku

Nyt on taas se aika, kun kesäkurpitsat kypsyvät mielettömällä vauhdilla! Kesäkurpitsa on mun mielestä ihanaa herkkua vaikkapa grillattuna tai pannulla paistettuna, siitä saa tehtyä vaikka...

Popcorn-suklaakakku

...kannen aukosta lämpimään maitoon sekoitettu liivate     jatka n. 15 s sekoittamista 8. Kaada täyte pohjan päälle9. Lisää loput popcornit täytteen päälle.10. Siirrä popcorn- suklaakakku jääkaappiin ja anna hyytyä seuraavaan päivään....