Syntinen suklaafudgejäätelö

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: JäätelötJälkiruoatreseptitruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Joka kesä pyydän pakastimen herralta tätä samaa asiaa: anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen jäätelömme. Mikäli sääjumalat ovat olleet suotuisia ja lämpömittarit nousevat hellelukemiin, toivon löytäväni pakkasesta jotain raikasta sorbettia tai jogurttijädeä. Jos taas korkeammat voimat ovat päättäneet maalata maailman harmaalla ja taivaalta vihmoo jotain kylmää ja märkää,…
...kuohukermaa1 tl pikakahvijauhetta25 g leivontakaakaojauhetta1 tl vaniljauutetta0,5 dl glukoosisiirappia ripaus suolaaripaus chilijauhetta 5 tl maissitärkkelystä2 rkl kylmää vettä Hienonna suklaa veitsen avulla pieneksi rouheeksi. Mittaa kattilaan kondensoitu maito, täysmaito ja...

Läheiset reseptit

Syntinen suklaafudgejäätelö

Joka kesä pyydän pakastimen herralta tätä samaa asiaa: anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen jäätelömme. Mikäli sääjumalat ovat olleet suotuisia ja lämpömittarit nousevat hellelukemiin, toivon...

Syntinen salmiakki-suklaakakku

...kakun ilman jauhoja. Niinpä mä ryhdyin samantien tuumasta toimeen, ja päätin ihan vaan kokeilla, mitä mahtaa kakusta tulla.Ja siitähän tuli vallan syntinen.Kun tähän ei tule jauhoja, kakun paistoaika ei ole...

Kanelikierteet syntisellä tuorejuustokuorrutteella

...lähelle sitä kokemusta ja syntinen tuorejuustokuorrute on piste iin päällä.Löysin tämän ohjeen Erikan Sweet Dreams…-herkkublogista, joka tarjoilee lukijoille ihanien ohjeiden lisäksi vielä herkullisempia kuvia – käykäähän katsomassa! Olette varmasti sen jälkeen...

Eggs in Hell | Munakoiso-shakshuka

...ääni koveni huomattavasti sen säkeistön kohdalla, jossa lauletaan ”syntinen saatana kurja.”  Koulun juhlasalissa luvan kanssa kiroilemisessa tuntui olevan jotain äärimmäisen innostavaa. Bongasin Sandron keittokirjasta shakshuka-reseptin, johon tykästyin todella. Innostukseni kasvoi...

KAKKUKIERTUE: Kakut kesän juhliin

...muihinkin kakkuihin. Maultaan tämä kakku oli ehkä pikkasen makian puolella, siksi yksi pala riittänee. BANAANIKAKKU SUOLAPÄHKINÄKINUSKILLAMun syntinen rommilla terästetty luomus, jonka eräs anonyymi lukija kertoi aiheuttaneen lähes kolmiodraaman, jossakin suomalaisessa...

Kirjahyllyssä

...Maa on syntinen lauluMukka, Timo K. – Täältä jostainOksanen, Sofi – Stalinin lehmätOksanen, Sofi – Baby JaneOksanen, Sofi – PuhdistusPäätalo, Kalle – Mustan lumen talviRöyhkä, Kauko – Miss Farkku-SuomiRöyhkä, Kauko...