Jäätelökakku (suklaa-vanilja)

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: JäätelötreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


AINEKSET:(2kpl kakkua)
Pohja:200g maitosuklaatan. 8dl riisimuroja
Täyte:1 prk kondensoitua maitoa8dl kermaa (kuohu-, tai vispi)1tl vaniljasokeria1tl vaniljajauhetta
suklaakerrokseen:150g tummaa suklaata
Päälle:1 litra mansikoitan. 50g tummaa suklaata
1. Sulata maitosuklaa ja sekoita joukkoon riisimurot (jos 8dl on liian vähän, lisää riisimuroja). Painele kahden n. 20cm irtopohjavuoan pohjalle. Laita viileään…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla AINEKSET:(2kpl kakkua)Pohja:200g maitosuklaatan. 8dl riisimurojaTäyte:1 prk kondensoitua maitoa8dl kermaa (kuohu-, tai vispi)1tl vaniljasokeria1tl vaniljajauhettasuklaakerrokseen:150g tummaa suklaataPäälle:1 litra mansikoitan. 50g tummaa suklaata1. Sulata maitosuklaa ja sekoita joukkoon...

Läheiset reseptit

Jäätelökakku (suklaa-vanilja)

... AINEKSET:(2kpl kakkua)Pohja:200g maitosuklaatan. 8dl riisimurojaTäyte:1 prk kondensoitua maitoa8dl kermaa (kuohu-, tai vispi)1tl vaniljasokeria1tl vaniljajauhettasuklaakerrokseen:150g tummaa suklaataPäälle:1 litra mansikoitan. 50g tummaa suklaata1. Sulata maitosuklaa ja sekoita joukkoon...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...Suklaa ja vadelma hyvin klassinen ja herkullinen makupari. ValmistusMuropohja (30 kpl)400g Vehnäjauhoja140g Tomusokeria200g Voita60g KananmunaaNypi voi ja kuivat aineet keskenään. Lisää sekaan kananmunat ja sekoita tasaiseksi massaksi. Laita taikina lepäämään...

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

Suklaa-maapähkinämuffinssit

...koristeluun:rouhittuja suolapähkinöitä Ohje:Tee muffinit. Pilko suklaa mikron kestävään pieneen kulhoon, kaada joukkoon kerma. Lämmitä mikrossa varovasti n. 15 sekuntia kerrallaan välillä kunnolla sekoittaen, kunnes suklaa on kokonaan sulanut. Anna jäähtyä...

Suklaa-Mansikka Naked Cake +ohje

...dl perunajauhoja2 tl vaniljasokeria2,5 tl leivinjauhettaErottele munanvalkuaiset keltuaisista eri kulhoihinLisää sokeri keltuaisiin sokeriPaloittele suklaa ja voi astiaan ja sulata mikrossaMittaa kuivat aineet yhteen astiaanVaahdota valkuaiset vaahdoksiVaahdota keltuaiset ja sokeri vaaleaksi...

Hämähäkki-kakku

...hieman. Täyteessä maistuu kahvi, suklaa ja vanilja. Kerrankin jopa minä olin tyytyväinen makuun. Aivan loistava täyte, joka sopi erinomaisesti tähän kokonaisuuteen ja lakritsin seuraksi. Kakun koristeeksi tein hämähäkin mustasta marsipaanista....

Suklaa-kesäkurpitsamuffinssit

...toiseen kulhoon kananmunat, sekoita kevyesti. Lisää öljy munien joukkoon.– Huuhtele ja kuivaa kesäkurpitsa. Sitä ei tarvitse kuoria. Raasta kesäkurpitsa raastinraudan pienikoloisella terällä. Rouhi suklaa veitsellä karkeasti. – Lisää kuivien aineiden joukkoon...

Suut makiaks! - Cointreaulla maustettu rosepippurinen suklaa-mansikkahillo

...eihän? Tämä oli nimittäin oikeasti aika jännää. Keittovaiheessa mansikat imaisee aika kivasti itseensä Cointreaun tuoman sitruksisen maun, kun taas lopuksi lisätty tumma suklaa taittaa hieman hillon makeutta. Suklaa kannattaa jättää...

Äidille kakkua! Koristelu vinkkejä ja mansikka suklaa hyydykekakun ohje

...myös halkaista näin että jätät vihreät lehdet paikoilleen aika nättiä vai mitä. Tämä mansikka – suklaa hyydykekakku on varmasti äidin mieleen, hieman raikkaampi versio perinteisestä kermakakusta. Mansikka – suklaa hyydykekakkupohja10...

KOLMEN JÄLKIRUOAN SUNNUNTAINA: LIME & SUKLAA & VADELMA & APPELSIINI

...dl kuohukermaa170-180′ uuninlämpötilaSulata voi ja suklaa, sekoita tasaiseksi, lisää joukkoon sokeri ja sekoita kunnes on sulanut. Riko kananmunien rakenne, lisää suklaa seos kokoajan sekoittaen kunnes seos on tasainen. Kaada seos...

Suklaa-cashewpiirakka

...suklaa, voittamaton yhdistelmä.Maultaa tämä piirakka on todella suklainen ja cashew pähkinät taittavatki mukavasti tätä makautta, varsinkin kun niiden kanssa käyttää ripauksen suolaa, myös silkkisen pehmeään täytteeseen saa tuotua kivaa rouheuttaa...

Suklaa-piparikahvikakku

...lähtölaskenta jouluaattoon alkaa. Mitähän sitä tänä vuonna tarjoaisi joulupöydässä? Halusin tänään testata suklaa-piparikahvikakkua, sillä kaikkihan me tiedämme, että joulun syvin olemus on piparit ja konvehdit! Kakun päämaku on suklaa ja...

Grand Canyon eli suklaa-suklaa-dekadenssia

...vedin suoraan paksupohjaisessa kattilassa ja onnistui niinkin). Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Sulata 130g voita. Vatkaa sähkövatkaimella suklaaseoksen joukkoon 200g tomusokeria ja perään voisula pienenä liruna. Lisää vielä 1tl vaniljauutetta ja sekoita...

Suklaa-banaanikakku ja maapähkinä-kuorrute

...koko ajan vatkaten. Lisää muusatut banaanit. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, rouhittu suklaa, sooda ja leivinjauhe. Lisää ne taikinaan. Kääntele joukkoon kerma. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä taikina vuokaan. Paista suklaa-banaanikakkua 175-asteisen...

Kodinhengettären vapaapäivä ja saunajatkot

...g (2,2 dl) ruokokidesokeria2 munaa0,5 tl vanilja-aromia400 g (6,2 dl) vehnäjauhoja0,25 tl leivinjauhetta100 g valkosuklaata pilkottuna100 g kuorittuja pekaanipähkinöitä pilkottuna Kannattaa aloittaa pilkkomalla pähkinät ja suklaa valmiiksi. Käytin kekseihin 125...

PÄÄSIÄISEN SUKLAA-HEDELMÄMOUSSEKAKKU

...tasoita ja anna hyytyä noin tunnin ajan ennen seuraavan kerroksen lisäämistä.VALKOSUKLAAKERROS2/3 dl Vispikermaa200 g Maustamatonta tuorejuustoa100 g Valkosuklaata2 Liivatetta6. Laita liivatteet likoamaan ja sulata suklaa. Sekoita sula suklaa ja tuorejuusto...

Luonnollinen Macarons - Mantelipikkuleipä

...ja mausteita käyttäen:kanelista, suklaasta, chilistä, ruusuvedestä, kukkien terälehdistä, lime-, appelsiini-, sitruuna- tai chili-sokerista, yrteistä..   Aikuiseen makuun  Vanilja -Macarons2 kpl valkuaista150g (2,5 dl) tomusokeria 100g mantelijauhoa(¾ tl perunajauhoa/maissijauhoa)vaniljaa 150 ´15 minVatkaa valkuaiset...

Hassut halloween leivonnaiset: pöllö kuppikakut, irish coffee-suklaa cupcakeista

...täyteen asti.-Paista 175 asteessa n.15min.-Töki muffareihin reikiä coctailtikulla ja kostuta muffinsit maito-makusiirappisekoituksella, ihan reippaalla kädellä Suklaakuorrutuksen valmistus:-Sulata suklaa, esimerkiksi vesihauteessa.-Vaahdota huoneenlämpöinen voi.-Samalla vatkatesssa lisää joukkoon siivilän lävitse vaniljasokeri, kaakaojauhe ja...

Haluan suklaata!

...g voita 200 g tummaa suklaata3,5 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 4 kananmunaa 0,5 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhettaSulata voi kattilassa ja paloittele joukkoon suklaa. Sekoita niin, että suklaa sulaa....

Kolmen suklaan kakku

... Tämä kakku on taas sarjassamme, kokeilujen kokeilu, yhdistettynä kolme lempi kakkuani, mutakakku, juustokakku ja moussekakku. Kakusta tulee kyllä mitä herkullisinta, mutta suklaa kiintiö tulee itselläni ainakin...

Gluteeniton suklaa-vadelmaunelma

...tummaa suklaata1 rkl voitaSulata voi ja paloiteltu sulkaa omissa kulhoissaan mikrossa. Varo, ettet polta suklaata. Yhdistä sula voi, suklaa ja mangosose.Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi ne suklaamassaan. Sekoita tasaiseksi.Vaahdota...

Appelsiini-suklaa cupcakes

... Nämä appelsiininkuorella maustetut ihanan mehevät kuppikakut ovat nopea valmistaa. Tällä ohjeella tulee 12 kuppikakkua. Appelsiini-suklaa cupcakes:2 kananmunaa1dl sokeria½dl fariinisokeria2½dl vehnäjauhoja2tl leivinjauhetta ½dl kaakaojauhetta120g tummaa suklaata1 appelsiinin...

Suklaa-kanelikakku ♥

...vehnäjauhoa ½ dl ohratärkkelystä 2 tl leivinjauhetta Voitele kakkuvuoka huolellisesti. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa varovasti, välillä sekoittaen. Vaahdota pehmeä voi, fariinisokeri ja mausteet vaaleaksivaahdoksi. Lisää munat yksitellen sekä hiukan jäähtynyt...

Suklaa-vadelmakakku

...sokeria1/2dl kaakaojauhetta2dl vehnäjauhoja2tl vaniljasokeriaTäyte2,5 dl Flora vispiä200 g pakastevadelmia1 dl vaniljakreemijauhetta0,5 dl sokeriaKuorrutus2,5 dl Flora vispiä150 g maitosuklaataKostutus2 dl maitoaOhje1. Valmista suklaakermavaahto: Keitä kermaa ja suklaata kattilassa niin kauan, että...

Suklaa naked cake marjoilla/ Chocolate naked cake with berries

...esimerkiksi suklaalla ja  tuoreilla marjoilla. Helppoa ja herkullista siis! Tämä suklaa naked cake marjoilla on todella herkullinen ja sopivan suklainen. Pohja on mehevä suklaapohja, jonka ohje on täältä Suklaapossun blogista. Samaa...

Suklaa-salmiakkijuustokakku

...liivatteet kylmään veteen likoamaan täytteen teon ajaksi.Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sekaan tuorejuusto. Mausta vaniljasokerilla.Sulata suklaat esim. mikrossa (varo ettei pala!) ja lisää hieman jäähtynyt suklaa seokseen. Sekoita hyvin sekaisin,Lisää lakritsakastike...

Suklaa-unelmakakku

...Voita200g Tummaa suklaata5 Kananmunaa2,5dl Sokeria3,5dl Vehnäjauhoja4rkl Kaakaojauhetta0,5dl Perunajauhoja2tl Leivinjauhetta3tl Vaniljajauhetta0,5tl Suolaa200g Ranskankermaa0,5dl Maitoa KostutusMaitokaakaojuomaaTäyte ja Kuorrutus200g Maitosuklaata100g Tummaa suklaata300g Voita3dl TomusokeriaKoristeluMansikoitaSuklaakoristeitaMintunlehtiäSuklaarouhettaPohja; Sulata voi kattilassa. Nosta joukkoon suklaa. Siirrä kattila syrjään ja...

Suklaa-mansikka-semifreddon selätys

...Erottele keltuaiset ja valkuaiset varovasti toisistaan ja laita erillisiin kulhoihin. Lisää kumpaankin kulhoon 2 rkl sokeria. Pilko suklaa ja sulata varovasti mikroaaltouunissa, anna hieman jäähtyä. Sekoita keltuaiset ja sokeri hyvin,...

Gluteenittomat suklaa-toffeepalat

...levitä sen jälkeen toffeetäyte pohjan päälle. Nosta vuoka jääkaappiin puoleksi tunniksi.Sulata suklaa ja levitä se jähmettyneen toffeetäytteen päälle. Anna suklaan kovettua ja leikkaa levy sen jälkeen leivospaloiksi.Koristele tuoreilla mansikoilla....

Suklaa-sitruunamuffinssit

...dl sokeria3 kananmunaa3 dl vehnäjauhoja4 rkl kaakaojauhetta1½ tl leivinjauhetta3 tl vaniljasokeria1½ dl maitoa120g tummaa suklaata / makusuklaataTäyten. 1 dl lemon curdiaKuorrutus180g suklaata1 dl kermaa50g tuorejuustoaSulata suklaa. Vaahdota voi ja sokeri....