Juhannusperunoiden istutus

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KasvimaareseptitruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Terkkuja mökiltä kasvimaahommista. Perunat olivat vihdoin itäneet riittävästi, että sain ne laitettua maahan. Lajikkeeksi valitsin hieman paremmin kylmää sietävän timo-varhaisperunalajikkeen. Naapurin ihastuttava täti oli käynyt kastelemassa kylvöksiäni, ja kaikki olivat lähteneet hienosti kasvamaan. Oi onnea!
Saisipa juhannuksena nostettua perunat pöytään omasta maasta <3

Toistaiseksi ainoa…
Läheiset reseptit

Juhannusperunoiden istutus

Terkkuja mökiltä kasvimaahommista. Perunat olivat vihdoin itäneet riittävästi, että sain ne laitettua maahan. Lajikkeeksi valitsin hieman paremmin kylmää sietävän timo-varhaisperunalajikkeen. Naapurin ihastuttava täti oli käynyt...

Kaarnaa ja sammalia

...pois kuvioista.  Uudelleen istutus tapahtui parin litran purkkeihin.   Sammal ei ole ainoa erikoisuus tällä kaudella. Toisena erikoisena kasvualustana on kaarna. Kaarnan käyttöönotto ei ole kovin helppo ja se vaatii...

Uudet portaat... eiku terassi

...sen juurelle jotain kivaa. Toiselle puolen porttia laitan ainakin Pohjantähti- köynnösruusun. Lopuksi mielestäni niin hurmaava istutus, joka on osittain itsekseen syntynyt.Oregano, pihakäenkaali, sammal ja peilipallo ovat löytäneet toisensa tynnyri- istutuksessa...

Kesäpäivät

...Kävin ostamassa maisemointikangasta, josta leikkasin sopivan kokoiset palaset ja niittasin kehikkoon kiinni. Sen jälkeen vain multaa ja yrttien istutus.  Kovasti olen tykännyt tästä. Talveksi tähän voi sitten istuttaa jotain muuta...

Ihanat paahdetut parsakaalit

...kasasta muita reseptejäni. Niin, ja kokeilinhan minä viime kesänä parsakaalin kasvatustakin. Ensi vuonna uudestaan (istutus, sadonkorjuu, jälkisadonkorjuu)! Paahdettu parsakaali (2:lle) 1 parsakaalin kukinnot (500 g parsakaali)n. 1 rkl oliiviöljyä1-2 valkosipulinkynttäsuolaapippurian. 50...

Aeros Bubbler ja Gemini Hydro tulille

...Se on ylämerkkiin saakka tai hieman yli jos tarkasti mitataan. Tällä täyttömäärällä vedenpinta on korkealla ja sisään asetettava kivivillaa sisältävän pienen verkkoruukun istutus syvyys pitää tarkistaa, jotta ruukku istuu järjestelmän...

Air-Pot ja kookosta

...osasta. Mielestäni juuritilaa on tällaisessa tilanteessa turha uhrata istuttamalla taimea syvälle. Jos runko ei ole puutunut, istutus kannattaa ehdottomasti tehdä syvemmälle. Juuripaakku kannattaa vielä hieman rikkoa ja siten nopeuttaa juuriston...