Hollanti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitulkomaan matkaJulkaistu seuraavalla sivustolla


Lähettiin tiistai aamuna hollantiin ja tultiin eilen illalla takaisin. Oltiin yksi yö amsterdamissa jonka jälkeen suunnattiin loppu ajaksi eindhoveniin.Mulla on ollu hirveet ennakkoluulot hollantia kohtaan, ajattelin et kaikki on siellä pilvessä ja sekoilee. Pelkäsin jopa lähtee lapsenkanssa sinne, mun ennakkoluulot kuitenkin oli täysin turhat. Rakastuin hollantiin. Ne ihmiset…
Läheiset reseptit

Hollanti

...ees oletin paikallisten olevan ne sekoiliat x)  Hollanti on niin kaunis paikka et voisin vaan hokee sitä.Sitä on niin vaikee selittää, se pitää kokee ite.Moni on sanonu et se on...

2 0 1 3 / part 1

...aloimme jälleen luokkalaiseni kanssa laittamaan pyöriä pyörimään vaihtoonlähtöämme ajatellen. Mielessämme pyörivät sekä Englanti, Hollanti, Ruotsi kuin Norjakin mahdollisina kohdemaina ja taisimme olla aika innoissamme tulevasta. Helmikuussa vaihdoin harjoittelupaikkaa ja siirryin...

Pinchos!

... Hieman jälkijunassa taas reseptipäivityksiä. Kesällä ratkottiin jaliksen MM-mitalit. Finaali vaatii luonnollisesti aavistuksen tavallista parempaa kisaevästä ja matsia Epsanja-Hollanti kunnioittaen naposteltavina toimivat Pinchokset. Aavistuksen vinkkiä ja innoitusta...