Lasten asuntomessut

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: asuntomessutIdeoitakesäPerhereseptitsisustaminenJulkaistu seuraavalla sivustolla

Toivosen eläinpuisto & museokylä järjestää tänä kesänä lasten asuntomessut. Kuusi talotehdasta ja eläinpuisto itse seitsemäntenä, ovat laittaneet esille oman leikkimökkinsä. Mökit on sisustettu joko eläinpuiston tai toimittajan omasta toimesta eri teemojen mukaan. Lisäksi alueelle on tehty kauppa, jossa messujen aikana (eli tänä kesänä) saa leikkiä, mutta näyttely mökkeihin ei…
Läheiset reseptit

Lasten asuntomessut

... Toivosen eläinpuisto & museokylä järjestää tänä kesänä lasten asuntomessut. Kuusi talotehdasta ja eläinpuisto itse seitsemäntenä, ovat laittaneet esille oman leikkimökkinsä. Mökit on sisustettu joko eläinpuiston tai...

Lasten tuolin uusi elämä

... Kerroin aikaisemmassa puuhääpäivä postauksessa, että saimme Elsa Möbel putiikista hääpäivälahjaksi purkin Jeanne d´Arc Living kalkkimaalia. Lupauduin vaimolleni kunnostamaan ja maalaamaan tällä kalkkimaalilla minun vanhan lasten tuolini uusiokäyttöön poikani huoneeseen....

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

...suojaa kuumuudelta. Nyt, kun kaksi viikkoa on satanut miltei joka päivä, niin se tietty hieman hymyilyttää, mutta pitää muistaa, että asuntomessut ovat avoinna kuukauden ajan. – Juttusarja jatkuu. Lisää kuvia...

ASUNTOMESSUT 2015: KIVAT LASTENHUONEET

...Supersankarihuoneet löytyvät kohteesta nro 15. Deko-Talo. Asuntomessukohde nro 36. Jämerä-Leijan yläkerta on lasten valtakuntaa! Sieltä löytyy mm. tämä Robin-huone, jossa on tosi kiva ja monikäyttöinen vuoderatkaisu säilytyslaatikkoineen: Lastenhuoneen seinässä on...

Lihapulla-pastasalaatti ja totuuksia lasten suusta

...iso ja pehmeä. Hmm… Lasten suusta kun yleensä kuulee sen vilpittömän totuudeen, jäin miettimään, että pitäisi varmaan tehdä jotain! Sitä miettiessä herkutellaan nyt vielä ainakin kerran lihapulla-pastasalaatilla. Onko sinulla hauskoja...

Uudistunut Viking Line M/S Gabriella

...meri-ilmaa sekä iloita lasten riemusta. Kaikesta siitä laivamaisesta kesätunnelmasta, jota laivoilla on. Tällä kertaa suuntasimme risteilylle uudistetulle Viking Line Gabriellalle. Gabriella on saanut kerta heitolla paljon uudistuksia mm. ravintolamaailman, hyttien, kids-leikkihuoneen...

Kesäpuuhaa lasten kanssa

...homma poikineen! Lapset alkoivat selvästi väsähtämään loppuristeilystä niin, ettei edes jäätelö enää piristänyt. Lisäksi päivä pilvistyi iltaa kohti, joten suoritettiin pikainen lasten uitto MYLLYSAAREN PERHEPUISTON uimarannalla ja lähdettiin takaisin kotiinpäin.  Kaikki...

Lasten helppo omenapiirakka

...päivänä omenapiirakkaan. Tämän ohjeen olen aikoinaan leikannut jostakin lehdestä reseptikirjaani talteen ja toimii nimella ”Lasten helppo omenapiirakka”. Lasten helppo omenapiirakka Pohja1 kananmuna1 dl sokeri100 g voita1 dl maitoa2½ dl vehnäjauhoja1½...

Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö parhaat palat!

... Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö.Tässä todella kattava kuvakattaus ja parhaat palat messuilta. Turhaan minä alan täällä höpöttelemään niitä näitä, antaa kuvien puhua ja kertoa talojen ja asuntojen...

Pekoninen jukurttikanapasta, lasten menussa Mauno-matosen herkkupasta

...parmesan juustoahyppysellinen suolaa1 tl rouhittua mustapippuria200-300g maustamatonta jukurttia 500g pitkää ’matomaista’ pastaa0,5-1 kahvikupillinen pastan keitinvettä 1. Vettä kiehumaan ja pastat porisemaan pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Jätin nämä lasten iloksi ’al denteksi’,...

Mistä saa kirjoittaa?

...vai enkö julkaise. Olen tehnyt itselleni linjan, millaista blogia pidän, enkä ole sitä vaihtamassa. Toisia ärsyttää se, että blogissa näkyy lasten kasvot ja he esiintyvät omilla nimillään. Toisia ärsyttäisi se,...

Lasten mielestä paras kana

...joku aika sitten tällä tavalla kanaa, ja sen jälkeen sitä on pitänyt tehdä useasti. Lasten mielestä tämä on sitä parasta kanaa, ja minä olen tietysti tyytyväinen kun hyvä ruoka maistuu...

Tropiikki keskellä talvea

...  Heissan Käytiin lasten kanssa Helsingissä muutaman päivän retkellä. Valittiin kohteiksi talvipuutarha, kasvitieteellinen puutarha https://www.luomus.fi/kaisaniemi/ ja Kiasma. Rauhallisella tahdilla sopivia kohteita myös pienten lasten kanssa kulkeville. Meidän tytöt ainakin...

Mini-pizzat lasten makuun

...yhteen pizzaan käytin n. 13 g taikinaa (kyllä, punnitsin taikinapallerot!) ja yksi annos tomaattikastiketta riitti myös tuohon määrään. Päälle vain mietoa tai vahvaa tarpeeksi rasvaista juustoa raasteena. Tuoretomaattikastike lasten makuun 6-7 tomaattia1...

Äitilauma ja lapset turkkilaisittain

...maistui, monestakin syystä. Kun ulkosuomalainen lähtee turkkilaisen äitilauman ja lasten kanssa ulos, on hyvä laittaa turkkilaisvaihde päälle ja mennä virran mukana. Rennosti, aikatauluista välittämättä, hössötys kunniaan ja nauttien toisten huolehtimisesta....

syksyn varrelta osa2: lasten kakkuja

...lähti myös voileipäkakku joka myöskin oli glut. ja lakt:n. voileipäkakusta vaan en löytänyt kuvaa, jäänyt varmaan kuvaamatta.ainakin tälläisiä kakkuja lasten juhliin valmistin syksyn aikana. muutama kuva myös kännykan muistissa. jos...

Lasten kanssa reissussa: KOIRAMÄKI

Kävin viimein tyttöjen kanssa Särkänniemen Koiramäessä. Odotukset paikkaa kohtaa olivat korkeat ja aika hyvin ne kyllä täyttyivätkin. Koiramäellä oli valtavan kaunista ja uskon, että myös...

Lasten ruokaa ja ahvenia

Katselin joutessani (sitä joutessaan-aikaa on nykyään aika harvoin) Jamie Oliverin paluu kouluruokalaan (2005) ohjelmaa. Melko masentavaa katseltavaa! Mitä moskaa brittien lapsiparoille tarjoillaan kouluissa, saati kotona. Se...

Lasten suosikki: villiriisirisotto... Just!

Tää on niin tätä… Vaimolleni vakioitunut mietelause kyllä kiteyttää fiilikset: ”Kun aasille laulaa, pierun saa palkaksi.”Sitä on tullut kokeiltua tässä muutamassa vuodessa jo yhtä sun...

Matkailua keväältä ja kesältä

...kauhean isoja ostoksia oikein viitsi viedä…Tässä joitakin makupaloja ja yritän laittaa oikein osoitteitakin. Antoine&Lili95, quai de ValmyMetro: Jacques Bonsergent/Gare de l’Est Hieman hintava, mutta lasten vaatteet aivan mieltsin ihgui…Voi mä...

Kaikki aina tasapuolisesti eli lasten kanssa leipomassa ja mitä pieleen menosta opittiin

Niinpä niin – onneksi vasta kaksi vanhinta lasta on varsinaisesti leivontaiässä. Kaikkea kun pitää antaa aina tehdä tasapuolisesti ja tätä menoa kiloja kertyisi ylenmääräistä tahtia....

lasten syntymäpäiviä

poikien syntymäpäiviä juhlittiin toukokuun puolivälissä ja kesäkuun alussa. molemmat saivat toivomansa kakut. nuoremman synttäreillä herkuteltiin itse ilkimyksestä tutun keltaisen apurin minions:n näköis kakkua. tai kuten meillä sitä...

Cottage pie

...Years Foundation Stage Framework -viitekehyksen seuraamista, joka määrittää mm. tavoitteet lasten kehittymiselle ja hoitamiselle ikävuosille 0-5. Lisäksi hoitopaikan tulee olla rekisteröity Ofsted:iin (The Office for Standards in Education, Children’s Services...

Takapihapuuhailua ja lasten juttuja

Oikein mukavaa perjantaita kaikille!Onko viikonloppu jo mielessä? Vähän pitäisi vielä jaksaa paiskia töitä ennen kun viikonlopun viettoon voi karkaa. Viikonlopuksi on luvattu kesäisen lämmintä, joten...

KUINKA MEISTÄ TULI KANNUSTALO RAKENTAJAPERHE?

...paahteelta ja kuistin keinuun istuessani näen lasten kirmaavan ilta-auringon kultaamalla puuvillapellolla..” Kaupallinen yhteistyö: KANNUSTALOPala Amerikkaa, pala Pohjanmaata – Meidän talotarinammeAlun katkelma on suora printtaus mun mielestä. Kun suljen silmät ja...

Syksyn harrastukset

... Arki on pamahtanut päälle ihan täysillä. Ei kevyttä laskua, eikä pehmeää alkua, vaan tuulta päin sata lasissa. Lasten ja aikuisten harrastus päivät ovat vahvistuneet. Tiistaisin on...

Kun lapsi lopettaa kilpaurheilun

...suuria paineita lapsi itse itselleen asettaa,ja tuovatko ne motivaatiota vai stressiä. Kiitollisuus ja kunnioitus kaikkia niitä vapaaehtoistyönään lasten harrastamisen mahdollistavia vanhemia kohtaan on suuri!Valmentajat, huoltajat, rahastonhoitajat, kaikki talkoolaiset sekä puuha-miehet ja...

Eräskin matka Mäkkärille

...lasten kanssa Helsingistä. Menimme koko perhe maanantaina sinne, mutta tiistaina aamuyöllä mies lensi Lontooseen ja minä jäin lasten kanssa yksin Helsinkiin koko päiväksi. Aamu meni oikein mukavan verkkaisesti. Lasten mielestä...

Maleme, Kreeta

... Tämä postaus ei ole mikään kattava Kreetan tietopaketti vaan kirjoittelen meidän ensimmäisestä matkasta lasten kanssa (1v ja pian 4v tytöt). Yritän kuitenkin kertoa kaikki huomiot mitä...

Mikä palvelukulttuurissa mättää?

... Vietimme viikonlopun kylpylässä perheen kesken. Reissu oli kaikkea muuta kuin rentouttava uhmaikäisten lasten kanssa, mutta samalla sai myös pohdittavakseen, mikä ihme suomalaisessa palvelukulttuurissa mättää? Saavuimme perjantai...