Suklaa-juustokakkubrowniet mansikoilla

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat leivonnaiset 3reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Herkullista ja täyteläistä brownieta..eihän sitä voi vastustaa! Tässä oiva tarjottava myös juhliin. Tee pellillinen ja leikkaa pieniksi paloiksi ja suosio on taattu..Täytyy varmaan järjestää juhlat niin saa herkutella tätä!

Juustoseos:

250g tuorejuustoa (käytin philadelphiaa)
1/2 dl sokeria
1…
...saa herkutella tätä! Juustoseos: 250g tuorejuustoa (käytin philadelphiaa)1/2 dl sokeria1 tl maissitärkkelystä1 iso kananmuna Brownie: 250g tummaa suklaata50g voita1,5 dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 isoa kananmunaa1 dl puolikarkeaa vehnäjauhoa 1,5 dl...

Läheiset reseptit

Suklaa-juustokakkubrowniet mansikoilla

...Mansikkaa soseena/paloina Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja sokeri. Lisää joukkoon myös maissitärkkelys ja kananmuna. Soseuta mansikat haarukalla ja lisää seokseen. Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla...

Suklaa-maapähkinämuffinssit

...koristeluun:rouhittuja suolapähkinöitä Ohje:Tee muffinit. Pilko suklaa mikron kestävään pieneen kulhoon, kaada joukkoon kerma. Lämmitä mikrossa varovasti n. 15 sekuntia kerrallaan välillä kunnolla sekoittaen, kunnes suklaa on kokonaan sulanut. Anna jäähtyä...

Suklaa-Mansikka Naked Cake +ohje

...kyllä tekee kauppansa.   kun siihen lisää tuoreista mansikoista ja kermasta tehdyn pehmeän moussen. Ja päälle laittaa kukkurallisen mansikoita ja suklaa ganachen täydentämään suklaan makua. Kakku olikin todella herkullinen ja...

Suklaa-kesäkurpitsamuffinssit

...toiseen kulhoon kananmunat, sekoita kevyesti. Lisää öljy munien joukkoon.– Huuhtele ja kuivaa kesäkurpitsa. Sitä ei tarvitse kuoria. Raasta kesäkurpitsa raastinraudan pienikoloisella terällä. Rouhi suklaa veitsellä karkeasti. – Lisää kuivien aineiden joukkoon...

Suut makiaks! - Cointreaulla maustettu rosepippurinen suklaa-mansikkahillo

...eihän? Tämä oli nimittäin oikeasti aika jännää. Keittovaiheessa mansikat imaisee aika kivasti itseensä Cointreaun tuoman sitruksisen maun, kun taas lopuksi lisätty tumma suklaa taittaa hieman hillon makeutta. Suklaa kannattaa jättää...

Suklaa-cashewpiirakka

...suklaa, voittamaton yhdistelmä.Maultaa tämä piirakka on todella suklainen ja cashew pähkinät taittavatki mukavasti tätä makautta, varsinkin kun niiden kanssa käyttää ripauksen suolaa, myös silkkisen pehmeään täytteeseen saa tuotua kivaa rouheuttaa...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

...dl kuohukermaa170-180′ uuninlämpötilaSulata voi ja suklaa, sekoita tasaiseksi, lisää joukkoon sokeri ja sekoita kunnes on sulanut. Riko kananmunien rakenne, lisää suklaa seos kokoajan sekoittaen kunnes seos on tasainen. Kaada seos...

Äidille kakkua! Koristelu vinkkejä ja mansikka suklaa hyydykekakun ohje

...myös halkaista näin että jätät vihreät lehdet paikoilleen aika nättiä vai mitä. Tämä mansikka – suklaa hyydykekakku on varmasti äidin mieleen, hieman raikkaampi versio perinteisestä kermakakusta. Mansikka – suklaa hyydykekakkupohja10...

Gluteenittomat suklaa-toffeepalat

...levitä sen jälkeen toffeetäyte pohjan päälle. Nosta vuoka jääkaappiin puoleksi tunniksi.Sulata suklaa ja levitä se jähmettyneen toffeetäytteen päälle. Anna suklaan kovettua ja leikkaa levy sen jälkeen leivospaloiksi.Koristele tuoreilla mansikoilla....

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita keskenään keltuaiset, sokerit ja maissitärkkelys. Lisää seos maidon joukkoon ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes seos sakenee. Täytä pohjat vaniljakiisselillä. Anna hyytyä. Koristele mansikoilla. Suklaa-vadelma tartaletit (15...

Suklaa naked cake marjoilla/ Chocolate naked cake with berries

...ja koristelu tuoreilla mansikoilla. Tuli kyllä todella maistuva kakku, kannattaa kokeilla. Suklaakakkupohja(20-22 cm vuokaan) 125 g voita50 g tummaa suklaata1 dl rypsiöljyä2 dl vettä1 ½ dl ranskankermaa3 munaa1 ½ dl...

Suklaa-piparikahvikakku

...lähtölaskenta jouluaattoon alkaa. Mitähän sitä tänä vuonna tarjoaisi joulupöydässä? Halusin tänään testata suklaa-piparikahvikakkua, sillä kaikkihan me tiedämme, että joulun syvin olemus on piparit ja konvehdit! Kakun päämaku on suklaa ja...

Grand Canyon eli suklaa-suklaa-dekadenssia

... Tässä on oltu viime aikoina niin kovin kallellaan terveelliseen suuntaan, että vastapainoksi piti tehdä jotain toooosiiii dekadenttia. Mikä siihen paremmin sopisi kuin suklaakakku suklaakuorrutuksella? Siis voi-kerma-sokeri-suklaakuorrutuksella…...

Suklaa-banaanikakku ja maapähkinä-kuorrute

...koko ajan vatkaten. Lisää muusatut banaanit. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, rouhittu suklaa, sooda ja leivinjauhe. Lisää ne taikinaan. Kääntele joukkoon kerma. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä taikina vuokaan. Paista suklaa-banaanikakkua 175-asteisen...

Kesäinen suklaa-mansikkakakku

...lähes kiehuvaksi kattilassa koko ajan sekoittaen. Sekoita suklaapalat kuuman kerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada suklaa kakun päälle ja anna valua hieman reunojen yli. Koristele tuoreilla mansikoilla ja pensasmustikoilla. ...

Appelsiini-suklaa cupcakes

... Nämä appelsiininkuorella maustetut ihanan mehevät kuppikakut ovat nopea valmistaa. Tällä ohjeella tulee 12 kuppikakkua. Appelsiini-suklaa cupcakes:2 kananmunaa1dl sokeria½dl fariinisokeria2½dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta ½dl kaakaojauhetta120g tummaa suklaata1 appelsiinin...

Suklaa-unelmakakku

...Voita200g Tummaa suklaata5 Kananmunaa2,5dl Sokeria3,5dl Vehnäjauhoja4rkl Kaakaojauhetta0,5dl Perunajauhoja2tl Leivinjauhetta3tl Vaniljajauhetta0,5tl Suolaa200g Ranskankermaa0,5dl Maitoa KostutusMaitokaakaojuomaaTäyte ja Kuorrutus200g Maitosuklaata100g Tummaa suklaata300g Voita3dl TomusokeriaKoristeluMansikoitaSuklaakoristeitaMintunlehtiäSuklaarouhettaPohja; Sulata voi kattilassa. Nosta joukkoon suklaa. Siirrä kattila syrjään ja...

Suklaa-vadelmakakku

...kaikki suklaa on sulanut kerman joukkoon. Kerman ei tarvitse kiehua! Laita kerma jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi, tai niin kauan että kerma on täysin kylmää. Vatkaa kerma vaahdoksi.2. Valmista suklaakakkupohja: Sulata suklaa...

Kolmen suklaan kakku

... Tämä kakku on taas sarjassamme, kokeilujen kokeilu, yhdistettynä kolme lempi kakkuani, mutakakku, juustokakku ja moussekakku. Kakusta tulee kyllä mitä herkullisinta, mutta suklaa kiintiö tulee itselläni ainakin...

Suklaa-mansikka-semifreddon selätys

...Erottele keltuaiset ja valkuaiset varovasti toisistaan ja laita erillisiin kulhoihin. Lisää kumpaankin kulhoon 2 rkl sokeria. Pilko suklaa ja sulata varovasti mikroaaltouunissa, anna hieman jäähtyä. Sekoita keltuaiset ja sokeri hyvin,...

Suklaa-espresso kuppikakut

... Tässä on ihana ohje kaikille suklaan ja kahvin ystäville. Taikinassa ja kuorrutteessa yhdistyvät tumma suklaa sekä vahva espresso. Niiden liitto on onnistunut ja vastustamaton. Valmistus (12...

Suklaa-sitruunaleivokset

...dl vehnäjauhojaSulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä.Kaada sukla suklaavoiseos sokerin päälle kulhoon ja sekoita tasaiseksi.Jäähdytä kädenlämpöiseksi.Lisää kananmunat yksitelle ja sekoita koko ajan.Lisää jauhotKaada taikina n. 20×30 cm vuokaan.Paista 180...

Viisikerroksinen suklaa-vadelma-kinuskikakku (gluteeniton)

...suklaa kattilaan ja sulata ne. Voit laittaa kattilan kylmään veteen, jotta se jäähtyisi nopeammin. Vatkaa sekaisin munat ja sokerit. Lisää hieman jäähtynyt voi-suklaaseos. Lisää jauhot ja suola. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun...

Sitruuna & Suklaa

...4 kananmunaasulata voi ja suklaa, lisää joukkoon sokeri, kerma ja kananmunatpaista 180 ’ noin 40 min.Suklaakakku250g voita ja 250g suklaata sulatetaan keskenään. Lisätään joukkoon keskenään vaahdotetut 3 dl sokeria ja...

Suklaa-sitruunamuffinssit

...dl sokeria3 kananmunaa3 dl vehnäjauhoja4 rkl kaakaojauhetta1½ tl leivinjauhetta3 tl vaniljasokeria1½ dl maitoa120g tummaa suklaata / makusuklaataTäyten. 1 dl lemon curdiaKuorrutus180g suklaata1 dl kermaa50g tuorejuustoaSulata suklaa. Vaahdota voi ja sokeri....

Gluteeniton suklaa-vadelmaunelma

...tummaa suklaata1 rkl voitaSulata voi ja paloiteltu sulkaa omissa kulhoissaan mikrossa. Varo, ettet polta suklaata. Yhdistä sula voi, suklaa ja mangosose.Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi ne suklaamassaan. Sekoita tasaiseksi.Vaahdota...

Suklaa-kanelikakku ♥

...vehnäjauhoa ½ dl ohratärkkelystä 2 tl leivinjauhetta Voitele kakkuvuoka huolellisesti. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa varovasti, välillä sekoittaen. Vaahdota pehmeä voi, fariinisokeri ja mausteet vaaleaksivaahdoksi. Lisää munat yksitellen sekä hiukan jäähtynyt...

Suklaa-salmiakkijuustokakku

... Salmiakkisuklaa on herkkua! Ihan se perus Fazerin salmiakkisuklaa toimii ja myös kun laittaa suklaata ja salmiakkia samaan aikaan suuhun. Myös laku toimii 🙂 Tästä makumaailmasta lähdin...

Suklaakukkajälkiruoka

...keskelle suklaarengasta keksimurskan päälle. Koristellaan mansikoilla, marengeilla ja syötävillä kukilla. Aloitetaan terälehtien kiinnittäminen jäätelöpallon ja suklaarenkaan väliin. Terälehtiä kannattaa painaa hiukan kiinni jäätelöön, niin pysyvät paremmin paikoillaan. Rengas voisi tässä...

Mansikka-suklaa seeprakakku

...tehdä niitä pursottamalla vielä hyytymättömän kakun päälle pari suklaapisaraa kerrallaan ja sekoittelemalla coctailtikulla niistä sydämen muotoisia. Irrota kakku vuoasta ja koristele tuoreilla mansikoilla ja avot, valmista tuli! Mihinkäs se seepra...