JUHANNUSMENU

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: BATAATTISALAATTIGRILLATUT PÄÄRYNÄTJogurtti-tillikastikejuhannusruokaMAUSTEISET BROILERINSIIVETnopeat ja helpotPERUNATIKKARITreseptitruokaTÄYTETYT CHILITVoikukka-leipäpestoJulkaistu seuraavalla sivustolla

Juhannuksena syödään varhaisperunoita, grillataan ja ollaan mahdollisimman paljon ulkona satoi tai paistoi. Tämä juhannusmenu saa veden kielelle.


PERUNATIKKARITjuuri keitettyjä pieniä varhaisperunoita
Perunat tökätään tikun nokkaan ja dipataan voikukka-leipäpestoon tai jogurtti-tillikastikkeeseen.
Voikukka-leipäpesto4 dl nuoria voikukanlehtiä silputtuna2 rkl dijonsinappia0,5 tl mustapippuria myllystämerisuolaa myllystä maun mukaannoin 2 dl öljyä1…
...Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä. Lisää lopuksi parmesaani ja leivänmurut. Sekoita hyvin.Jogurtti-tillikastike2 dl maustamatonta jogurttianoin 1 rkl sitruunamehuatuoretta tilliäsuolaa maun mukaanSilppua reilusti tilliä jogurtin joukkoon, mausta sitruunalla ja suolalla....

Läheiset reseptit

JUHANNUSMENU

... Juhannuksena syödään varhaisperunoita, grillataan ja ollaan mahdollisimman paljon ulkona satoi tai paistoi. Tämä juhannusmenu saa veden kielelle. PERUNATIKKARITjuuri keitettyjä pieniä varhaisperunoitaPerunat tökätään tikun nokkaan ja dipataan...

Mansikkakauden alkuun * Strawberry delish

...  Juhannusaatto jo huomenna, onpas kesäkuu mennyt nopeasti, vaikka kesä ei tunnu edes alkaneen… Monella on juhannusmenu jo päätettynä, mutta tässä helppo jälkkäri vaikka juhannuksen juhlintaan. Mikään ei...