Taste of Helsinki 2016

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: muutravintolatreseptitTapahtumatJulkaistu seuraavalla sivustollaKävin tänään mieheni kanssa herkuttelemassa Taste of Helsinki -festivaalissa, joka levittäytyi Kansalaistorin Puistoon tänä vuonna 16.-19.6. Valinnanvaraa ravintoloissa ja annoksissa oli jälleen lukuisa määrä, 10 ravintolaa ja peräti 39 annosta. Viisi ravintoloista oli mukana tapahtumassa ensimmäistä kertaa ja mukana oli myös yksi kansainvälinen huippuravintola,…
...porsaan plumaa, maissisalsaa, chimichurria ja rapeaa maissia. Annos oli molempien mielestä muuten oikein hyvä, mutta suolaa oli todella reilusti. Käytämme aika vähän suolaa, joten jollekin toiselle annos oli varmasti sopivasti...

Läheiset reseptit

Löysin uuden rakkauden Taste of Helsingistä * A new love at Taste of Helsinki

...was Ragu’s marinated fennel, liquorice mousse and lemon ice cream. A true perfection! Husband usually isn’t fond of big events, there is trash everywhere, too few personnel… But Taste of Helsinki he liked;...

Taste of London vs Taste of Helsinki

...myös meidän ravintolamme, jotka eivät todellakaan kalpene kansainvälisessäkään vertailussa.Helsinki 6 – Lontoo 0.Onko teillä kokemusta muista Taste of-festareista? Ovatko ne olleet millaisia kokemuksia?_________________ SAISIKO OLLA LISÄÄ?       ...

Taste of Helsinki 2016

... Kävin tänään mieheni kanssa herkuttelemassa Taste of Helsinki -festivaalissa, joka levittäytyi Kansalaistorin Puistoon tänä vuonna 16.-19.6. Valinnanvaraa ravintoloissa ja annoksissa oli jälleen lukuisa määrä, 10 ravintolaa ja...

Miniporkkanaleivokset gluteenittomina ja Taste of Helsinki-ARVONTA

...of Helsinki 2015. Gluteenittomien leivonnaisten kokeilukipinä jatkuu ja nyt vuorossa ovat kielen mennessään vievät porkkaleivokset. Reseptin jälkeen ohjeet kuinka voit voittaa liput Taste of Helsinki -tapahtumaan! Vihreätä kesäkuuta! MINIPORKKANALEIVOKSET 12 kpl...

Vinkit Taste of Helsinki 2015- festareille

... * * * For English please see here * * * Olen odottanut Taste of Helsinkiä, kulinaristin kesän kuuminta tapahtumaa niin paljon, että syöksyin sinne heti ensimmäisen päivän...

Juhannuskalenterin 21. luukku: Taste of Helsinki- arvonta!

...annokset ovat sinun Taste of Helsinki- haavelistallasi?* * *  Me kävimme jo etukäteen tutustumassa Emon, Brödin ja Sinnen tarjontaan – lisää juttua siitä täällä!Viime vuoden Taste of Helsinki – orgiamme...

Taste of Helsinki arvonta

... Taste of Helsinki starttaa taas 11.-14.6.2015 Kansalaistorin puistossaSain teille ihanille blogin lukijoille arvottavaksi 2 hengen lippupaketin tapahtumaan, jeeee! Käykää ihmeessä kurkkimassa Taste of Helsinki tapahtuman sivuilta...

Taste of Helsinki 2015 - Suosittelen!

... Eilen kävin vihdoin hemmottelemassa makuhermojani Taste of Helsinki -tapahtumassa, joka levittäytyy Kansalaistorin Puistoon tänä vuonna 11.-14.6.2015. Olen jo parina aikaisempana vuotena suunnitellut tapahtumaan menemistä, mutta aiemmin...

Taste of Helsinki 2015

... Taste of Helsinki -tapahtuma järjestettiin nyt neljättä kertaa. Ja myös minä olin mukana neljättä kertaa. Turkulaiselle tyttärelleni tämä oli ensimmäinen, mutta veikkaanpa, että ei viimeinen kerta....

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

...oli Kalliossa sijaitseva ravintola Kolmon3n. Kolmon3n tarjoili jälkkäriksi kesäisen sekamelskan, joka koostui paahdetusta valkosuklaamoussesta, tuoreista mansikoista ja mustikoista, mustikkamarengista sekä suklaacrumblesta. Taste of Helsinki 201616.-19.6.      Kansalaistorin puisto    Liput Tiketistä...

Råstekt potatis, fried raw potatoes, raakapaistetut perunat

... Råstekt potatis, fried raw potatoes, raakapaistetut perunat Sashimi Beef tartar Purjolök och ost, leek and cheese, purjoa ja juustoa Taste of Helsinki Råstekt potatis Dagarna går...

Helsinki-päivä Hernesaaressa | Helsinki day in Hernesaari

...mielenkiintoisia kuvauspaikkoja, omat ilmeeni ”tyylikuvissa” olivat sen verran oudot, etten niitä nyt liitä tähän. Sunday was the Helsinki day. Despite many activities in city center, we headed to Hernesaari. We...

Taste of Helsinki 2015

... Kaupungin kaunein ja maukkain festivaali Taste of Helsinki on käynnissä juuri nyt.  Tapahtumassa 10 ravintolaa tarjoaa maisteluannoksia omalle tyylilleen uskollisena, annosten oheen voi maistella viinejä joko...

What´s cooking Helsinki - tunnelmapaloja

... Lauantain What’s cooking Helsinki ruokatapahtuma Teurastamolla keräsi yhteen ruoasta kiinnostuneita ruoka- ja leivontabloggareita sekä yleisöä. Aamuseminaari oli suunnattu yksinomaan ruoka- ja leivontabloggaajille ja ilmoittautumisen  sekä puurobaarin...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Hyvän kahvin lähteellä – Helsinki School of Coffee

... Sain kunnian osallistua keväällä kutsuttuna Kaffa Roasteryn Helsinki School of Coffee -kahvikursseille. Varsinainen kurssitoiminta avattiin suurelle yleisölle vastikään. Oletpa sitten aloitteleva kotibarista tai jo piintynyt kahviaddikti...

Arjen luksusta salatussa Helsingissä | Every day luxury in secret Helsinki

...salaisesta puutarhasta, vaikka paikka onkin moottoritien vallin ja joutomaan välissä. Salattu Helsinki 💚 Kaupungista löytyy paljon tällaisia salattuja keitaita, kun vain osaa etsiä. Luksusta on kulkea luonnossa miltei keskustan kupeessa....

Ravintola Finnjävel, Helsinki - ravintola ei niin helvetistä

... Ravintola Finnjävel, Helsinki. Suomiruoka ja – design samassa konseptissa. Atelje Sotamaa ja Finnjävel.Finnjävel ravintola ei kauheasti esittelyjä kaipaa eikä myöskään kuvia, sanoja, kirjoituksia. Ei mielestäni myöskään...

Italialaiset hirvenlihapullat tomaattikermakastikkeessa / Italian Moose Meat Balls in Tomato Cream Sauce

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Helsinki-Moskova-Bangkok

... Niin päästiin matkaan ja matka alkoi Helsinki- Moskova lennolla.Lennettiin siis Aeroflotilla ensin Moskovaan, jossa vaihdettiin lentokonetta myöskin Aeroflottiin ja siitä matka jatkui Bangkokiin.Lento kesti vaihtoineen (...

Fair and Square Cuisines

... Photos ⎮ kuvat: Sini Pennanen/ Sininen Kuva #fazercafe #habitare2015 ENG These here are pictures of the Helsinki Fair Centre’s renewed Fazer Café, and while lounging in the cafe last week,...

Turku Food Walk 2016 - viisi parasta ravintolaa

...piti sisällään lemon curdia, jäätelöä, marenkia ja paahdettua sokeria. Oikein hyvä, eikä liian makea Ei tosin välttämättä ihan ideaalein veto heti Cafe Artin kakkujen jälkeen…. 6. Brahen Kellari: Taste of...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

Free from Helsinki – gluteenittomien tuotteiden ja uutuuksien esittely

Julkaistu seuraavalla...

Helsinki, hyvää seuraa ja herkkuja

... Tehtiin toissaviikonloppuna kohtalaisene extemporereissu Helsinkiin puoliskon ja yhteisen kaverin kanssa. Tarkoituksena oli vaan päästä jonnekin kauemmas arkiympyröistä, syödä hyvin, shoppailla, käydä kivannäköisissä paikoissa ja katsella kivannäköisiä...

Helsinki Ink - it's over!

...Taulun maalannut Nina Laine, Zombie Tattoo Zina.  Montrealista asti Helsinkiin saapunut Val Day teki lauantaina Netalle yläreiteen kuvan, jossa aika hyvin yhdistyy tän hetken trendit; värit, luonto ja eläimet. Ennen...