Juustoinen kaalisalaatti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: AurajuustokaalimuumireseptitsalaattiJulkaistu seuraavalla sivustolla


Siis nyt vaan kysyn itseltäni, että miksi ihmeessä en ole useammin ostanut varhaiskaalia…?! Vitsit että oli hyvää. Painii kyllä ihan eri sfääreissä tuon ”normaalin” kaalin kanssa. Ja salaatistakin tuli paaaaljon herkullisempaa. Tähän salaattiin toi oman mausteensa Aurajuusto ja ananas. Mukavan kesäinen salaatti ja myös mukavan raikas grilliruuan kaveriksi….
...Ohje on Yhteishyvän. Juustoinen kaalisalaatti 400 g varhaiskaalia2 porkkanaa1 (pieni) purkki ananasta1 dl majoneesia1 dl kermaviiliä50-100 g Aurajuustoa½ tl suolaamustapippuriapersiljaaRaasta kaali ja porkkanat. Paloittele valutettu ananas. Murenna Aurajuusto. Sekoita juusto, mausteet,...

Läheiset reseptit

Juustoinen kaalisalaatti

...Ohje on Yhteishyvän. Juustoinen kaalisalaatti 400 g varhaiskaalia2 porkkanaa1 (pieni) purkki ananasta1 dl majoneesia1 dl kermaviiliä50-100 g Aurajuustoa½ tl suolaamustapippuriapersiljaaRaasta kaali ja porkkanat. Paloittele valutettu ananas. Murenna Aurajuusto. Sekoita juusto, mausteet,...

AVOKADOPESTO & KAALISALAATTI

...juuri tällä hetkellä se ruoka on kaalisalaatti avokadopestolla. Niin perusjuttu että hädin tuskin kehtaa postata, mutta tässä se nyt on. 🙂 Olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät syödä kaalinsa yleensä raakana,...

Kaalisalaatti jogurttikastikkeella

...maistuu myös hampurilaisten, hot dogien tai grilliruuan ohessa.Kaalisalaatti jogurttikastikkeella 4 dl varhaiskaalia ohuina suikaleina1 kesäsipuli varsineen suikaloitunahieman valkosipuliapuolikas porkkanaa raastettuna 1/2 dl turkkijogurttialoraus oliiviöljyäloraus valkoviinietikkaa tai kunnon puristukset sitruunasta1 tl...

Hyvän mielen viikonloppu & marinoitu kaalisalaatti

...perunoita, paistettuja muikkuja, remoulade-kastiketta, vihreää salaattia sekä marinoitua kaalisalaattia. Tuo kaalisalaatti vei kyllä kielen mennessään. Paljon parempaa kuin tavallinen coleslaw. Tätä on pakko tehdä uudestaankin ja jonkun oikein suolaisen ja...

Katoavan kesän kaalisalaatti

... Tämän kesäisen kaalisalaatin on jo aika tulla kaapista ennen kuin kesä on kaukainen, haikea muisto vain. Saanko esitellä: tässä menneen kesän kaalisalaatti-ihastukseni, jossa rapeaa kaalia raikastaa...

Juustoinen tonnikalapaistos

... juustoinen tonnikalapaistosTässä on taas ruoka, joka kuuluu kategoriaan ”arjen nopeat”. Todella helppoa ja nopeaa valmistaa, kuitenkaan kalorimäärältään ei kuulu sinne kaikkein kevyimpiin. Kohtuudella saa kuitenkin syödä...

Juustoinen ruispizza

... juustoinen ruispizzaTuli tehtyä pitkästä aikaa pizzaa. Itsetehty pizza on vaan niin hyvää! Pitääpä tehdä useammin ja testailla erilaisia täytteitä. Tähän pizzaan sain inspiraatiota Valion sivuilta. Täytteeksi...

Juustoinen hedelmäbroileri

... Juustoinen hedelmäbroileri on idea taannoiselta Viipurin matkaltani. Söin yhtenä päivänä lounaaksi broilerinfilettä mikä oli täytetty kuivatuilla hedelmillä ja juustolla. Lisäksi oli camenbert kastiketta ja paistettua ananasta....

Juustoinen pannuleipä

...joukosta. Leivän englanninkielinen nimi on ”Cheesy Garlic Pull-Apart Bread”. Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin valmista pizza-taikinaa, mutta tein itse oman pizza-taikinan. Juustoinen pannuleipä (2 leipää)Taikina:n. 11 dl vehnäjauhoja1 pkt (50 g) hiivaa2...

Juustoinen tomaattikeitto

...näkyviin, eli keitto on oikeasti tummemman punainen kuin kuvassa. Juustoinen tomaattikeitto 2 tlk paseerattua tomaattia (á 370g)6 dl vettä1 kasvisliemikuutio2 rkl sokeria3/4 pakettia Valio Koskenlaskija-sulatejuustoa (maku: voimakas)Kaada paseerattu tomaatti kattilaan. Lisää vesi...

Juustoinen-Kesäkurpitsakeitto

...ruokaa vatsalle ja lompakolle. Kesäkurpitsa itsessään maistuu mielestäni liian vihreältä, joten lisäsin kokonaisen köntin Koskenlaskijaa pyöristämään maun mukavan pehmeäksi. Juustoinen-Kesäkurpitsakeitto:(kahdelle nälkäiselle tai neljälle alkuruuaksi) – 1 pieni sipuli silputtuna- 2 rkl...

Juustoinen kinkkupiirakka

...ruohosipulia. Hitsin hyvää tuli ja hyvin kelpasi vieraillekin 🙂 Juustoinen kinkkupiirakka  n. 38 x 25 cm uunipellille, koosta riippuen n. 24-30 palaa Pohja:n. 1/2 annosta rahka-voitaikinaa (osa vehnäjauhoista korvasin graham- ja...

Juustoinen Valkosipulileipä

...linkin ja kuvan alle. Linkki YouTube -videoon: One Pot Chef – Cheesy Garlic Bread Juustoinen Valkosipulileipä Taikinaan tarvitset: – 2,5 dl vehnäjauhoja– 1 purkki (200g) kermaviiliä (tai maustamatonta jukurttia)– 0,5...

Juustoinen orakaskeitto

...hyödyntymään niiden mietoa makua keiton kokkailussa. Laitoin niiden kaveriksi hieman yrttejä ja Koskenlaskijaa. Siitä syntyi varsin maukas keitto. Kauden ensimmäisessä kunnollisessa sienikeitossa vaan on jotain taikaa.  Juustoinen orakaskeitto 1 litra...

Ruokamuistoja Umbriasta: Torta di Pasqua al formaggio - juustoinen pääsiäisleipä

...huolimatta ole torttu, vaan ihana juustoinen leipä. Umbriassa tämä kuuluu todennäköisesti jokaisen perheen pääsiäisajan pöytään – varsinkin pääsiäissunnuntaina aamiaisella, jolloin sitä syödään keitettyjen kananmunien ja leikkeleiden kera.Itsellänikin tämä herkku kuuluu vain...

Juustoinen Spagettivuoka

...hyllyiltä aineksia päivän ruokaan – melkoisen hyvää tulikin, vaikka syntyi vähän vasemmalla kädellä. Kokeilkaa, jos ette usko! 😀 Juustoinen Spagettivuoka:– 350g Raketti-spagettia (tummaa) tai muuten vaan pätkittyä spagettia- 400-500g jauhelihaa...

Juustoinen rouskukastike

... Syksyn rouskusato on ollut erinomainen. Tässä yksi lempiohjeistani mitä sieniresepteihin tulee. Täyteläisen juustoinen sienikastike, jonka suosittelen tarjoamaan yksinkertaisesti keitettyjen perunoiden kera. 4 annosta reilu ½ litraa...

Juustoinen kukkakaalikeitto helppo ja nopea

...jäänyttä kukkakaalia josta syntyy keitto käden käänteessä.Ihan täysin vegeilyyn ei meikäläisestä kuitenkaan ole, joten proteiinilisänä laitoin keiton sekaan reilusti koskenlaskijajuustoa Juustoinen kukkakkaalikeitto 4.ll Tarvitset:noin 500 g tuoretta tai pakastekukkakaalia nupuiksi...

Juustoinen savuporokeitto

...milloin mitäkin. Viileiden kevätpäivien lomassa ainakin minulle maistuu lämmittävä keitto. Tämä yksinkertainen ja hyvin juustoinen porokeitto on todella helppotekoista ja maukasta mutta ei ehkä sitä keveintä sorttia. Saapa sitä onneksi...

Juustoinen liha-makaronilaatikko

...päivänä maistuu, kannattaa tehdä reilu annos. Juustohan ei koskaan ruokia pahenna, joten makaronilaatikkoonkin laitan usein mukaan juustoraastetta. Juusto antaa laatikolle lisää makua, eikä kananmuniakaan tarvita niin montaa kiinteyttämään laatikkoa. Juustoinen...

Juustoinen kana-bataattipasta

...oli syntynyt, ja hän vielä odotti omaansa. Päädyin kaupassa keksimään hatusta reseptin, joka onnistui mielestäni aika hyvin! Tämä sitten ei ole mitään kevyttä ruokaa… Juustoinen kana-bataattipasta6 annosta, 40 min Ainekset 700...

Feta kaalisalaatti ja täytetyt kananmunat

Tarvitset:Salaatti:KiinankaaliaTomaattiaKurkkuaSipuliaFetaaTummaa BalsamikastikettaKananmunien täyte:2 KananmunaaValion Viola ruohosipuli tuorejuustoa1. Keitä kananmunat2. Valmista salaatti valmiiksi lautaselle3. Halkaise kananmunat ja lusikoi kananmunan keltuaiset eri kulhoon4.  Lisää keltuaisten joukkoon noin...

Coleslaw – Herkullinen kaalisalaatti

... Reseptistä Coleslaw kaalisalaattia neljään annokseen. Coleslaw: 150g valkokaalia 100g porkkanaa 1-1½ dl majoneesia 2 tl dijon sinappia 2 tl vaaleaa siirappia ½tl valkopippuria ½tl suolaa 1...

Tabbouleh & aasialainen kaalisalaatti

...tai perunamuussaajalla sen verran, että osa niistä hajoaa. Pilko loput ainekset pieneksi ja sekoita kaikki keskenään. Voila!  Tähän kaalisalaattiin mulla ei ole oikeastaan mitään ohjetta, muuta kuin aineet mitä käytin....

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

Ainekset: (n. 4 hlö) Marinoitu broileri: 1 kg kokonainen paistettu broileri 2 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta 1 rkl inkivääriä 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliivi-...

Kiinalainen kaalisalaatti

Taas on viikko vilahtanut sellaisella vauhdilla, ettei millään voisi uskoa nyt olevan jo perjantai.Tänään meillä herkutellaan lasten kanssa ranskalaisilla ja sen kaveriksi tein tälläisen hieman...

Kesäinen kaalisalaatti grilliruokien kaveriksi

Kesällä meillä vietetään aikaa saaressa niin paljon kuin mahdollista ja saaressa tietenkin myös grillataan usein.Grilliruuille salaateiksi sopivat erinomaisesti ihanan rouskuvat uuden sadon kaalisalaatit. Salaattiin: pieni...

Se kaalisalaatti.

Tämän kesän hittisalaatti tehdään kaalista. No, joka vuosi se tehdään kaalista, mutta nyt olikin vähän erilainen resepti. Raaka-aineet ovat varsin tavallisia, mutta juju onkin niiden...

Nopea juustoinen kesäkurpitsapaistos

Vauvan kanssa tulee vielä laiskemmaksi, tai kekseliäämmäksi miten sen nyt haluaa sanoa, kuin mitä yleensä on. Ruokaa pitäisi saada mielellään nopeasti ja mahdollisimman lyhyillä toimenpiteillä....

Juustoinen punajuuriporkkanakiusaus

Hirveä hiljaisuus on blogin vallannut. Tämä ei tarkoita, että ruuanlaitto olisi loppunut, ei missään nimessä! Kiireen keskellä vain tulee lähinnä tehtyä perusruokaa joiden ohjeita ei...