Kermainen ananas-vadelmasorbetti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: JäätelötreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Kesä ja jäätelö, ne vaan kuuluu yhteen. Jäätelöä on saatava kun aurinko paistaa ja lämmittää. Viime kesänä tuli tehtyä usein ”kolmen raaka-aineen jäätelöä”, reseptejä niihin löydät täältä.Kesällä tahtoo jäätelöä kulua välillä liikaa. joten ei ole pahitteeksi tehdä välillä jotain ”kevyempää”, ainakin tässä kermaisessa sorbetissa on enenmmän…
...pakastettu (puolikas ananas)1 limen mehu1 dl kermaa90g kondensoitua maitoa (1 pieni prk)1 dl vadelmiaPilko ananas pieniksi paloiksi, pakasta. Ananas jäätyy parissa tunnissa.Laita tehosekoittimeen jäiset ananaspalat, limen mehu, kerma ja kondensoitu...

Läheiset reseptit

Kermainen ananas-vadelmasorbetti

...pakastettu (puolikas ananas)1 limen mehu1 dl kermaa90g kondensoitua maitoa (1 pieni prk)1 dl vadelmiaPilko ananas pieniksi paloiksi, pakasta. Ananas jäätyy parissa tunnissa.Laita tehosekoittimeen jäiset ananaspalat, limen mehu, kerma ja kondensoitu...

Ananas pannacotta !

... Kesäisen grilliruoan päätteeksi sopii jälkiruoka joka on makea ja raikas ananas pannacotta. Ananas on nyt ”se” juttu ruoanlaitossa,vaate printeissä ja sisustus tekstiileissä ym. Meillä ei tuoretta...

Ananas-broileri vartaat❤️

...    Ananas-broileri vartaatTarvikkeet:500g broileria1 punainen paprika1 keltainen paprika2-3 punasipuliaTuoretta ananastaMarinadi:0,75dl ananas mehua2rkl soya kastiketta3rkl hunajaa2rkl viinietikkaa1rkl seesami öljyä tai rypsiöljyä2rkl oliiviöljyän.20g pala tuoretta inkivääriä2 valkosipulin kynttäGrillaus kastike:1,25dl ananas mehua2rkl hunajaa1rkl...

Mango-ananas-Fataliikastike / Mango Pineapple Fatalii Hot Sauce

...ananas1,5 dl hunaja-omenaviinietikkaa1 rkl hunajaaripaus sormisuolaa7 Fatalii-chiliä1 sitruunan mehuSoseuta tehosekoittimella kaikki muut ainekset paitsi sitruunanmehu ja kaada kattilaan.Keittele hiljalleen 10 minuuttia ja lisää loppuvaiheessa sitruuna.Purkita puhtaisiin lasiastioihin ja siirrä jäähtyneenä...

Ananas-banaani-pekaanipähkinä cupcakes eli Kolibrin kuppikakut

...Kuumenna uuni 180 asteeseen. Siivilöi kuivat aineet yhteen. Muussaa banaani ja hienonna ananas renkaat. Lisää sitten kuiviin aineisiin munat, öljy, banaani ja hienonnettu ananas. Rouhi pähkinät ja lisää joukkoon, sekoita...

Grillattu broileri ananas salaatti

...tässä olemme hieman muokanneet. Neljälle 4kpl broilerin fileetä 1/2 tuore ananas rapeaa frisee- tai jääsalaattia rucolaa tummaa balsamiviinietikkaa muutama ruokalusikka oliiviöljyä 1rkl sokeria 2rkl voita mustapippuria myllystä curria paprikajauhoa suolaa …...

Kermainen siika-fenkolikeitto – Koorene siia-apteegitillisupp

...tehdä erittäin hyvin. Hänkin halusi nuoruudessa oppia taidehistoriaa niin kuten minä. Nyt hän näyttelee ja minä katson hänen elokuvia. Hienoa. Keitosta. Kermainen siika-fenkolikeitto syntyi vahingossa. Suunnitelmana oli valmistaa siiasta ihan...

Tulisen kermainen pastavuoka

...ja salaattijuustoa syntyy todella täyttävä ja monipuolinen ruoka. Kerrankin en jäänyt kaipaamaan mitään, joten yhdistelmä taisi olla nappiosuma ja makumaailma sopivasti kermainen mutta tulinen. Tomaattimurskalla on niin voimakas maku, että...

Kermainen Punajuuri-kukkakaalikeitto | Creamy cauliflower-beetroot soup

...kyseleen ja ehkä opin tunnistamaan uusia sieniäkin. Nyt kaikille oikein mukavaa viikonloppua, palataan! Kermainen kukkakaali-punajuurikeitto 1 kukkakaali 2 punajuurta vettä n. 2,5 dl kermaa (tai kaurakermaa) 2 rkl voita (tai...

Pakastin tyhjäksi! | Vadelmasorbetti

...aluillaan, on se hyvä syy syödä pakastinta oikein ola takaa tyhjäksi viime vuoden vitamiinipommeista. Aika hyvin vadelmat uppoavat esimerkiksi tähän sorbettiin… 😉 Vadelmasorbetti 200 g vadelmia 2 kananmunan valkuaista ½ dl sokeriaSoseuta vadelmat sauvasekoittimella....

Ananas-jogurttipiirakka

...kertaa piirakkaa tarjoiltiin pikkuveljeni syntymäpäivillä. Ananas-jogurttipiirakka yksi pellillinenPohja6 dl vehnäjauhoja1 tl soodaa3 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria3 dl sokeria250 g sulatettua margariinia1. täyte2 dl maustamatonta soijajogurttia50 g pehmeää Tofua1 kananmuna3 prk...

Synttärikakku, suolakinuski kuorrutteinen mustikka -ananas täytekakku.

...mustikoita Vatkaa kerma ja lisää sekaan rahka, ananas ja sokeri, mausta mieleiseksi, itse en pidä kauhean makeasta.. Suolakinuski:2dl Kermaa1,75dl Sokeria1rl Voita1tl Suolaa   Paahda sokeria pannulla koko ajan lisäten sokerin...

Ananas houkutukset resepti

...jokaisen pohjapalan päälle. Keskelle puolikas viinirypäle. Sivele päälle ja reunoille hyytelösokerikiillettä . Koristele reunat valkosuklaalastuilla. The post Ananas houkutukset resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Suolaiset piirakat kinkku-aura-ananas- ja tonnikalatäytteillä

...tulee 🙂 Tein ananasta ja aurajuustoa sisältävän kinkkupiirakan suorakaiteen muotoiseen vuokaan. Tonnikalaversio päätyi pyöreään vuokaan. Piirakoiden pohjataikinan käytin samaa kuin Tosi maukkaassa kasvispiirakassa. Pohja on kivasti erilainen, sillä siihen tulee...

Tulinen ananas chili (paleo)

... Tällä kyllä lähtee flunssa ja kaikki muut taudit tippurista peräpukamiin. 😉 Tulinen ananas chili(6-8 annosta) 800 g jauhelihaa140 g pekonia2 tölk tomaattimurskaa2 tölk ananaspaloja2 sipulia2 paprikaa2...

Kermainen herkkutattikastike

...(myös tuoreet käyvät vallan hyvin) 1 – 2 salotti sipulia (riippuen sipulien koosta) 3 dl kana- tai kasvislientä 1dl sienien liotusvettä 1dl hyvää … Jatka lukemista Kermainen herkkutattikastike →...

Kermainen broileri-tomaattikastike

...saa laittamalla rohkeasti kuohukermaa. Kermainen broileri-tomaattikastike (4 ann.) 2 rkl oliiviöljyä1 -2 sipulia(valkosipulia) 350 g broilerin fileesuikaleita400 g paseerattua tomaattiasuolaa, mustapippuria1 tl paprikajauhettaripaus sokeria tai hieman hunajaa1 dl kermaa 1...

Kermainen parsasosekeitto

...että sipuli kuullotetaan mahdollisimman pehmeäksi ja makeaksi, että se tuo iloisen tunnelman vehreään parsakeittoon. Juuri sitä iloisuutta maailmassa tuskin on liikaa 🙂  Kermainen parsasosekeitto2 annostaValmistusaika n. 35 min. Raaka-aineet: 1...

Kermainen kasviskeitto kaapinpohjilta resepti

...jonkun aikaa, lisää lopuksi kesäkurpitsa ja kypsät linssit ja pyöräytä sekaisin ja anna kiehahtaa. The post Kermainen kasviskeitto kaapinpohjilta resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kermainen Haukikeitto

...olisi – kattilaan vaan.  Kermainen Haukikeitto:– n. 500g haukifilettä- 9 perunaa- 1 pieni sipuli- 4 porkkanaa- tuoretta tilliä- 4-5 dl maitoa- 2 dl kuohukermaa- suolaa & valkopippuria- 1 fondikuutio (kala)-...

Kuohkean kermainen mätihyvä

...mäti, sitruunamehu ja kierros mustapippuria. Sekoita lusikalla rauhallisesti, älä missään nimessä vatkaa! Maista ja lisää pari hyppysellistä sormisuolaa, jos tarpeen. Mädin suolaisuus vaihtelee, mutta lopputuloksen pitäisi olla pehmeän kermainen....

Kermainen broiler-sienikeitto

...Keitto valmistui yhdistelemällä omia lempparimakujani, joten lopputulos ei missään nimessä voinut olla huono. Tällaisella reseptillä syntyi ihana pehmeä keitto: Kermainen broiler-sienikeitto (2 hlölle) 1/2 ltr vettä3dl kermaa 2 kanaliemikuutiotapuolikas grillattu...

Kermainen Kasvisgratiini

... Täyteläinen kasvisgratiini sopii esimerkiksi liharuokien lisukkeeksi tai itse pääruoaksi. Gratiini valmistuu vaivattomasti pakastealtaasta löytyvistä valmiista kasvissekoituksista tai satokaudella tuoreista kasviksista. Kermainen Kasvisgratiini:n. 1,5 kg kasviksia (itse...

Pohjaton, kermainen kasvispiiras

...piirasesta. Siitä tuli pehmeän kermainen, pohjaton kasvispiiras. Kyllähän mä tajuan että rapeaan kuoreen tarvitaan jauhoja, mutta kun en käytä niin tää on nyt gluteeniton, pohjaton kasvispiiras mikä sopii ruokien lisukkeeksi....

Kermainen hirvipata

...pata muhii. Ruoan kanssa nautimme vuoden 2010 viiniä. Kermainen hirvipata1kg hirvenpaistia2 sipulia~150g herkkusieniä2dl kermaa2dl kuivaa valkoviiniä (itse käytin tätä)lihaliemikuutio2rkl tomaattipyrettäpaprikajauhettamustapippuriarosmariiniatimjamiasuolaa Leikkaa paisti reiluksi kuutioiksi. Pilko herkkusienet ja ruskista niitä hetki...

Arkiston herkkuja kotikokki.netin puolelta osa 1 - Kermainen Hirvipata ja pottuvoi

...sentään tietävät keneltä kopioivat. Luvallani, saa siis kopioida. Kermainen Hirvipata 6:lle600g  hirven palapaistia150g pekonia7 isoa porkkanaa3 isoa sipulia1 kpl valkosipuli2 rkl juoksevaa hunajaa2 dl kermaaloraus riistafondialoraus soijakastikettaloraus balsamicoarosmariiniamustapippuriamerisuolaavoita Nosta hirvenliha...

Mummun kesäsalaatti + kermainen salaatinkastike

...ja kananmunat pilkotaan paloiksi. Salaatinlehtiä ei kannata turhan pieneksi repiä, vaan ne voi jättää jopa kokonaisiksi. Vanhanajan kermainen salaatinkastike 2dl kuohukermaa1rkl väkiviinaetikkaa½dl sinappia2tl sokeriaripaus suolaa Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, ja...

Kermainen curry-broilerikastike ohrapedillä

...toinen asia. Kermainen curry-broilerikastike ohrapedillä Tarvitset: 450 g hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita4 dl kuohu- tai ruokakermaa1 keskikokoinen sipuli1 chilicurryasuolaaruokaöljyätäysjyväohraa Hienonna sipuli ja chili. Kuumenna pannu ja paista broileri, sipuli ja chili öljyssä....

Arkiruokaa: Kermainen suikalesoijakastike

...minusta harmaata. Jos oikein heittäytyisi 80-luvulle, niin hillospulit kruunaisivat koko soosin. Mutta pärjään ehkä ilmankin niitä… Kermainen suikalesoijakastike (meinaan koko ajan kirjoittaa soikalesuija) aka harmaakastike: 2-3 salottisipulia tai 1 iso tavissipuli4 valkosipuliaSuolaa,...

Kermainen Uunilohi

...pöytään! Kermainen Uunilohi: – n. 800g lohta (tai vähempikin riittänee)– 1 prk smetanaa- 1 dl kuohukermaa- suolaa & pippuria- kourallinen tuoretta tilliä- 1-2 tl sitruunapippuria – Pötkäytä lohifile uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.–...