Vanilja-raparperipiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat piirakatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Halusin viime kesänä tehdä jonkun ihan täysin erilaisen raparperipiirakan, ja tämä resepti olikin ihan huikea valinta! Täytteessä on vaniljakreemiä, valkosuklaata ja raparperiä, eikä mitään muuta. Niin yksinkertaista ja niin uskomattoman hyvää! 🙂 Tämä on ehdottomasti yksi raparperipiirakka-suosikeistani ja pääsi mansikoilla höystettynä meidän juhannuskakuksi tänä vuonna ♥
Resepti on 


Läheiset reseptit

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

Vanilja-raparperipiirakka

...yksinkertaista ja niin uskomattoman hyvää! 🙂 Tämä on ehdottomasti yksi raparperipiirakka-suosikeistani ja pääsi mansikoilla höystettynä meidän juhannuskakuksi tänä vuonna ♥Resepti on Kinuskikissalta. Alkuperäiseen reseptiin tulee vaniljakastike, johon tulee 2 pss Blå...

Superhelppo vanilja-raparperipiirakka

...halunnut turvautua vanhoihin resepteihin, vaan kokeilla jotain uutta. Löysin Kinuskikissalta herkullisen kuuloisen reseptin, jota sitten kokeilin – tosin aikapulan vuoksi turvauduin kaupan piirakkapohjaan. Superhelppo vanilja-raparperipiirakka(täytteen ohje Kinuskikissa) Pohja:kaupan valmispohja (tai...

Muhkea vadelma-raparperipiirakka

...paiston jälkeen vähän sokeria. – See more at: http://liianhyvaa.blogspot.fi/2015/07/muhkea-vadelma-raparperipiirakka.html#sthash.4VSuLfVW.dpufMUHKEA VADELMA-RAPARPERIPIIRAKKApellillinen 50-60 cm uuniin 3 dl sokeria2 tl vaniljasokeria1 tl kardemummaa (iso tl)150 g sulatettua voita1 prk (397 g) kondensoitua maitoa...

Maisemakahvilan raparperipiirakka

... Niinhän se on, että raparperipiirakan ohjeita ei koskaan ole liian monta. Maisemakahvilan raparperipiirakka on yksi luotto-ohjeistani. Resepti on monikäyttöinen jo siksikin, että kerralla tulee iso määrä...

Kesän ensimmäinen raparperipiirakka, se kovasti kehuttu

... Kesän ensimmäinen raparperipiirakka maistuu aina erityisen herkulliselta. Pihamme raparperi oli kasvanut siihen mittaan, että saimme tämän vuoden ensimmäisen piirakan tehtyä viikonloppuna. Testissä oli monen kehuma maisemakahvilan...

Äidin vaniljainen raparperipiirakka

...oranssi aurinko värjää vielä puiden latvoja. Kyllä kesä on kiva! Samassa hämäränhyssyssä on myös kuvattu tämä samettisen vaniljainen raparperipiirakka. Josta luonnollisesti on kuvaushetkellä otettu jo pieni maisteluannos. 😀 Tämä raparperipiirakka...

Raparperipiirakka | Rhubarb pie

...Tässä vielä ohje kokonaisuudessaan: Raparperipiirakka murotaikina 125 g voita tai margariinia 1 dl sokeria 1 kananmuna 2 ½ dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 2 tl vaniljasokeria Täyte 4 dl raparperia...

VANILJA-RUUSUKUPPIKAKUT

... KUPPIKAKUT12 kpl 2 dl Vehnäjauhoja1 tl Leivinjauhetta½ tl Suolaa90 g Voita huoneenlämpöisenä2 Kananmunaa150 g Hienoa sokeria1 rkl Vanilja-aromia1 dl Maitoa1-2 rkl Ruusuvettä1. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...työtä ja hommia. Onneksi nyt on jälleen  aikaa kirjoitella! 🙂  Tässä olisi nyt kaksi ihanaa täytettä tartaletteihin; Ensimmäisenä täytteenä on ihana vanilja-mansikkatäyte. Vanilja-mansikka tartaletit ovat ihanan raikkaita ja sopivat kaikkiin...

Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

...1 prk (250 g) mascarponejuustoa 1 prk (200 g) maustettua rahkaa, vanilja (Valio)½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl vettä tai mansikkamehuaKiille250-300 g kotimaisia mansikoita1 dl hyytelösokeri Multia1 dl mansikkamehutiivistettä½ dl vettäMurustele...

Kanelilla maustettu omena-vanilja ProteinSmoothie-kakku

...pystyy puhdasta kauraa nauttimaan. Hiilihydraattejakin Proegg Smoothiessa on suhteellisen vähän + – 7. Smoothie makuja on 2. Omena-vanilja, sekä mustikka-mustaherukka. Smoothieissa on käytetty aitoa marjaa ja hedelmää. Proegg Smoothiet löytyvät kaupan...

Vanilja-kuppikakut (vegaani/munaton, maidoton)

...omenaviinietikka kupissa ja anna seistä pari minuuttia. Vatkaa soijamaito-seos, öljy, sokeri ja vanilja (ja muut mahd maku-uutteet) isossa kulhossa. Sihtaa joukkoon kuivat aineet ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Annostele...

Kesän 2015 eka raparperipiirakka

...ei kaikkia aineita siihen ollut, jäi sen piirakan teko tuonnemmaksi. Raparperipiirakka valmistui yhden kulhon piirakan pohjalla, mitä olen käyttänyt todella moniin piirakoihin pohjaksi esim tähän omenapiirakkaan. Sekoita ainekset ja kaada pellille….helppo...

Raparperipiirakka

...tietysti kruunaa vaniljakastike tai vaniljajäätelö, mutta tämä menee kyllä ilmankin!(tulostusversioon TÄSTÄ) RAPARPERIPIIRAKKA Reseptikoko;1 annos = 20x20cm kanttinen vuoka TAI noin 22cm halkaisijaltaan oleva pyöreä kakkuvuokakaksinkertainen annos = noin uunipellillinen Taikina;75g...

Maisemakahvilan raparperipiirakka

...Sekoita rahka, sokeri,munat ja vaniljasokeri. Kaada seos piirakan päälle. Ripottele lopuksi muruseosta pinnalle ja paista raparperipiirakkaa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoa Maisemakahvilan raparperipiirakan kanssa vaniljakastiketta tai jäätelöä. Resepti löytyi sivulta: http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/maisemakahvilan-raparperipiirakka...

Helppo raparperipiirakka kauramurupäällisellä (maidoton)

...blogistani nimellä Helppo ja mehevä raparperipiirakka murupäällisellä/maidoton. Tällainen pehmoisen + mehevän pohjan sekä rapean kauramurun yhdistelmä vain on niiiiin hyvää, että huh! Piirakka kuulemma maistui tarhassa yhtä hyvälle, mitä se...

Maisemakahvilan raparperipiirakka

...saaneet sen Hämeenkyrön maisekahvilan omistajalta , Katariina Pylsyltä.Linkki reseptiin tässä Maisemakahvilan raparperipiirakka Piirakasta tuli ihanan mehevää. Ja siitä pitivät lapsetkin! Maisemakahvilan raparperipiirakka  Muruseos:8 dl vehnäjauhoja 3 dl sokeria 2 tl...

Kaikkien kesäjuhlien The Raparperipiirakka

...kanelia. Piirakan voimin on juhlittu nyt sulkisseuran kauden päättäjäiset ja appiukon 83-vuotissynttärit, joita ei saa nimittää syntymäpäiviksi, vaan aina kesäkuun seitsemäs vietetään kesäjuhlia 🙂 THE RAPARPERIPIIRAKKA iso uunipellillinen Pohja: 200...

Raparperipiirakka - ei enempää eikä vähempää

...moskovanpata ovat takuuvarmoja menestyksiä kerta toisensa jälkeen. Jotkut niistä löytyvät Mysin keittokirjoista, mutta esimerkiksi tämä raparperipiirakka ei ainakaan tällaisena versiona ole löytynyt. Jaan sen siis tässä ja takaan että jos...

Inkan raparperipiirakka

... Eräässä Etelä-Suomen Sanomat -lehdessä oli jokin aika sitten resepti nimeltään Inkan raparperipiirakka. Pakkohan se oli leikata Inkan leikevihkoon ja leipoa se 🙂 Oli tosi hyvää ja...

♥ Ihana raparperipiirakka kanelimurupäällisellä

...on aivan ihanaa. Raparperin ja kanelin yhdistelmä on kyllä loistava. Raparperipiirakka kanelimurupäällisellä vuoka Ø 28cm Pohja: 4dl vehnäjauhoja 1,5dl sokeria 1tl leivinjauhetta 1tl soodaa 1tl vaniljasokeria 125g voita 1dl maustamatonta...

Ihana mansikka-raparperipiirakka

...yhteen mansikka, raparperi ja kermainen vanilja – ihanaa! <3 Lisäksi olen vuosien varrella kehittänyt mielestäni entistä paremman piirakkapohjan. 😉 Olen ollut lapsuudesta saakka kaikenlaisten raparperiherkkujen suurkuluttaja, mutta sori äiti, tämä...

Raparperipiirakka – uunipellillinen alkukesän herkkua

...niin kuoret lähtevät tosi helposti. Varret ovat jo tarpeeksi paksuja, joten on aika tehdä kesän ensimmäinen raparperipiirakka. Olen hukannut vanhan reseptini jonnekin, mutta löysin maku-fi:stä reseptin, joka melkein muistutti kadonnutta...

Mehevä Raparperipiirakka

... Tämä mehevä raparperipiirakka on tehty maku.fi ohjeella, joka löytyy täältä. Koostumus on täydellisen mehevä verrattuna tähän toiseen blogissani olevaan reseptiin. Mehevä Raparperipiirakka: Muruseos:250 g voita8 dl...

Vaniljainen raparperipiirakka

...Vaniljainen raparperipiirakka 1 l raparperipaloja0,5 dl ruokokidesokeriaHuuhdo ja pilko raparperinvarret pieniksi paloiksi.Mittaa kattilaan sokeri ja raparperi.Sekoittele miedolla lämmöllä kunnes raparperit ovat pehmenneet ja sokeri liuennut palojen joukkoon.Täyte:0,5 dl vaniljakreemijauhetta1,5 dl...

Kevyt Raparperipiirakka Bataattipohjalla (Gf, V)

...lusikoi päälle vaniljajäätelöä tai vatkattua ja makeaa kookoskermaa. Kyllä sujuu mökki-iltama hyvissä tunnelmissa. Eikä ole muuten epäterveellisimmästä päästä tämä leipomus. Kevyt Raparperipiirakka Bataattipohjalla Gluteeniton Bataattipohja:1 pienehkö kypsä bataatti, n. 225g3.5dl +...

Fantastinen raparperipiirakka!

...vaniljakastiketta ja tuoreita mansikoita päälle niin huhhuh! En jaksanut tehdä murotaikinaa itse, joten ostin kaupasta Sunnuntain murotaikinan, joka sopivasti, näin lämpimänä päivänä, suli kotimatkalla puistosta ja pääsinkin heti sitä käyttämään!...

Vanilja-suklaamoussekakku

...”pakko kokeilla” -reseptiä. Joten menin kauppaan ja ostin tunteen mukaan jotain.Täytteestä tuli positiviista palautetta, kehuttiin täyteläiseksi ja parhaaksi moussetäytteeksi ikinä. 200g philadelphia tuorejuustoapurkki Violan Vanilja tuorejuustoa2,5dl kermaa200g maitosuklaata2 liivatelehteä Vatkaa kerma vaahdoksi.Vatkaa...

Vanilja-mansikkasmoothie

... Tehän tiiätte että meikkis tykkää smoothie-juomista, varsinkin aamupala. No tääkin sopii aamupalaksi, tosin on hieman makeampi kuin edelliset smoothiet mitä oon tehnyt. Toi vaniljajogurtti on älyttömän...