Valkosuklaa-raparperipiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat leivonnaisetMakeat piirakatMarjat ja HedelmätreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Nyt kun vielä on hetken raparperiaikaa jäljellä, jaan tänne tämän valkosuklaisen raparperipiirakan ohjeen ja jatkan synttäritarjottavien kirjoittelua taas tämän herkun jälkeen 🙂 Pihahommilla ja leipomisella on näimmä minuun piristävä vaikutus, sillä vaikka vauva olikin nukkunut levottomasti edellisyöt ja väsymys painoi, löysin itseni pihalta mm. laittamassa herukkapensaiden päälle…
...öljyä1.75 dl piimää (tai kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia)1 kananmuna1 dl sokeria 3 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta0.5 tl soodaa0.5 tl suolaa100 g valkosuklaata 4 dl (n. 200 g) pieniä raparperin paloja ...

Läheiset reseptit

Valkosuklaa-raparperipiirakka

...alkanut leipomisvimma. Valkosuklaa on raparperin hyvä ystävä, joten niistä syntyi lopulta tämä herkullinen piirakka, joka toimi samalla myös synttärikakkunani. Huih, 40 alkaa pikku hiljaa lähestyä.. Tuo muhkea pohja on taas...

Muhkea vadelma-raparperipiirakka

...ja juhlaan. Juhannukseksi leivoin Annen blogin ohjeella ihanan mehevää ja kirpeänmakeaa raparperipiirakkaa, ohje Liian hyvää blogissa täällä, en tullut kuitenkaan kuvanneeksi piirakkaa. Melkein jäi tämäkin piirakka kuvaamatta, mutta sitten sain...

Nutella-valkosuklaa juustokakku/Nutella and White Chocolate Cheesecake

...g Nutellaa 100g valkoista leivontasuklaata2,5 dl kuohukermaa (Flora kuohu)8 liivatelehteä Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa munankeltuaiset, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää tuorejuusto, Nutella ja sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi. Vaahdota...

Vanilja-raparperipiirakka

...Bandin vanhan ajan vaniljakastikejauhetta ja 4½ dl maitoa. Itse laitoin kuitenkin vaniljakreemijauhetta, ja muokkasin sen tähän reseptiin. Lisäksi alkuperäisessä ohjeessa valkosuklaa rouhitaan sekaan, mutta halusin täytteen koostumuksen olevan ennemmin täysin...

Valkosuklaa-lakritsikakku

...kylmään veteen. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Vatkaa kananmunan valkuainen vaahdoksi. Vatkaa myös kaikki kakkuun tuleva kuohukermamäärä (4 dl) vaahdoksi omassa kulhossaan. Sekoita kulhossa tuorejuusto, sitruunamehu, sokerit ja valkosuklaa. Kuumenna tilkka vettä...

Lime-valkosuklaa pannacotta, mansikoilla

... Valkosuklaa, kerma ja lime. Kun annos viimeistellään kotimaisilla mansikoilla. Hei! Se on jälkiruoka.Näitä pannacottareseptejä on aivan niin paljon kuin on tekijöitä. Keitettyä kermaa ja se maustetaan...

Aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku

...keksipohjan päälle pienemmän irtopohjavuoan reunojen avulla ja kun se oli hyytynyt useamman tunnin ajan, tein isomman vuoan avulla valkosuklaa täytteen. Halutessasi voit tietenkin tehdä nuo kerrokset myös päällekkäisinä kerroksina, suoraa...

Maisemakahvilan raparperipiirakka

... Niinhän se on, että raparperipiirakan ohjeita ei koskaan ole liian monta. Maisemakahvilan raparperipiirakka on yksi luotto-ohjeistani. Resepti on monikäyttöinen jo siksikin, että kerralla tulee iso määrä...

Testissä Fast Hera80 Cookies & Cream ja Mansikka-Valkosuklaa + herkullinen resepti

...useita makuvaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki. Laajasta valikoimasta löytyy perinteisiä makuja, kuten suklaata, vaniljaa ja mansikkaa, sekä hieman erikoisempia makuvaihtoehtoja, kuten Lime-Valkosuklaa ja Cookies & Cream. Jälkimmäisen protskujauheen...

Valkosuklaa-nutella

...Kermaisat hasselpähkinät ja miedon makea valkosuklaa ovat täydellinen pari. Valkosuklaa-nutellaan tarvitaankin periaatteessa vain kahta raaka-ainetta, hasselpähkinöitä ja valkosuklaata. Halutessaan joukkoon voi kuitenkin lisätä myös esimerkiksi hitusen vaniljaa ja kookosöljyä aromia...

Valkosuklaa-sitruunamuffinit pääsiäiseksi

...lopuksi valkosuklaa.7. Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista uunissa noin 25 minuuttia.8. Sillä välin kun muffinit jäähtyy, valmista kuorrute.9.  Sulata valkosuklaa.10.Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri keskenään murumaiseksi seokseksi.11. Lisää joukkoon...

Valkosuklaa mansikkakakku

...Kaada mansikkatäyte ensimmäiseen väliin ja valkosuklaa toiseen väliin. Laita lopuksi kelmu kakkuvuoan ympäri tiukasti sekä pieni paino kakun päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa noin vuorokausi. Kumoa kakku varovasti sopivalle alustalle ja...

Valkosuklaa-rahkakakku

...kulhossa 10 minuuttia. Siivilöi jauhot ja hämmennä varovasti munavaahtoon. Lisää sulatettu valkosuklaa.3. Siirrä taikina vuokaan ja paista 180 asteessa 25 minuuttia. Jäähdytä ja siirrä sen jälkeen takaisin vuokaan. 4. Täytettä...

Äidin vaniljainen raparperipiirakka

...oranssi aurinko värjää vielä puiden latvoja. Kyllä kesä on kiva! Samassa hämäränhyssyssä on myös kuvattu tämä samettisen vaniljainen raparperipiirakka. Josta luonnollisesti on kuvaushetkellä otettu jo pieni maisteluannos. 😀 Tämä raparperipiirakka...

Raparperipiirakka | Rhubarb pie

... Tänään oli hetki (harvinainen sellainen) aikaa leipoa aamupäivällä raparperipiirakka, koska mummi oli kylässä ja leikki sillä aikaa neidin kanssa. Sain kaverilta pussillisen raparperia, joten piirakkahan siitä...

Kesän ensimmäinen raparperipiirakka, se kovasti kehuttu

... Kesän ensimmäinen raparperipiirakka maistuu aina erityisen herkulliselta. Pihamme raparperi oli kasvanut siihen mittaan, että saimme tämän vuoden ensimmäisen piirakan tehtyä viikonloppuna. Testissä oli monen kehuma maisemakahvilan...

Valkosuklaa-mustikkamuffinit

...lisää siihen maito, sekoita. Sekoita keskenään kuivat aineet (vehnäjauhot ja leivinjauhe). Lisää kananmuna-sokerivaahtoon voi-maitoseos ja kuiva-aineseos. Pilko valkosuklaa pieneksi rouheeksi ja lisää taikinaan, sekoita. Lisää viimeisenä taikinaan mustikat. Sekoita mahdollisimman...

Äitienpäiväksi valkosuklaa-lime juustokakku mansikkamelballa

...vaniljakastiketta1 lime 4 liivatelehteämansikoita Murusta keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella painellen.Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Painele murupohja irtopohjavuokaan. Laita pohja jääkaappiin. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota vaniljakastike.Sekoita...

Suven päiviä ja valkosuklaa-marenkikakku

...he pitivät tauon juuri kotimme kohdalla.  Leivoin viikonlopuksi valkosuklaa-marenkikakkua.POHJA100 g kaurakeksejä50 g valkosuklaata50 g voita1/2 sitruunan raastettu kuori1 dl lemon curdia Murenna keksit esim. monitoimikoneessa. Sulata valkosuklaa mikrossa. Sekoita valkosuklaa...

Valkosuklaa-marjajuustokakku

...hyytynyt, irrota irtopohjavuoan reunus varovasti ja aseta nyt isompi irtopohjavuoan reunus vuoan ympärille. VALKOSUKLAATÄYTE (ULOMPI KERROS): Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen määrään kylmää vettä n. viideksi minuutiksi. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa....

Valkosuklaa-tuorejuustokakku ilman liivatetta tai uunia

...täytteen valmistuksen ajaksi. Sulata paloiteltu valkosuklaa esim mikrossa sulatusteholla, sekoittele pari kertaa sulatuksen aikana. Jäähdytä hetki.Sekoita kuohukerma ja tuorejuustot sileäksi seokseksi, lisää suklaasula koko ajan sekoittaen. Lopuksi kaada täyte keksipohjan...

Heikot sydämenlyönnit ~ & valkosuklaa mutakakut

...ja tekevät varsin kipeää. ~~~~~~~~~~~Muutama viikko sitten tein valkosuklaa mutakakkuja muffinivuoissa ja tässä niistä ohje; Valkosuklaa mutakakut muffinivuoissa 100g valkosuklaata100g voita 3/4 dl sokeria1 tl vaniljasokeria2 munaa1 ½ dl vehnäjauhoja ½ tl...

valkosuklaa-mustikkacupcaket

...kuorrutusta. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Sekoita pehmennyt voi, tuorejuusto, tomusokeri ja sitruunamehu valkosuklaan kanssa sekaisin. Laita pursotinpussiin ja pursota kaunnit kuorrutteet.(Mä en ite osaa pursottaa kovin kauniita, täytyy harjoitella lisää!)...

Valkosuklaa-minttujuustokakku

...Valkosuklaa sulatetaan mikrossa lämmittämällä 30 sekuntia kerrallaan ja sekoitetaan tuorejuuston kanssa ja lisätään kermavaahdon joukkoon. Pehmenneet liivatelehdet puristetaan ylimääräisestä vedestä ja sulatetaan kattilassa vesilorauksen kanssa ja kaadeaan ohuena nauhana samalla...

Raparperitäytekakku paahdetulla valkosuklaalla

... Heippa! Halusin leipoa synttäripäivän kahvitarjottavaksi jotain kesäistä, mutta kuitenkin perinteisestä mansikka-kermakakusta poikkeavaa. Kinuskikissan idea yhdistää paahdettu valkosuklaa kirpeään raparperiin jäi pyörimään mieleen, joten päätin kokeilla täytekakun...

Valkosuklaa-mansikka hyydykekakku

...veteen. Sulata valkosuklaa. Vaahdota kerma, lisää vanilijarahka ja sula valkosuklaa. Kiehauta 3 rkl mehua mikrossa ja sulata liivatelehdet siihen. Anna liivatenesteen jäähtyä kunnolla. Lisää se sitten koko ajan sekoittaen täytteen...

Raparperi-valkosuklaa kuppikakut

...taikina sekaisin. Lisää lopuksi raparperin palat. Jaa taikinan muffinivuokiin ja paista 175 asteessa uunin keskitasolla n. 25 minuuttia. Jäähdytä kuppikakut ennen kuorrutteen laittoa. Kuorrutetta varten sulata valkosuklaa mikrossa. Vatkaa kerma...

Lime - valkosuklaa juustokakku

...Pehmitä tuorejuusto lisäämällä siihen noin 2,5dl sitruuna-lime mehua sekä lime mehut. Sulata valkosuklaa ja lisää se pikkuhiljaa tuorejuustoseoksen juokkoon niin ettei valkosuklaa paakkuunnu. Vatkaa kerma johon on lisätty vaniljasokeri kovaksi...

Jogurtti-valkosuklaa-pannacotta

...tai vesihauteessa. Kaada kerma kattilaan ja anna kiehahtaa. Lisää valkosuklaa joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sekoittunut. Purista liivate kuivaksi ja lisää lehdet joukkoon. Hämmennä kunnes liivate on sulanut. Nosta...

Kaikkien kesäjuhlien The Raparperipiirakka

...kanelia. Piirakan voimin on juhlittu nyt sulkisseuran kauden päättäjäiset ja appiukon 83-vuotissynttärit, joita ei saa nimittää syntymäpäiviksi, vaan aina kesäkuun seitsemäs vietetään kesäjuhlia 🙂 THE RAPARPERIPIIRAKKA iso uunipellillinen Pohja: 200...