Isadora kesä 2016 – Tropical Paradise

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Arvostelubeautyboxmake upreseptityhteistyöJulkaistu seuraavalla sivustolla

No vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille yhden tämän kesän ihanimmista kokoelmista. Isadora Tropical Paradise imaisee herkullisilla väreillään mukaansa ja näihin sävyihin tekee mieli tarttua joka päivä. Tropical Paradise on saanut innostuksensa topiikin lämmöstä ja väriloistosta. Siniset laguunit, vihreät sademetsät ja upeat koralliriutat.


Tropical Paradise kokoelmaan…
Läheiset reseptit

Isadora kesä 2016 - Tropical Paradise

... No vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille yhden tämän kesän ihanimmista kokoelmista. Isadora Tropical Paradise imaisee herkullisilla väreillään mukaansa ja näihin sävyihin tekee mieli tarttua joka...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Tropical juustokakku

... Blogeissa on paljon ollut ihanan näköistä tropical juustokakkua. Aviomiehellä oli synttärit viime sunnuntaina ja pääsin siis minäkin testaamaan kyseistä kakkua.   Reseptin otin Kakkutaikurin blogista.  Tropical juustokakku Tässä...

Jardin Tropical Beach Club

...niemen kärjessä ja suunnistimme sinne viinilasilliselle. Jardin Tropical Beach Club sijaitsee upealla paikalla Costa Adejessa ja sieltä on hienot näkymät La Gomeran lahdelle. Jardin Tropical on hotelli, mutta Beach Clubia...

Tropical-juustokakku

... Tätä tropical-juustokakkua on kaikki niin hehkuttaneet Instagramissa, Facebookissa ja blogeissa, että päätin minäkin vihdoin omaksi synttärikakukseni kokeilla! 😀En tiedä miten on mahdollista, että kakku on samaan...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Isadora Eyephoria

... Ihailin pitkään kauppojen kosmetiikkaosastoilla pyöriessäni Isadoran upeita Eyephoria-luomivärejä, kunnes lopulta hankin ensin kaksi nappia uuden vuoden meikkiä varten, ja lopulta kolmannen arkisempaan käyttöön.  Eyephoria -sarjan metallinhohtoiset...

Kesä(rullaton)salaatti vietnamilaishenkeen

Kevät toi, kevät toi innostuksen raikkaisiin aasialaistyylisiin ruokiin (ja lentoliput sinne suuntaan kesälomalle jeeeee!). Kokeilimme joskus täyttää itse riisipaperirullia, mutta hommassa riitti sen verran näpertelyä,...

Kesä(loma) loppuu

Aurinko hävisi pilvien taa, tokaluokkalaisen kouluvuosi alkoi, minun kesälomani vetelee viimeisiään, huomenna on palattava työmaalle. Mutta tänään vielä rentoudutaan!...

Kesä herkkuja

Vaikka nyt on ollut ihan karmeat säät, voi silti syödä herkkuja jotka silmät sulkiessaan tuo auringon paisteen ja meren kohinan mieleen. VALKOSUKLAA KEKSIT125g Voita2dl Sokeria1...

Kesä ja jäätelö

Sitä voisi tehdä itsetehtyä jäätelöä ympäri vuoden, mutta kummasti asian muistaa vasta näin kesällä lämpöisten kelien koittaessa. Itselläni ei ole jäätelökonetta käytössä, joten teen jäätelöni...

Kesä ja muurinpohjaletut

Voi kun aika onkin mennyt nopeaa ja työntäyteinen kevät onkin ohi. Onneksi! sillä tykkään niin paljon kesästä ja toivon että aikaa on nyt paljon muuhunkin...

Kesä neiti!

Meidän keskimmäinen neiti täytti tuossa juhannuksen jälkeen 13.vuotta ja juhlimme sukulaisten kanssa sunnuntaina kauniissa aurikoisessa ja lämpimässä säässä. Oli niin mukavaa kun pääsi kahvittelemaan ulos...

Kesä tarjottimella! - vadelmabrowniet viimeisen lomapäivän kunniaksi

Miehen kesäloma meni melkein täysin työn merkeissä. Loman alussa käytiin toki mökkeilemässä serkkuni sukulaisten mökillä ja siitä suunnattiin Särkänniemeen, mutta muuten aika kului kotona ahertaen....

Kesä ja raparperipiirakka

Kesä vihdoin näyttää alkaneen! Raparperi ei koskaan ole ollut minun suurta herkkuani, mutta mieheni pitää siitä kovasti. Saimme raparperia ja ajattelin tehdä siitä piirakkaa, koska...

Kesä

Kunpa aina vois olla kesä. En yhtään ole talvi-ihminen enkä voi ymmärtää miten joku voi alkaa ensimmäisten lämpimien kelien jälkeen kaipaamaan talvea. Aurinko ja yleensäkin...

Kesä starttaa ja Kitchentime-arvonnan voittaja!

Kesä, kesä, kesä! Se on kesäkuu! Kesä on sitten virallisesti avattu ja käynnistetty. Säät kirjaimellisesti hellivät meitä ihanalla auringolla ja helteellä. Itse ennustan tästä kesästä...

Kesä jälkiruoassa - Limetti-inkivääri posset mansikoilla

Viime aikoina olen pohtinut paljon unelmia. Olen unelmoinut, puhunut unelmista ja huomannut että osa  unelmistani on toteutunut. Unelmoinnin sai käyntiin Saku Tuomisen kirja Hyvä elämä,...

Kesä ❤️

Miten joku kehtaa väittää, ettei Suomen kesä ois ihana? Oon niin nauttinu olostani koko loman sekä ensimmäisen viikon Kreikan auringon alla että nämä vajaat pari...

Laventelikeksit ja chia-mansikkahillo eli kesä lautasella

Mikään ei tuo kesää niin lähelle kuin laventelin tuoksu. Talvella käytän laventelilla hajustettua saippuaa silloin kun on mustaa ja märkää ja tarvitsen pienen ripauksen aurinkoa...

Puffetit ja Susu-jäätelöä ilman konetta, kesä mikä ihana tekosyy!

Jäätelökokeilu numero 2. en tiiä onko tämä jo voittaja. Jäätelö oli helppo tehdä ja maistui oikealle jäätelölle, tiiättekö semmoiselle herkkujädelle. Eilen maisteltiin yhden lisämakutuomarin kanssa...

Puutarha kesä-heinäkuun vaihteessa

Voi hui, mitä kaikkea puutarhassa olikaan viikon aikana tapahtunut!Olin viikon mökillä ja mieheni lähetti kyllä tunnollisesti muutaman kerran ”etenemiskuvia”, mutta yllätyinpäs tästä rehevästä meiningistä silti....

Koko kesä kanoja

Kesäkanoja. Kesäkuun alussa meille muutti 4 kaunotarta (Late, Pate, Elsa ja Äänekäs). Ilmajokisia maatiaiskanoja, hyvinkin vapaana kasvaneita. Kuherruskuukausi on nyt takana ja kanat ja niiden...

No onkos tullut kesä...

eiku talvi, tai miten sen nyt ottaa, tänään tupsahti ensilumet tälle seudulle. Maa on ihan valakiana ja mulla on jäätelöä pakkasessa ja ihan itte tehtyä!...

Melkein kesä: parsa-perunasalaatti

Olin ostanut jääkaappiin halpaa ja hyvälaatuista parsaa, mutta ravintolapäivän ynnä muiden syiden takia parsa oli jäänyt kokkaamatta. Lopulta keksimme poikaystäväni kanssa tehdä iltapalaksi parsa-perunasalaattia, jota...