Kehokuuri lehtikaalisipsit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Nyt on kehisläisille ja tietty kaikille muillekkin sellanen herkku, että koukkuun jää.
Tää on ollu trendi vähän aikaa sitten, joten olen tällainen myöhäisherännäinen.

Kehokuuri lehtikaalisipsit

100–200 g lehtikaalin lehtiä
2 rkl oliiviöljyä

Pese lehtikaalinlehdet. Leikkaa paksu keskiruoti pois. Leikkaa lehdet reiluiksi paloiksi.Pyörittele lehdet oliiviöljyssä Levitä…
...lehtikaalin lehtiä2 rkl oliiviöljyä Pese lehtikaalinlehdet. Leikkaa paksu keskiruoti pois. Leikkaa lehdet reiluiksi paloiksi.Pyörittele lehdet oliiviöljyssä Levitä kaalit leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda 175-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Kääntele lehtiä kerran...

Läheiset reseptit

Kehokuuri lehtikaalisipsit

... Nyt on kehisläisille ja tietty kaikille muillekkin sellanen herkku, että koukkuun jää.Tää on ollu trendi vähän aikaa sitten, joten olen tällainen myöhäisherännäinen. Kehokuuri lehtikaalisipsit 100–200 g...

Lehtikaalisipsit

...ovat todellakin kokeilemisen arvoisia; itse ainakin jäin koukkuun. Lehtikaalisipsit ovat rapeampia ja ohuempia kuin mitkään kaupan perunalastut ja voit itse vaikuttaa öljyn ja suolan määrään. Lehtikaalisipsit Tarvitset:n. 120g lehtikaalia2½ rkl...

Kehokuuri pulled chicken

...lammasta tehdään niin, että sinne lisätään erilaisia bbq-kastikkeita tai fariinisokeria ja ketsuppia yms. No nythän en niitä voi tämän kuurin vuoksi lisäillä.Nyt sävelletään. 🙂 Kehokuuri pulled chicken  4 kpl broilerin...

TERVEELLINEN NAPOSTELTAVA: LEHTIKAALISIPSIT

...kokeilla oman uunin kanssa. LehtikaalisipsitLehtikaalia1-2rkl oliiviöljyäsuolaa Revi kaalit sopivan kokoisiksi paloiksi lehtiruodin vierestä. Ruotia ei kannata mukaan jättää. Pöyhi kaalinpalat oliiviöljyn kanssa niin, että öljy levittyy kevyesti kaikkialle. Suolaa maltillisesti. Paista 180C...

Lehtikaalisipsit

Olen monta kertaa nähnyt tämän ohjeen netissä, mutta olen ollut ennakkoluulojeni vanki: nämä eivät voi olla hyviä, eivät ainakaan rapeita. Lehtikaalia on nyt kuitenkin niin...

Ihanat lehtikaalisipsit

Pesuvadillinen tuoretta lehtikaalia2 rkl oliiviöljyä1 rkl villiyrttisuolaa Lehtikaalin oksista poistetaan kovat lehtiruotit ja revitään lehdet sopiviksi suupaloiksi. Kaadetaan vatiin öljy ja maustesuola, sekoitetaan hyvin. Mausteita...

2-vuotissyntymäpäivät

...kuten leppäkertut, ovat poikamme suosiossa tällä hetkellä – autojen lisäksi. Suolaisia tarjottavia olivat tällä kertaa ”tikkuhampurilaiset”, quinoapohjaiset minipitsat ja lehtikaalisipsit, joita kaikki maistelivat mielellään ja yllättyivät positiivisesti niiden mausta. Reseptiä...

Kehokuurin marinoitua tofua

... Olen taas Kehokuurilla, eli puhdistellaan kroppaa sisältä päin ja samalla painokin tippuu.Nyt uusissa Kehokuuri ohjeissa syödään joka päivä yksi vegeateria eli tofua, soijaa, seitania tai vegetaarista...

Huikea lomaltapaluu / Rucolakeittoa ja lehtikaalisipsejä

...nyt: lehtikaalisipsit. Tai, noh. Ne oli kuuminta hottia varmaan monta kuukautta sitten muiden blogistien osalta, anteeksi jälkeenjääntini mutta näitä ei voi liiaksi kehua. Lehtikaalisipsit 200 g lehtikaalia 2 rkl oliiviöljyä...

Kampasimpukkaa ja lehtikaalia

... Suussa sulavassa reseptissä sitruunaöljyllä ja cashewpähkinöillä maustetut lehtikaalisipsit toimivat petinä sitruunamajoneesille ja kampasimpukoille. Annos koristellaan punaviinissä haudutetulla punasipulilla. Kampasimpukka lehtikaalipedillä, sitruunamajoneesi & marinoitu punasipuli (8 hlölle) 8...

Puhdistava vihersmoothie

...tuplasti appelsiiniin nähden), rautaa (0,4 mg/100 g) ja kalsiumia (42 mg/ 100 g). Se ponkaisi suomalaisten tietoisuuteen ja suosioon apalttiarallaa vuosi, pari sitten lehtikaalisipsien siivittämänä. Lehtikaalisipsit muodostuivat samalaiseksi some-kulttitarinaksi kuin...

Vihreitä sipsejä

...Valmiit söin ennen kuin tajusin kuvaushommat. Sori! Lehtikaalisipsit (1-2 annosta) 3 lehteä lehtikaalia ½ dl oliiviöljyä 1/4 tl suolaa paprikajauhetta/sipulijauhetta/valkosipulijauhetta/pesupulveria (no ok, viimeistä ei ehkä kannata käyttää, mutta melkein mitä...

Kale - Kaikkea hyvää lehtikaalista -kirjan innoittama minestrone

...Viimeistään Salla Korpelan kirjan luettuaan tajuaa, että lehtikaalihan sopii mihin vain. Kirjasta löytyy  niin lehtikaalisipsit (rousk ja nam!), pesto, smoothiet kuin myös monia ruokareseptejä, joissa on vaikutteita ruokaperinteistä ympäri maailmaa.Kirja...

Peuraa, villiyrttejä ja kirsikankukkajäätelöä

...ja tee oma versiosi. Porkkana-, punajuuri- ja lehtikaalisipsitKaikki rakastavat sipsejä, ja niitä on helppo tehdä. Leikkaa juureksista vihannesleikkurilla, kokki- tai kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Lehtikaaleista leikataan paksut keskiruodit pois. Rapeimmat sipsit...

Kooltaan minit, maultaan suuret naposteltavat

... Puputatko mielelläsi iltaisin jotain TV:n edessä, mutta lehtikaalisipsit eivät oikein tunnu hyvältä vaihtoehdolta perunasipsien tilalle? Tai oletko järjestämässä illanviettoa ystävien kesken? Tässä tulee sopivia naposteluvinkkejä! Olen...

Terveellistä naposteltavaa

...lehtikaalisipsit- irrottele lehdistä paloja, niin että keskellä oleva ruoto jää käyttämättä– pese hyvin ja kuivaa talouspaperilla– sekoita öljyn, suolan ja valkosipulijauheen kanssa– paista 150 asteessa n. 20 minuuttia Mielettömän hyvät...