PopUp pomppasi Iisalmeen

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: ekoilujuubajaabaakäsityötMuistojamyyjäisetpop upreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Olin koko viikon ihmisten ilmoilla. Hupatin ja höpötin ja kenties välillä paasasinkin ’;DTaas jaksaa mököttää omissa nurkissa, koukuttaa ja hermostua läksyihin.Pieni yhteenveto…

Edeltävänä viikonloppuna etsin turvalonkeron ohjeen ja tein mallin.

Minun lonkero saikin viikon aikana monta kaveria ja nämä kaikki sitten toimitettiin…
Läheiset reseptit

PopUp pomppasi Iisalmeen

Olin koko viikon ihmisten ilmoilla. Hupatin ja höpötin ja kenties välillä paasasinkin ’;DTaas jaksaa mököttää omissa nurkissa, koukuttaa ja hermostua läksyihin.Pieni yhteenveto… Edeltävänä viikonloppuna etsin turvalonkeron...

Suussa sulavat mini pavlovat

...syyskuussa, että kerkeehän tässä. Tiistaina olin yhteistyön tiimoilla Helsingissä, teurastamolla. Popup-mökki miä&siä, Finarte, Turkulaiset suunnittelijat Saana ja Olli sekä Ivana Helsinki järjestivät mattojen lanseeraustilaisuuden, jonne minä sain kunnian tehdä tarjottavat....

Aarteita pukinkonttiin Joulumarkkinoilta

...ja hankkimaan aarteita pukinkonttiin.  Lauantaina vanhalle asemalle kokoontuu myymään monet sisustusbloggaajat, käsillätekijät ja -taitajat ihania tuotoksiaan. Luvassa myös popup-kahvila herkkuineen. Paikalle on ilmainen sisäänpääsy, parkkipaikkoja löytyy pihasta ja lähettyviltä sekä...

Ravintolapäivän Menu

... Viime sunnuntaina oli ihana päivä Kurjenrahkalla. Popup-ravintola Metsäranta tarjoili silloin ensimmäistä, vaan ei viimeistä kertaa kauniin Savojärven tuntumassa. Innolla odotamme uusintaa ja seuraava ravintolapäivä onkin jo suunnitteilla! KurjenrahkakakkuPohjalla...

Raikas sitruunakakku!

... Kävimme pitkästä aikaa Ikeassa ja silmieni eteen pomppasi tällainen ihanuus, jalallinen tarjoiluvati kuvulla. Lauantaiksi on luvattu ihan hyvää säätä. Lapsenlapseni ylioppilasjuhlaa vietämme ensin koulussa, sen jälkeen...

Vaahtokarkkineliöt

... Allekirjoittaneella oli tuparit tässä taannoin ja sinne piti keksiä jotain tarjottavaa. Valitsin pari tuttua ja turvallista reseptiä, mutta jotakin erikoistakin piti keksiä. Tämä resepti pomppasi silmieni...

Grillatut Broilervartaat

...Grillikaupan puoleen ja sieltä löytyi uusi partneri kesän grillihetkiin. Isosta valikoimasta pomppasi esiin 4-polttimella varustettu Kobe.Suurin syy valintaan oli grillissä oleva lasikansi mistä on mukava tiirailla grilliherkkujen kypsymistä. Niinkuin useimmissa kaasugrilleissä...

Helsinki-Moskova-Bangkok

...pomppasi kuitenkin 5 h eteenpäin yhtäkkiä ja olikin aamu , vaikka kello oli suomen aikaa vasta 3.30 yöllä kun saavuimme Bangokiin.Aeroflot- lentoyhtiötä on kyllä nyt mainostettava, ihan loistavasti toimi kaikki.Lentokoneet...

Porkkana-maapähkinävoikeitto

...ohje pomppasi lehden sivuilta ensiksi silmille. Nyt en kikkaillut, vaan tein kaiken pilkulleen ohjeen mukaan. 5 kevätsipulia varsineen3 valkosipulin kynttä1 punainen chili6 isoa porkkanaa1 rkl öljyä8 dl kasvislientä1 dl maapähkinävoita1...

Saaristoruokaa TV-kokin tahtiin!

...Ensimmäiseksi omaan silmään pomppasi vastustamaton savustetulla ankeriaalla ryhditetty perunakeitto. Hommasin muut ainekset jo valmiiksi ja kuvittelin sitten löytäväni itse kokkailupäivänä vakiokalamyymälästä savustettua ankeriasta. No sitä ei löytynyt sitten mistään, joten turvauduin...

Pitsikuppi

...löytyi niin ruokareseptejä, leivonnaisia, käsitöitä, kuin lahjojen pakkaamisvinkkejä. Ja koko homma alkoi pikkujouluista ja päättyi vasta loppiaiseen. Tuollaisesta kirjasta olisi hyötyä siis pitemmäksi aikaa. Kirjan sivuilta pomppasi esiin myös eräs...