Puolukkaiset viipalepikkuleivät

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: pikkuleivätpuolukkareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Vielä yksi puolukkaohje, koittakaa kestää! Laitan tämän muistiin lähinnä itselleni, sillä tämä on taas yksi ohje, joka on sekä helppo että herkullinen. Puolukkahillon kanssa kardemumma  on muuten erinomainen yhdistelmä!

200 g huoneenlämpöistä voita
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 mm (maustemitta) leivinjauhetta
1/2…
...muuten erinomainen yhdistelmä! 200 g huoneenlämpöistä voita1 dl sokeria2 tl vaniljasokeria1 mm (maustemitta) leivinjauhetta1/2 tl kardemummaahyppysellinen suolaa4 1/2 dl vehnäjauhojanoin 1 dl puolukkahilloa Sekoita puuhaarukalla kulhossa huoneenlämpöinen voi, sokeri, vaniljasokeri,...

Läheiset reseptit

Puolukkaiset viipalepikkuleivät

Vielä yksi puolukkaohje, koittakaa kestää! Laitan tämän muistiin lähinnä itselleni, sillä tämä on taas yksi ohje, joka on sekä helppo että herkullinen. Puolukkahillon kanssa kardemumma...

Puolukkaiset ruismuffinit

Olemme isännän kanssa tavallaan laihiksella, joten juuri mitään ei ole hetkeen tullut leivottua. Viikonloppuna oli kuitenkin pakko saada jotakin kahvin kylkeen, joten leipaisin nopeasti pellillisen...

Viipalepikkuleivät.

200 g voita200 g sokeria1 kananmuna350 g vehnäjauhoja50 g kookoshiutaleita2 tl leivinjauhetta2 rkl vaniljasokeriakananmunaa voiteluun Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Riko sekaan kananmuna ja vatkaa...

Helpot viipalepikkuleivät (munaton, maidoton)

Tein tuossa pari iltaa aiemmin nopeita ja helppotekoisia pikkuleipiä, että olisi jotain kahvin kanssa. Jos vaikka sattuisi joku poikkeamaan. Pikkuleivät olivat toki nopeat ja helpot,...

Ihanat viipalepikkuleivät

Löysin tämän reseptin vuoden 2000 häälehdestä, kun suunnittelin omia häitäni. Tein viipalepikkuleipiä ensimmäisen kerran seuraavana kesänä häihini, ja siitä lähtien ne ovat olleet vakiotarjottavaa jouluisin...

Viipalepikkuleivät

Mihin ne helteet menivät…? No, ei tullut aika pitkäksi sateisenakaan päivänä, sillä nythän oli loistava tilaisuus kokeilla jo klassikoksi muodostuneen viipalepikkuleivän tekemistä! Netistä löytyvät ohjeet...

Joulukalenteri 2. luukku Appelsiini-valkosuklaa viipalepikkuleivät

Viipalepikkuleivät ovat meillä poikien mieleen, tosin täytyy kyllä sanoa, että en ole vielä leivonnaista nähnyt joka ei noille poitsuille maistuisi! 😉 Tällä kertaa maustin näitä...

19. päivä viipalepikkuleivät

Perinteisellä linjalla jatketaan, vuorossa on viipalepikkuleivät jotka ovat kuuluneet meidän perheen joulukahvipöytään jo lapsuudesta asti.  200 g voita2½ dl ruokokidesokeria1 kaamunan keltuainen (säästä valkainen voitelua...

Puolukka-valkosuklaamuffinssit

...puolukkapussi löytyy… mikä siis voisi olla parempi syy leipoa…;) nämä puolukkaiset muffinsit valkosuklaa sydämellä ovat kestosuosikkejamma ja paljoa muita muffinseja en oikeastaa leivokkaan! Mies tykkää näistä myös, vaikka muuten ei...