Lohikäärmerulla -sushi goes vege

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: aasialainenKasvisruokamaidotonmunatonpääruokareseptitvegaaninenJulkaistu seuraavalla sivustolla

Haluaisitko kokeilla jotain räväyttävää ja erilaista sushia? Lohikäärmerullan täyte on rapeaa ja päällä komeilee täyteläistä avokadoa. Valmistus on hieman haastavampaa, mutta ehdottomasti vaivan arvoista.

Sushivillitys on sitkeästi pitänyt pintansa, vaikka viimeaiokina onkin jo puhuttu, että sushi ei ole enää se juttu vaan esimerkiksi havajilainen poke, eli…
Läheiset reseptit

Lohikäärmerulla -sushi goes vege

...sitkeästi pitänyt pintansa, vaikka viimeaiokina onkin jo puhuttu, että sushi ei ole enää se juttu vaan esimerkiksi havajilainen poke, eli tietyllä tavalla marinoitu kala lisukkeineen, olisi seuraava innostuksen kohde. Toistaiseksi...

Project Kalevankatu: Happy Food Garden

...suupaloja. The sushi is arranged nicely on the plate to form a circle. Wasabi and pickled ginger go in the middle. I eat quite a lot of sushi. I believe...

Ensiaskeleet kohti sushi-villitystä

...jännää, koska maut ovat tosi mietoja ja se monien kauhistelema vähän erikoisemman makuinen levämatto eli sushi nori on melko pieni osa makujen kokonaisuutta. Kalat ja vihannekset kuitenkin ovat yleisesti suomalaisten...

Sushi

... Maki- ja nigiri sushejaRakastan sushia. Sushi on herkullista, kevyttä, terveellistä ja raikasta syötävää. Miedot kalan ja äyriäisten sekä muiden raaka-aineiden maut eivät peity voimakkaiden kastikkeiden ja...

VEGE! -ruokakirjan pari hittiä!

... Vähän aikaa sitten ilmestynyt, kahden kasvisruokaa rakastavan ystävyksen Riikka Sukulan ja Alex Niemisen muhkea ja värikäs Vege! -ruokakirja on yksi vuoden kirjahiteistä jo nyt. Tällä herkullisia reseptejä...

Sushi sandwich

... Rakastan sushia ja olen ahkerasti ravannut Tampereen sushi-rafloissa. Sushi on kuitenkin melko tyyristä ja välillä on vaikea perustella itselleen, miksi maksan näin paljon ruoasta, joka on...

Vege-fajita halloumilla (sis. arvonnan)!

...Marian tuotteita. Itse sain raaka-aineet, vege-fajitoihin halloumilla. Olikin mukava päästä kokeilemaan vaihteeksi kasvisruokaa, sillä sitä ei turhan usein meidän perheen ruokapöydässä esiinny. Nämä halloumilla viimeistellyt fajitat olivat todella herkullisia. Myös...

KAHDENKOKIN MENUT

Pari sanaa juhlien suunnittelusta!Perus-sääntönä ruoanmäärän suunnittelussa:Cocktail-tilaisuudet, noin yhden lasin kuohujuoma: ruokaa varataan n. 250-350g/hlöHaarukkabuffet -tilaisuudet, luonteesta ja tarjottavasta riippuen n. 500-700g/hlö + ruokajuomaa 3-5 dl.Ruokabuffet-tilaisuudet, joissa tarjoillaan alkuruoka,...

Sushi-vinkkejä

...Yutaka sushi rice originario -nimistä sushiriisiä ja valmistanut riisin pakkauksen ohjeen mukaan. Maku on aika tiptop, kun seuraa pakkauksen ohjetta myös maustamisessa. Alla koottuna käteviä sushiniksejä, jotka ovat helpottaneet omaa...

Sushikoulu

...pitää kehaista, että sekä meidän että kavereiden mielestä meidän sushi on maukkaampaa kuin sushiravintoloissa, vaikkei välttämättä niin autenttista ja esteettistä olisikaan. Sushi on siitä loistavaa, että se tyydyttää sekä tarpeen...

Top 5 Vege-Eväät Kiireeseen

...iltavuorossa on vain kahvitauko aikaa imuroida smoothie vatsaan. Täältä siis pesee top 5 kiireisiin vege-eväisiin! 1. Smoothiekulho ja TuorepuurotSmoothiekulhot ovat huikean trendikkäitä tällä hetkellä. Eikä ihme, sillä lusikoitava smoothie on...

Kookos-karpalohyydykekakku (liivatteeton)

... Heips! Kokeilut Vege vellillä jatkuu.. Tämän kertainen hyydykekakku sai makunsa Alpron uudesta kookoksella maustetusta soijajukurtista (on muuten hyvää ihan sellaisenaankin) ja pirtsakasta karpalokastikkeesta. Vege vel on...

STREET FOOD GOES TO ITALY: Pork tonnato hot dogs

...kokeillut! BEST STREET FOOD FROM HOME CUISINE! With ♥ from beach house kitchen The post STREET FOOD GOES TO ITALY: Pork tonnato hot dogs appeared first on beach house kitchen....

Jauheliharisotto goes India!

...Jauheliharisotto goes India!500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa1 pieni tai 1/2 iso punasipuli1 iso valkosipulinkynsipuolikas porkkanapieni pala kesäkurpitsaapuolikas suippopaprika(0,5 kpl chiliä)mustapippuria ja merisuolaa myllystä2,5 dl pitkäjyväistä riisiän. 2+2+2 dl kiehuvaa vettä2...

Riisipiirakka goes green

...mukaan. Viipaloi Brie-juustosta viipaleita riisipiirakoiden päälle. Lusikoi raparperihilloketta juustoviipaleiden päälle. Valmista nautittavaksi! Riisipiirakka goes green 5 kpl Moilas Oy:n gluteenittomia riisipiirakoita 1 fenkoli 1 sipuli 50 g pakastepinaattia 2 vartta...

Sushi

... Tein yksi päivä sushia, makirullia, kun kaveri tuli käymään. Täytteinä oli mun lempparia avokadoa, kylmäsavutofua ja vieraalle myös kylmäsavulohta. Vieressä kupeissa soijakastiketta ja wasabia. Moni haluaa...

Sushi

...tuli, mutta reilun kokoinen tarjoilulautanen tuli  tällä ohjeella täyteen että riittää kyllä useammalle henkilölle. 🙂 Tässä ohje kuvineen:Sushi 1 pkt sushiriisiä Keitä riisi paketin ohjeen mukaisesti. 1 pkt Nori-arkkeja (merilevää)150g...

Aloittelijan sushi

... Sushi on vähän kuin JVG:n Mauton jasso -kappale. Se vaatii ensin pientä makustelua – muutaman kuuntelu- tai maistelukerran ennen kuin sen valtaan voi täysin heittäytyä. Se...

Kolme vege jädee.

 TARVIKKEET 6 Banaania (Tummia pisteitä kuoressa)2dl Vaahtoutuvaa kauravalmistetta2dl Vanilija soijajuomaa2rkl Raakakaaakaojauhetta1dl Vadelmia1dl Mansikoita½dl Pakaste mansikoita½dl Kotimaisia pakaste vadelmia1dl Mustikoita OHJE 1. Kuori banaanit ja laita...

VEGE HAMPPARI

OHJEESTA TULEE 8 HAMPURILAISTA PIHVITTARVITSET 2dl Tummaa soijarouhetta1dl Härkäpapu rouheseos5dl Vettä2 Kasvisliemikuutiota3Valkosipulinkynttä2rkl Psyllium kuitujauhetta1dl Korppujauhoja1 SipuliValkopippurijauhettaMaustepippuriaSuolaaPaprikamaustetta+Avocado dippiä ohjeen saat klikkaamalla SalaattiaMiniluumutomaattejaAvocadoaSuolakurkkujaCashew pähkinöitäOHJE1. Mittaa kattilaan vesi, soijarouhe,...

VEGE SUKLAAKAKKU

POHJA 200g Kivettömiä kuivattuja taateleita100g Cashew pähkinä2rkl Vettä 1. Muussaa kaikk iainekset silppurilla tai sauvasekoittimella mahdollisimman tasaiseksi.2. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. (halkaisija 16cm)3. Laita...

VEGE PIZZA

PIZZA TAIKINATARVITSET3dl Vettä25g Hiivaa1tl Suolaa5dl Vehnäjauhoja½dl Öljyä 1. Liota hiiva lämpimän veteen. Lisää loput ainekset joukkoon ja vatkaa taikina kiinteäksi.2. Anna taikinan kohotä lämpimässä n....

Wok goes Asia and to Grill! Chili-inkivääri-katkarapuwokki ja Wokkitomaatit Grillissä

Grillikausi on nyt kuumimmillaan ja siitä syystä kokeilinkin tällä kertaa jotain ihan uutta: tein nimittäin wokkia grillissä. Varmaan se olisi ihan grillilevylläkin onnistunut – ainakin...

Sloppy Joe goes vegan

Have you met Sloppy Joe’s cousin; Kale Sloppy? He was today visiting with his friend Splash Onion.May I present.. Että tähän pääsemme niin ihan ensiksi hölskysipulit. Lievää...

BBQ goes Korea - hullun hyvä bulgogi

Toukokuu on edennyt salakavalasti jo yli puolenvälin, ja kohta on kesä myös kalenterin mukaan. Minä olen kuitenkin virittäytynyt kesämielelle jo aikoja sitten – onhan lämpötilakin...

Itsetehty sushi

... Tämän vuoden aikana olen innostunut syömään sushia. Yleensä tulee haettua valmiit annokset ravintolasta, mutta olemme valmistaneet sushia myös itse. Yllättävän helppoa hommaa! Erittäin tärkeää on tuoreet...

Sushia

...huoneenlämmössä – ei jääkaapissa, koska etikkariisi kovettuu kylmässä. Teen yleensä riisin edellisenä päivänä valmiiksi, jotta se on huoneenlämpöistä.  Laitan sushiin munakokkelia, kurkkutikkuja ja merilohta. Sushi on helpointa tehdä rullausmaton avulla....

Japanilainen sushi: makit ja nigirit

...sillä se kostuttaa sushin muutoin liiaksi. Kurkusta hyödynnetään sushin teossa vain kovempi ulko-osa. Jos haluat tehdä tonnikalatahnaa makin sisään, valuta tonnikala ja sekoita se sopivaan määrään majoneesia. Makisushi: Avaa merileväpaketti....

Homemade sushi

... Mä oon ihan vallaton sushin rakastaja ja eilen vihdoin valmistin elämäni ekaa kertaa susheja ihan itse. Luin vaikka ja mitä ohjeita ja vinkkejä onnistuneisiin susheihin, ja...

Kävelyllä Aleksanderinkadulla - Jalutuskäigul Aleksanderi tänaval

...sellaisen löysin sushi barista ja tilasin sushin mustekalalla, jättikatkaravuilla, lohella ja avokadolla. Siitä valikoimasta tykkäsin kaiken eniten mustekalasta. EST Minul oli esmaspäeva ôhtul üks käik Helsingi südalinnas ja kuna olen...