MOKKABEBET

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KEKSIT - PIKKULEIVÄT - LEIVOKSETKoristeluleivontapiirakatreseptitruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Hellou! Mun on pitänyt jo pitkään valmistaa mokkabebejä ja nyt sain siihen loistavan tilaisuuden. Vietimme menneellä viikolla Annin Uunissa -verkkokaupan avajaisia, josta sain mukaani Mimis versojen syötäviä kukkia, ne olivat juuri täydellisiä koristamaan mun bebe-leivoksia. Tein pohjat minimuffinssivuokiin ja täytteeksi laitoin suussa sulavaa mokkakreemiä. Ihan täydellistä. Täytyy ehdottomasti…
...vahvaa kahvia (jäähtynyttä)noin 4 rkl tomusokeriaKUORRUTUS3 dl tomusokeria1tl kaakaojauhettanoin 3-4 rkl vahvaa kahvia Pohja: Voitele ja vehnäjauhota minimuffinssipellin kolot. Kaulitse murotaikina ohueksi levyksi. Ota ympyrämuotilla tai lasin avulla sopivia paloja. Painele...

Läheiset reseptit

MOKKABEBET

Hellou! Mun on pitänyt jo pitkään valmistaa mokkabebejä ja nyt sain siihen loistavan tilaisuuden. Vietimme menneellä viikolla Annin Uunissa -verkkokaupan avajaisia, josta sain mukaani Mimis...