INSTRUN KEVÄÄN 2016 KEHYSMUOTI

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: blogiyhteistyöhankinnatkevätoma elämäreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

BLOGIYHTEISTYÖ
Kevään Indiedays blogipäivässä Helsingissä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin tämän kevään kehysmallistoon. Suvilahden Kattilahallilla järjestetyssä tilaisuudessa Instrulla oli esittelyssä herkullisen värikkäät Fuzion Step in to the world malliston kehykset sekä tyylikkäät Solaris aurinkolasit.
– Ständi oli rakennettu värikkäästi katutyyliin ja kehykset…
Läheiset reseptit

INSTRUN KEVÄÄN 2016 KEHYSMUOTI

BLOGIYHTEISTYÖKevään Indiedays blogipäivässä Helsingissä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin tämän kevään kehysmallistoon. Suvilahden Kattilahallilla järjestetyssä tilaisuudessa Instrulla oli esittelyssä herkullisen värikkäät Fuzion Step in to...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

Kevään edetessä

Huh! Blogitauko tuli ihan vahingossa! Minä en käsitä mihin tämä aika menee… Minä olen juossut asioilla, järjestänyt, suunnitellut, askarrellut ja valmistellut. Iltatyhdeksältä olen niin puhki,...

Tasapainoilua kevään ja talven välillä

Tämä on hassu vuodenaika. Tekisi mieli vain keskittyä nauttimaan täysillä talvesta, joka on nyt viimein näyttänyt hiihtolomalaisten iloksi parhaat puolensa. Ja toisaalta olisi syytä suunnata...

Paras juustokakku kevään juhliin

Elämme jälleen ihanien keväisten juhlien aikaa. Meillä juhlakausi alkaa vapusta ja jatkuu synttäreiden kautta koulun päättäjäisiin. Syntymäpäiväkakuksi valmistui tällä kertaa oikein perinteinen juustokakku aidolla vaniljalla...

Lisää kevään lempihajuvesiä

Kirjoittelin teille noin kuukausi takaperin ihanan keväisistä Marc Jacobsin hajuvesistä. Marcin lisäksi on tullut muitakin ihastuksia ja tällä kertaa haluan kirjoittaa teille Calvin Kleinin CK2...

Voikukka - kevään ensimmäisiä salaattiaineksia

Tässä yksi viime kesänä toteutuneista puutarhahaaveista – ”rikkaruohopenkki” salaattitarpeiksi. Villivihannekset tuovat oman kirpakan lisänsä mietoaromisiin virallisiin salaattiaineksiin. Sekin etu vielä, että ne ovat monivuotisia –...

Naudan kuvepaistia, kevään kasviksia ja basilikaöljyä

Näin alkukesästä tulee houkutus syödä enemmän kasviksia ja hieman vähemmän lihaa, vaikka grillaus onkin lähes jokapäiväistä. Tässä sapuskassa ei vielä vihreys kovin paljon loista, vaikka...

Kevään piirakka

 Pääsiäisen lähestyessä luoksemme asetin essuni eteeni ja tartuin kippoihin. Lähtö etelä- Suomeen lomalle kutkutti mielessä hyvältä, vaikka keittiössä oleminen tuottikin ristiriitaisia tuntemuksia. Ja niiden pääsiäiseen...

Kevään jäätelömaut 3 Kaverilta ja Jymyltä

Keväällä pukkaa aina uusia jäätelömakuja. Niin tälläkin kertaa. Kun nyt vihdoin ilmatkin osoittavat lämpenemisen merkkejä, on näitä jo kiva maistella. Tällä kertaa Kolme Kaveria julkaisi...

Pinkki Medinilla ja kevään juhlintaa

Tadaa. Tältä se sitten tuntuu, kun viikko menee matalalentoa.  Yritän laittaa laput silmille keittiön ja pyykkikasan luona, sillä niille ei ole tällä viikolla uhrattu sekuntiakaan....

Appelsiini-vuohenjuustopasta - kevään ensimmäinen tuulahdus

Treffimittakaava ™ on täällä taas!Vuosi on kulunut siitä kun vuohenjuustocannelonit veivät jalat alta, joten nyt onkin aika taas kantaa kortemme kekoon kaikille niille, jotka haluavat...

Voileipäkakku kuin kevään kuningatar

Viime viikolla postipoika toi mukavan yllätyksen – laatikollisen Mimis-versoja ja syötäviä kukkia, jotka olin voittanut Supper Fest -kilpailussa. Tuotteet olivat minulle toki jo entuudestaan tuttuja,...

Lämpöä kevään alun alla

Kaksi päivää tuntui siltä, että kevät on täällä. Kaksi päivää. Ja sitten pakkanen tuli takaisin ja pilvet peittivät auringon. Minä toivon jo lämpöä ja lumien...

Härkäpapu on kevään herkku

Härkäpapu on papuruokien kohdalla minulle se suurin herkku. Se on kevään tuoja, sillä huhtikuussa se on toreilla parhaimmillaan. Jos näet pulleita, keväisen vihreitä silkoisia papuja,...

Kevään suosikkikeittoni

Tämän tutun klassikkokeiton ohjeen olen jo postanut tänne aiemminkin, mutta laitetaan nyt vielä kerta kiellon päälle… Crème ninon4:lle400 g pakasteherneitä5 dl kanalientä1 salottisipuli20 g voita1...

Kevään taika ja kiire

Minusta usein tuntuu, että kevät on ristiriitainen vuodenaika. Se on ihanaa, täynnä uutta vihreyttä luonnon puhjetessa uuteen elämään. Aamu-yöstä kuuluu hieno lintujen konsertti ja puitten...

Kevään suosikit. Koti.

Anteeksi että tää postaus nyt menikin maanantaille ja kesän ensimmäiseen päivään, olin eilen illalla vaan aivan poikki.. siis aivan todella poikki. kun pääsin kotiin niin...

Vegeleivät kevään kunniaksi

Kesä on tulossa ja reseptien kokeiluinto alkaa taas innostaa. Raaka-aineiden saanti on tietenkin aika oleellista :). Plantaasin korianteri ei ole vielä iskukunnossa, mutta onneksi kaupasta...

Kevään ekalla veneretkellä

Hiiohoi ja vene vesille!Aurinkoisen aamun inspiroimina päätettiin lähetä tänään kevään ensimmäiselle veneretkelle. Parituntisenretken aikana alitimme kolme siltaa ja näimme palankauneinta Naantalia mereltä käsin. Pääsimme ihailemaan reissun...

Kevään makuja

Kevään koleahko sää ei ole suosinut grillaamista.  Eilinen auringonpaiste antoi jo lupauksen paremmasta. Aamupäivällä pesin yläkerran ikkunat, ja auringon siirtyessä paistamaan  terasille, majoituin sinne lehtikasan...

Taste of Helsinki 2016

Kävin tänään mieheni kanssa herkuttelemassa Taste of Helsinki -festivaalissa, joka levittäytyi Kansalaistorin Puistoon tänä vuonna 16.-19.6. Valinnanvaraa ravintoloissa ja annoksissa oli jälleen lukuisa määrä, 10 ravintolaa...

Terassiprojektia 2016

Terassikelit alkavat jo kutkutella, vaikka vähän viima välillä osuu. Saimme terassin valmiiksi viime kesänä ihan elokuun lopussa, häät deadlinena, joten kauaa emme ehtineet siitä nautiskella....

Lakritsifestivaalit 2016, Stokholma

lakunenähämäys Internetistä soitettiin ja kysyttiin miten ois Viikkarilla lakufestareille siihen Glubenin viereen. Laivaan lastatiin minä, Heidi, vielä nimetön naisten naurattaja vauva, Jaana ja ainakin tosi...