Punainen kanapestopasta | resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptireseptitruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla


Pestopasta on minun oma suosikkini, mutta meillä eivät muut siitä oikein pidä. Siksi perheelle kokatessa käytän mieluummin punaista pestoa. Tämä punainen pestopasta on tosi helppo ja herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse….
...käy)1 sipuli2-3 valkosipulin kynttä800 g kanarintafileitä1/2 purkkia punaista pestoa2 dl creme fraiche1/2 dl mantelimaitoasuolaapippuria reilusti Laita pasta kiehumaan. Pilko sipulit ja valkosipulit. Lorauta tilkka oliiviöljyä pannun pohjalle ja kuullota sipulit....

Läheiset reseptit

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

resepti:Kevyet uuniperunat by:Chef Curtis Stone

...punainen chili, siemenineen ja pieniksikuutioiksi ½ tl jauhettua kuminaa 1 suuri porkkana, kuorittuna ja pieniksikuutioiksi 1 pkt kanaa (maustamaton tai hunaja) 4 tomaatteja, keskikokoisiksi kuutioiksi 4 kupillista pinaatti Vastajauhettua mustapippuria...

Punainen kastike eli Italialainen ketsuppi, salsa rossa

... 8 kypsää tomaattia 2 valkosipulin kynttä 4 basilikan lehteä 1 porkkana 1 sipuli 1/2 punaista paprikaa 1 sellerinvarsi punainen chilipalko (vahvuus oman maun mukaan) 1 dl...

Nopea broileripata resepti

... Ainekset 2 broilerin rintafileetä 1 paloiteltu sipuli 2 paloiteltua porkkanaa 1 paloiteltu punainen paprika, pieni öljyä suolaa valkopippuria 1 rkl omenaviinietikkaa 2 dl siideriä 2 tl...

pitsa-sämpylät resepti

...venhänalkio Täyte: 1 dl tumma soijarouhe 2 dl vesi tai maito 0,5 kpl kasvisliemikuutio 3 rkl tomaattipyre 0,5 kpl pieni sipuli 0,5 kpl iso punainen paprika 2 tl kuivattu basilika...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Punainen samettikakku

... Kuvassa kakku ei näytä punaiselta, mutta leikatessa sisältä paljastuu punainen, sametinpehmeä ja kosteanmehukas sisus. Kakku on helppo tehdä, eikä täytteeseenkään monta ainetta tarvita. Koristella kakun voi...

Punainen neulemekko

... Hih hei! Vihdoinkin se on valmis! Talven suurin neuletyöni, punainen a-linjainen neulemekko tai -tunika. Aloitin tämän heti siinä loppiaisen tienoilla. Pikkuleijoinien finaalia katsoessa, muistaakseni. Silloin alkoivat...

Proteiinipizza eli valkoinen ja punainen munapizza

...250 asteisessa uunissa noin 15 – 20 minuuttia tai kunnes reunat ja pinta näyttävät saaneen vähän väriä. Älä paista liikaa, ettei reunat kuivu! Punainen munapizza – täytteet 180 g Laitilan...

Punainen chilihillo

... Annoksesta tulee n. 1 litra tulista hilloa. 14 kpl punaista chiliä1 punainen paprika2 dl vaaleaa balsamicoa2 valkosipulinkynttä1/2 tl suolaa1/4 tl mustapippuria5 dl hillosokeria Survo paprika, chilit...

Punainen Tomaattileipä (Gluteeniton)

...tomaattimehusta, sekä sattumiksi aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina. Punainen Tomaattileipä (Gluteeniton):– 4 dl tomaattimehua- 1,5 tl psylliumia- 1 tl suolaa- 2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita- 4 dl gluteenitonta jauhoseosta- 1 tl kuivahiivaa- 1...

Punainen linssikeitto - terveisiä Brightonista!

...tuoksuinen yrtti, joka buustaa kivasti tätä aika hernerokkamaista keittoa. Toivottavasti ei ole rumasti sanottu, mutta minusta ainakin uudelleenkeittämisen arvoinen helppo ja nopea resepti. Tarvitaan:5 viipaletta (n. 120 g) pekonia2 valkosipulinkynttä1...

Kanaa Korma

...Oliverin resepti, johon luotin kuin vuoreen. (Jamie Oliver vaan on ihan loistava 😉 Kun sitten aloin curry paste:n ohjetta tarkemmin tutkia, sivulta löytyikin neljä tai viisi erilaista ohjetta. Päädyimme lopulta korma-tahnaan. En...

Loma, loma, loma ja uusi kana-satay resepti

...yritit omalta pihaltaBroileri-satayvartaat 4 valkosipulinkynttä1 punasipulipuolikas punainen chili (pakastimesta suoraan raastettuna)1tl savupaprikaa (hot)1tl juustokuminaan1tl korianterinsiemeniä murskattuna3rkl ketjap manisia1rkl kalakastiketta1rkl soijakastiketta1 limen raastettu kuori ja kahden mehu1prk maapähkinävoita (n.250g)2tl raastettua inkivääriä...

Kesäinen Mansikkapirtelö resepti

...Ohjeet Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita jonkun aikaa. Kaada pirtelö tarjoilulaseihin, ja nauti! Nautitaan pillillä The post Kesäinen Mansikkapirtelö resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kesäinen broilerisalaatti resepti

... Ainekset 1 punainen paprika 1 keltainen paprika 1 vihreä paprika 2 tomaattia ½ kurkkua 1 kevätsipuli varsineen 1 jääsalaatti ruukku 1-2 pkt Mozzarella mini palloja 2...

Mahtava pizza resepti!

... Mahtava pizza resepti löytyi Syksyllä ilmestyneestä Fiilisruokaa lehdestä, lehdessä on muuten paljon hyviä ohjeita. Ohje on melkein alkuperäinen, lisäsin vielä ripauksen ketsuppia pohjaan.Kahden juuston pizzapohja:2 dl...

Valkosipulikalaa ja pinjansiemeniä resepti

...uunin keskiosassa 15-20 minuttia.Tarjoile paistetun pinaatin ja keitettyjen koko perunoiden tai riisin kanssa.onpahan maukasta! The post Valkosipulikalaa ja pinjansiemeniä resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Pesto resepti

...ja oliiviöljyä ovat aineet joita tarvitaan. pirskuttele oliiviöljyä tasaisesti patongin viipaleiden päälle. paahda pinta rapeaksi. Levitä pestoa leipien päälle ja tarjoile! The post Pesto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella...

Mansikkatorttu 2 resepti

...Levitä jäähtyneen pohjan päälle tuorejuusto, ja levitä loput mansikat viipaleiksi päälle. Kaada mansikoiden päälle jäähtynyt kiisseli. The post Mansikkatorttu 2 resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Valokakku resepti

...min. Ohje on vuodelta 1926. Alkuperäisessä ohjeessa ei ollut leivinjauhetta, mutta lisäsin sen koska nousee paremmin. The post Valokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Makkara-kasvispannu resepti

... Ainekset ½ Keltainen kesäkurpitsa ½ Vihreä kesäkurpitsa 1 avomaankurkku 1 punainen paprika 1 Sipuli 3 Uudensadon porkkanaa 1 prk kokonaisia herkkusieniä ½ pss herne-maissi-paprikaa 1 pieni...

Omenapihvit resepti

...ne kullankeltaisiksi. Paista pihvit ja omenaviipaleet ruskeiksi. Laita omenaviipaleet ensin vadille, sitten pihvit ja sipulit päälle. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja haluamasi kastikkeen kera. The post Omenapihvit resepti appeared first on...

Suklainen kakku resepti

...uunissa 200asteessa n.45minuuttia, tai kunnes taikina ei tartu enään tikkuun. Anna kakun jäähtyä. Sulata valkoista ja tummaasuklaata ja levittele sitä kakun päälle. The post Suklainen kakku resepti appeared first on...

Juustokakku resepti

...kymmenen minuuttia. 4. Anna kakun jäähtyä muutama tunti jääkaapissa, mitä pitempään jäähtyy, sitä paremmalta maistuu. Nauti! The post Juustokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Uusi resepti: Viljaton vuokaleipä ilman maitoa, kookosta ja vuokaa :D

...reseptin vaningossa ja vedin sen saman tien takaisin. En saa kuitenkaan enää muutettua julkaisupäivää, joten päätin tässä ilmoittaa, että huhtikuulle on lisätty uusi resepti. Löydät sen helposti klikkaamalla tästä....

Muikuilla hunnutettu kasvislaatikko resepti

...myöskin leivinuunin jälkilämmöllä mutta silloin siihen menee 150 asteessa noin 5 tuntia aikaa.Muikkujen tilalla voit käyttää myöskin esim.silakoita. The post Muikuilla hunnutettu kasvislaatikko resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella –...

Soijaporkkanakastike resepti

...n. puoli tuntia tai kauemminkin. – Juuston tietenkin voit korvata milla haluat, jos haluat, vaikka kermalla. The post Soijaporkkanakastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Banaani-rusinamuffinssit resepti

...jottei muffinsseista tule sitkeitä. Jäätelökauhalla on helppo annostella muffinssitaikinaa vuokiin. Paista 180 C n. 25 minuuttia. The post Banaani-rusinamuffinssit resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....