Ahvenanmaan pannukakku on koko maan paras pannukakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitonkananmunakardemummaleivontamakeatreseptitruokasitruunaJulkaistu seuraavalla sivustolla

For English please see here
* * * 
Kardemummasta ja sitruunasta makua saava Ahvenanmaan pannukakku on maailman paras pannukakku, ei siitä mihinkään pääse.
* * * 
Ollessani pieni oli mummola ihan paras paikka. 
Siellä sai pukeutua mummon helmiin ja leikkiä hienoa naista. Mummo nukahti aikaisin, joten siellä…
...olevaan vuokaan.  Neljälle – kuudelle Ahvenanmaan pannukakku: 5 dl täysmaitoa (Valion Kiehu on tähän erinomainen)0,75 dl mannaryynejä 2 kananmunaa3/4 tl vanilja-aromia tai vaniljasokeria4 rkl sokeria1/2 tl suolaa1,5 tl kardemummaa1 tl...

Läheiset reseptit

Ahvenanmaan pannukakku on koko maan paras pannukakku

... For English please see here * * * Kardemummasta ja sitruunasta makua saava Ahvenanmaan pannukakku on maailman paras pannukakku, ei siitä mihinkään pääse.* * * Ollessani pieni oli...

Ahvenanmaan pannukakku

...asteessa n. 30 min. Pannukakku on valmis, kun se on kiinteytynyt ja pinta on kauniin ruskistunut. Muuta: Tarjoile pannukakku eli pannari esimerkiksi perinteisesti luumukiisselin ja kermavaahdon kera. Muita vaihtoehtoja ovat...

HOLLANTILAINEN PANNUKAKKU ELI DUTCH BABY (GF) MUSTIKKAKASTIKKEELLA

...pannukakku on hyvän kokoinen kahdelle, tai sen voin tarjoilla osana isompaa aamupalaa tai brunssia, jolloin pannarista riittää viipaleita useammalle. Hollantilainen pannukakku (dutch baby) mustikkakastikkeella  3 dl mustikkaan. 3 rkl kookossokeria...

Maailman paras pannukakku

... Mitä tehdään kun purkki maitoa on menossa  vanhaksi? No tietenkin maailman parasta pannukakkua! Pannukakku on minulle muistorikas herkku, koska mummoni tapasi tehdä maailman parasta pannukakkua jääkaapissaan...

Tonnikalavoileipäkakku

...(ei tarvitse riittää koko kakun kuorrutukseksi, vain hieman kakun päälle). Levitä täyteseos tasaisesti. Anna kakun kostua hetki ennen rullausta. Vie jäljelle jäänyt täyteseos kelmulla peitettynä kylmään odottamaan. 6.  Rullaa kakku...

Aito Ahvenanmaan pannukakku eli Ålands pannkaka

...maito ja mannasuurimot. Kiehauta koko ajan sekoittaen.Anna hautua 10 min ja jäähdytä.Lisää jäähtyneeseen puuroon maito, muna, mausteet ja jauhot.Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan ja paista 225 asteessa 20-30 min.Tarjoa vadelmahillon ja...

Maailman paras pannukakku

... Pannukakku on ihana välipala/jälkiruoka/iltapala.Tälläkertaa mun pannukakkuun tuli täytettäkin mustikoista, vadelmista ja banaanikin sai oman raitansa. Kokeilin ennen moniakin ohjeita ja sitten löysin jostain tämän. Kokeiluni jälkeen...

Huikean täydellinen pannukakku

...herkullinen. Ehkä sait käsityksen, että kyseessä on todella hyvä pannari. Uskaltaisinko sanoa, että paras kaikista, mitä olen elämäni aikana maistanut. Uskallan. Elämäni paras pannukakku. Toisaalta mitä enemmän tätä pannaria kehun,...

Mansikka-Raparperi Pannukakku (V, Gf)

...aikaisemmin päähäni idean tehdä pannukakkua.  Pannukakun suurin ystävä en ole koskaan ollut, sillä fanitan kovasti pannulla tehtyjä lettuja. Uunipannukakku kuitenkin houkuttaa helppoutensa vuoksi. Lisäksi mietin aina, jos herkku pitäisi viedä...

Paras pannukakku

Oli vaan niin hyvää, että ei malttanut pitää näppejä erossaennen kuvaamista:-P 4 Munaa1l Maitoa5dl Vehnäjauhoja1tl Suolaa2rkl Voita Sekoita kaikki ainekset. Kaada taikina leivinpaperin päälle syvään...

Paras pannukakku resepti

Ainekset 5 suurta maalaismunaa 1 l täysmaitoa 1½ dl juoksevaa margariinia 1 tl suolaa 2 tl sokeria(ei välttämättä tarvitse) n.1 tl leivinjauhetta luomuvehnäjauhoja voita Ohjeet...

Botniapyöräilyä lähes koko perheen voimin!

...ja ilmapiiriltään kaikkein paras! + Ja viimeisimpänä mutta ei vähäpätöisimpänä: Kun pyöräily meni läpi, tarkoittaa se sitä että mun on alettava treenaamaan juoksua syksyn 30 km Botniakierrosta varten! 😀...

Hattivatti 8A + Loppu vuoden kiipeilyt (2014)

...kattomaan mikä tilanne sielä on, koska tarkotus oli kiivetä maanantaina ulkona. Kaltsi oli osittain yllättävän kuiva, mutta melkeen joka reitti oli jostain märkä. Hattivatista valutti muutama ote. Koko suraava viikko...

Operaatio Intia: Goalta Gujaratiin

...ilman että tekee pienen matkan mannerlaatan kokoisen maan historiaan. (Nyt kun koko postaus on kirjoitettu, joudun myöntämään että ”pieni matka” historiaan on samassa mittakaavassa kuin Intiakin. Referaattikin on aavistuksen venähtänyt....

Ahvenanmaan Pannari

... Mikä ihmeen Ahvenanmaan pannukakku, kysyt? Noh, tämäpä eroaa normaalista pannarista siinä, että taikinaan tulee puuroa ja kardemummaa. Minä käytin tähän mannapuuroa ja reippaasti kardemummaa, sekä vaniljaa.Seuraksi vaikkapa mansikoita...

Sormiruokailijan pannukakku

...Googlailin vauvan pannukakku reseptejä, mutta en löytänyt mitään.  Joten päätin soveltaa meidän pannukakkureseptistämme vauvalle sopivan version. Tein omani korvikkeeseen ja se maistui jopa minun ja Johanneksen mielestä hyvälle. Tarjoilin sen...

Pannukakku | Finnish pancake

...sisään ensimmäinen herkku mitä yleensäkään on tehty. Muuten on menty todella terveellisissä merkeissä. Täytyy muuten hehkuttaa sen verran, että tää on ehdottomasti paras pannariresepti mitä oon kokeillut.. pohjasta tulee ihanan...

Sri Lanka, part 1

...kävellä viittä metriä eteenpäin rauhassa kun koko ajan joku pysähtyi kohdalla huutelemaan ”hello madam, where do you want to go, madam?” Lisäksi meitä klassisesti kusetti paikallinen tuktuk-kuski, joka ”ystävällisesti” kierrätti meitä...

Joulun paras raakakakku - Blogiringin joulukalenterin 19. luukku

...puolesta kyllä joulun paras kakku onkin.  Kakun pohjaan laitoin vain manteleita ja turvotettuja rusinoita, mutta pari lusikallista kookosmaitoa olisi varmaan tehnyt pohjasta yhtä aikaa täytteen kanssa sulavan. Raakakakku jäähdytetään pakastimessa...

Kesän paras eväsleipä

... Ensimmäinen kesäreissu plakkarissa! Vielä ei olla kesälomalla, mutta harjoiteltiin su-ma lomailua huvipuistomeiningillä. Mentiin nimittäin koko konkkaronkka junalla Tampereelle ja juostiin kaksi päivää Särkänniemessä. Juna osoittautuikin tällä...

Matkakuumetta

...joka loisti upeassa iltavalaistuksessa. Aventinus-kukkulaTeatro di Marcello  Castel San’t Angelon edustalle oli kerääntynyt iltasella paljon ihmisiä katsomaan jättimäisiä saippuakuplia. Kokoonnuimme vielä koko perhe yhdessä jäätelöbaariin ja nautimme ehkä maailman parasta...

Vaellus Saariselällä, jälkipuintia

...vesi virtasi jossain huomattavasti alempana ja lasku voi olla jyrkkäkin). Niinpä päädyttiin koko ajan kantamaan vähintään n. 1,5 l vettä mukana. Näin pystyttiin kokkaamaan tai pitämään taukoa just silloin kun...

Pannukakku ja kanelijäätelö!!

... Tein tässä yksi päivä sitten pannukakkua ja kanelijätelöä herkuksi ja jopa kaverini pitivät siitä 😀 Pannukakku ohje:4 kananmunaa1 1/2 tl suolaa1 dl sokeria1 l maitoan. 8...

Suolainen pannukakku

...kelpasi toinen palanen.Pannari sopii mielestäni hyvin välipalaksi tai iltapalaksi ja sen lisäksi, että pannukakku on helppotekoinen, on sitä helppo varioida sen mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään. Meillä pannariin pääsi kinkkua,...

Täydellinen pannukakku

...Kaupankin hillo nousee ihan eri tasolle kun silppuat sekaan tuoretta sitruunamelissaa tai raastat vähän limenkuorta. Täydellinen pannukakku (pellillinen) 4 dl vehnäjauhoja1,5 dl sokeria1 tl suolaa1 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria8 dl...

Gluteeniton pannukakku

...voi levitetään uunin jälkeen pullasudillataisaisesti koko pannarin pinnalle.Nyt voinokareet muodostivat pintaan hauskat kuiviot.  Pannari on kiva jälkkäri keittopäivänätai kermavaahdon ja marjojen kera hyvä välipala.Minun pannukakkuni sai makua kardemummasta.Lisäätkö sinä kardemummaa...

Suolainen pannukakku - ruokaa tyhjästä

...aina ainekset suolaisen pannariin. Lisää höystettä löytyi pakastimesta. *Suolainen pannukakku4 munaa7 dl maitoa3 dl vehnäjauhoja0,5 dl öljyäöljyäsipuli200 g kinkkua1 pss(150g) pakastepinaattiapunainen paprikamustapippuria suolaaOta pinaatti sulamaan. Kuullottele pannulla öljyssä sipulia, kinkkua ja...

Toiseksi paras saariston lohikeitto

...Olisin niin kotonani siellä, raitapaidassani ja purjehduksen sekä auringon tuomassa rusketuksessani, silliä pikkelöidessäni ja katkarapuvateja veneellemme saapuneille illallisvieraille kantaen. Ahvenanmaan aamiaisillakin sulauduin tuohon raitapaitaiseen hyvinvointia hehkuvien ihmisten joukkoon niin vaivattomasti, että...

Maan päivän tunnelmissa - Broccoliinia & siitakkeita osterikastikkeessa

... Tänään 22. 4. vietetään kansainvälistä Maan päivää. YK:n yleiskokouksen julistama päivä juhlistaa Äiti Maata ja muistuttaa (tai ainakin sen pitäisi muistuttaa) siitä, että meidän tulisi elää...

Maailman paras pannari

...täällä blogissa mahdollisimman pian. Mikä olisikaan parempaa sadepäivän herkkua, kun vastapaistettu pannari tuoreilla mansikoilla ja kermavaahdolla? Maailman paras pannari1l maitoa0,5dl sokeria3 kananmunaa1dl kaurahiutaleita4dl vehnäjauhoja0,75dl rasvaa (esim. Flora kokin salaisuus paistorasvaa)ValmistusSekoita...