Hunajaiset Skyr kuppikakut mehevällä persikka sydämellä

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: CupcakesgluteenitonJälkiruoatjälkiruokaLeivonnaisetleivontareferenssireseptitruokablogitSkyrvähähiilihydraattinenvhhviljatonyhteistyöJulkaistu seuraavalla sivustolla

*Kaupallinen yhteistyö

Mitä tulee kun yhdistetään uudet kermaisemmat Skyrit, juustokakku ja kuppikakut?

No, takuulla tämän kesän uusin ja mehevin superherkku!

Saitko kutsun mökille juhannuksen viettoon vai oletko menossa keskikesän piknikille ja et vielä ole päättänyt mitä kivaa veisit mukanasi?

Miten olisi vaikka Hunajaiset Skyr kuppikakut mehevällä persikka…
...yksi piirakka.  Kuppikakkujen kuori vehnä- tai gluteenittomista jauhoista Tarvitset: 150g voita1 dl sokeria1 kananmuna3 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta1 tl leivinjauhetta Valmistus, täyte ja kuorrutus samoin kuin ylempänä. Uudet kermaisemmat...

Läheiset reseptit

Hunajaiset Skyr kuppikakut mehevällä persikka sydämellä

...oletko menossa keskikesän piknikille ja et vielä ole päättänyt mitä kivaa veisit mukanasi? Miten olisi vaikka Hunajaiset Skyr kuppikakut mehevällä persikka sydämellä? Maistoin uusia Skyrejä ensimmäisen kerran kun ne olivat...

Sydämelliset kuppikakut.....tosimakea leivonnainen ystävänpäiväksi! Tietysti maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, suklaaton, soijaton ja vegan!

...yhdestä raa’asta punajuuresta. Mutta koska nämä kuppikakut olivat paitsi maukkaita myös, meheviä ja keveitäihan sellaisenaankin, ilman täytettä tai kuorrutusta, päätin postata ohjeen, jotta voitte kokeilla tulevana viikonloppuna vaikka lauantaina Ystävän...

Lumiukko-kuppikakut

...tarvitse olla aktiivijäsen. Toivottavasti tulisi monta osallistujaa, niin saisi monta uutta reseptiä! 🙂 Leivoin kuppikakut ensin, jotta näin kuinka monta niitä tulee. Samana iltana tein koristeet ja seuraavana päivänä kuorrutin...

Skyr-jäätelö: Granaattiomena-vadelma

... Skyr valloitti sydämeni tammikuussa 2011 Islannissa. Oli vuoden ensimmäinen päivä, ja jostain syystä oli mielestäni ollut hyvä idea lähteä kahdeksan tunnin patikointiretkelle jäätiköille. Edellisen illan juhlat painoivat...

Pääsiäinen 2015 & Persikka-rahkatorttu

... Palaan vielä sen verran Pääsiäiseemme, että laitan kuvia tekemästäni Persikka-rahkatortusta, josta on tullut jo perinne vuosien mittaan. Sen lisäksi pääsiäiseen kuului tietenkin suklaamunat, hyvä ruoka ja...

Sitruunainen persikka-rahkakakku

... Pitihän sitä Pääsiäiseksi jokin rahkaleivonnainen tehdä ja koska pidän muropohjaisista piirakoista pullapohjaisia enemmän, valitsin Maistuis varmaan sullekin -blogista Sitruunaisen persikka-rahkakakun ohjeen. Rahkatäyte oli raikkaan sitruunainen ja...

Suloiset pääsiäis kuppikakut

... Minulta tilattiin pääsiäiseksi kuppikakkuja.  Lopputuloksena syntyi kahta eri makua; Mignonkuppikakut mignonkuorrutteella sekä persikka-vadelmakuppikakut tuorejuustokuorrutteella.Molemmat maut ovat aivan älyttömän hyviä. Ne maistuvat varmasti jokaiselle makean ystävälle ja...

Raparperi-valkosuklaa kuppikakut

... Vieraita tulossa kylään… ah, mikä ihana syy leipoa! Mielessä oli jo jonkin aikaa kummitellut raparperi-valkosuklaa kuppikakut ja keskiviikkona sitten pääsin niitä tekemään, kun meille tuli vieraita....

Ananas-banaani-pekaanipähkinä cupcakes eli Kolibrin kuppikakut

...kivaa keveyttä ja raikkautta joten suhteellisen makea kuorrute ei tee näistä ihan övereitä. Tuo vähän mieleen hedelmäkakun, porkkanakakun, hedelmämuffinsit mutta ei ihan kuitenkaan, parempaa. Kolibrin kuppikakut 12kpl 150g jauhoja3/4tl ruokasoodaa1tl...

Suklaiset kuppikakut

... Ystävänpäivä lähestyy ja mikäs olisikaan sen suloisempaa ystävänpäiväkahvitarjottavaa kuin suklaiset kuppikakut! Jos ystäväpiirissäsi on erityisruokavaliota noudattavia, sopivat nämä kuppikakut täydellisesti myös heille, sillä pohja on täysin...

Hunajaiset, paahdetut auringonkukan- ja kurpitsansiemet

... Nämä makean hunajaiset paahdetut siemenet ovat herkkua! Terveellistä herkkua vieläpä! Ja helppo tehdä! Hunajapaahdetut auringonkukansiemenet ja kurpitsansiemenet sopivat hyvin esimerkiksi maustamattoman jugurtin ja marjojen kanssa tarjoiltavaksi,...

Persikka smoothie

...jos haluat että juomassa on “sattumia” pyöräytä konetta vain hetki. Annoksesta tulee melkein litra juotavaa. Mielestäni tämä oli pirteä vaihtoehto ainaisille pakaste mansikoille. … Jatka lukemista Persikka smoothie →...

Persikka-trifle

...Ohje jonka ajattelin jakaa teidän kanssa on Persikka-trifle, ja se on helppotekoinen ja tyylikäs jälkkäri. Halutessaan sen voi valmistaa jääkaappiin jo edellisenä päivänä. Silloin toki keksimurut ennättävät pehmenemään, mutta eipä se...

Persikka-aprikoosiclafoutis - juhannuksen aurinkoisin jälkiruoka

...kyllä hyvänä kakkosena.Voi ranskalaistoreja tuoreine kasviksineen ja tuoksuineen; mahtavan kokoiset tomaatit, rinkelin malliset kurkut, hehkuvat persikat ja metisen mehukkaat aprikoosit… Aijai. Tätä tunnelmaa löytyy roppakaupalla myös tästä persikka-aprikoosiclafoutiksesta.Mutta takaisin Suomeen...

Sitruunaiset kuppikakut

...lämmöstä. Ihanaa! Näillä eväillä varmasti jaksaa tulevan – tälläkin kertaa normaalia lyhyemmän työrupeaman. Näiden suussasulavien kuppikakkujen myötä toivotan teille kaikille oikein aurinkoista viikkoa! Sitruunaiset kuppikakut (12 – 15 kuppikakkua)(Ohje Leila...

Kuppikakut-kirja & Helpot suklaakakut

... Ilouutisia kaikille teille jotka rakastatte leipomista, kuppikakkuja, kauniita koristeluita ja teillekin jotka pohditte lahjaideoita esimerkiksi kevään ja kesän juhliin. Tässä se on, nimittäin kevään uutuuskirja Kuppikakut!...

Banoffee kuppikakut

... Nämä kuppikakut menivät poikamme 7v synttäreille, jossa oli osaksi Minion-teema.Minionit pitävät banaaneista, joten pitihän niitä jotenkin leivonnaisiin saada. Banoffee kuppikakkuja en ole aiemmin kokeillutkaan ja yllätyin miten...

Sitruuna-porkkana-manteli kuppikakut

...ollenkaan? Kun mä ainakin maistoin sen neilikan niissä ihan selvästi, vaikka sitruunaa laitettiinkin niin paljon, että itteä ihan epäilytti. Nämä kuppikakut tuli leivottua jo viime viikolla. Oon ollut huono blogaaja,...

Tiramisu kuppikakut - Tiramisu Cupcakes

... Tiramisu on ysi ehdottomista suosikeistani, joten pitihän tätä kuppikakku-versiota kokeilla testlab:ssa 🙂Tiramisu kuppikakut – Tiramisu Cupcakes80g pehmeää suolatonta voita280g sokeria240g vehnäjauhoja1/4 tl suolaa1 rkl leivinjauhetta2 isoa...

Kuppikakut, kakkutikkarit ja muut Halloween-herkut

...mitä tarjottavaa haluaisivat juhliin. Millan toiveena oli kuppikakut ja Amandalla kakkutikkarit. Miehen toiveena oli suolaiset leivonnaiset, joita oli tällä kertaa nakkisormet ja jauhelihapiirakka. Itse halusin vielä tehdä Hämähäkki-kakun ja hämähäkki-keksejä....

Sitruunaiset kuppikakut raikkaalla passionkreemillä

...löysin Makeaa murmelin täydeltä blogista. Muffinssit maistuivat juuri sopivasti sitruunalle ja Ingrid Hancock Bjerknesin Kuppikakut kirjasta löytyi aivan ihana passionhedelmäkuorrute kuppikakkujen päälle. Samasta kirjasta saimme idean kuppikakkujen koristeluun.  Sitruunamuffinssit (35 kpl...

Mansikka-ruusuvesi -kuppikakut!

...ja lisäillä/vähentää reseptin mukaista määrää. Mikäli et jaksa lähteä ruusuveden keittoon, toimivat nämä kuppikakut erinomaisesti myös ilman sitä. Mikä olisikaan parempaa tarjottavaa kuin tuoremansikoita tehdyt kuppikakut. Kivaa viikon jatkoa!-Doro-...

Skyr-rahkajäädyketikku

...sekä kotimaisista pakastevadelmista. Ihan hyvää, vaikka suklaahippu-Skyr on mielestäni normaalistikin aika mautonta! Kokeilen kesällä tuoreilla mansikoilla sekä jollakin muulla Skyrin maulla ihan varmasti. Huomatkaa muuten hieno nalle-tikku jäätelössä! Sain nämä...

♥ Nutella-toast & hunajaiset mansikat

...Paina leivät päällekkäin kahdeksi kerrosleiväksi.2. Paahda leivät kullanruskeiksi leipägrillissä, puolita veitsellä kolmioiksi ja hunnuta tomusokerilla. Hunajaiset mansikat 12 isoa mansikkaa puolikkaan limen mehu 0,5rkl hunajaa nippu tuoretta minttua 1. Pilko...

Hunajaiset kaurasämpylät iltateelle

...syntyi hunajaisia iltamaistiaisia, juuri sopivan suolaisenmakeita iltateen kanssa.Hunajaiset kaurasämpylät (n. 10 kpl)2½ dl maitoa2-3 rkl hunajaa25 g hiivaa5 dl kaurahiutaleita1 tl suolaa3-4 dl sämpyläjauhoja25 g sulatettua voita / öljyäLämmitä maito...

Persikka-rahkapiirakka

... Pääsiäinen lähestyy huimaa vauhtia. Näin pääsiäisen kynnyksellä tein persikka-rahkapiirakkaa. Käytin piirakkapohjaan vaihtelun vuoksi myös hieman grahamjauhoja, koska niitä sattui löytymään kaapista. Halutessaan täytteen rahkan voi korvata...

Persikka rahkapiirakka

...sekoitettu.Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun piirakkavuuan pohjalle ja lisää persikkaviipaleet auringon säteen muotoiseksi taikinan pinnalle.Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada seos persikka viipaleiden päälle.Paista 200 asteessa noin 30 min. ...

Sitruunainen persikka-rahkapiirakka

... Tein pääsiäiseksi lapsille – ja okei, myös aikuisille – perinteistä persikka-rahkapiirakkaa. Valmiit, maustetut rahkat sopivat tähän hyvin. Itselläni oli kaapissa sitruunaiseksi maustettua versiota. Muropohja: 4 dl vehnäjauhoja4...

Persikka-valkosuklaakuppikakut

...tulossa blogiin! Onnea, onnea rakas Kainalokana! ♥♥♥ Persikka-valkosuklaakuppikakut, 12 kpl (ohje: Pullantuoksuinen koti-blogi) 125 g voita1,5 dl sokeria0,5 dl fariinisokeria2 tl vaniljasokeria2 munaa2,5 dl vehnäjauhoja1 dl kaurahiutaleita2 tl leivinjauhetta5 kpl...

Persikka-vadelmakakku ja y-tunnus!

...ja täytteenä persikka- ja vadelmamoussea sekä vadelmahyytelöä. Satin Ice on kyllä ihan parasta sokerimassaa, ja sen kaulitseminen ja kakun päälle laittaminen sujuu ilman tuskasteluja ja ryppyjä. Tämä ei ole maksettu...