Juhannus 2016.

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: grillaaminenjuhannusjuhlatPerhereseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

En tiedä millä sanoilla aloittaa tämä postaus, mutta pääsanoma on kuitenkin se, että AI luoja, meillä oli ihana juhannus! Mun vanhemmat sekä miehen sisko perheineen oli meillä ja tehtiin kaikkea, mitä juhannukseen kuuluu – aatto aloitettiin herkullisella brunssilla, jonka jälkeen siirryttiin miettimään lounasta, jonka jälkeen pidettiin pieni ruokatauko ja…
Läheiset reseptit

Juhannus 2016.

... En tiedä millä sanoilla aloittaa tämä postaus, mutta pääsanoma on kuitenkin se, että AI luoja, meillä oli ihana juhannus! Mun vanhemmat sekä miehen sisko perheineen oli...

#VEGEMENU Juhannus 2015

... Erinomaista lauantaita kaikille! Pian on aika heittää Tinder syrjään ja alkaa keräilemään kukkia tyynyn alle!  Vielä ei ole juhannus käsillä mutta ihan varmuuden vuoksi Ainon kanssa keräilimme...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

... FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni ehdoilla...

Juhannus

... Juhannus ehti jo mennä ja minä olen jo monta päivää yrittänyt kirjoittaa tätä tekstiä. Kesällä taitaa veri vetää ihan muualle kuin tietokoneen ääreen. 🙂 Juhannus vietettiin...

27.6.2016

... Juhlat on nyt hetkeksi juhlittu joten tervetuloa arki. Juhannus alkoi jo pienellä varaslähdöllä viime torstaina kun vietimme keskimmäisen höpön kanssa perinteiset yhteissynttärit. Juhannus kului omalta osaltani...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Juhannus mökillä

... On tosi vaikea uskoa, että juhannus on jo tällä viikolla! Ihan kohta! Täällä on pestattu kanille au pairia, sillä me muut lähdetään mökkeilemään pariksi viikoksi. Täällä...

Juhannus/Midsummer

...the yard. Tämäkin juhannus Vehmaskylässä oli melko viileä ja sateinen, mutta se ei ole meitä koskaan juuri haitannut. This Midsummer too was fairly chilly and rainy at Vehmaskylä, but that...

Juhannus

... Hyvää juhannusta kaikille! Tai johan se jussi alkaa olla ohi… Meidän juhannus hujahti ohi nopsaa, vaikkakin välillä meinasi aika käydä pitkäksi. Neitokainen lähti juhannusaattona juhannuksenviettoon mummin kanssa...

(Hieman nihkeä) juhannus Salamajärvellä

...ehkä kuitenkin mentäisiin ilman niitä, niin se leiriytymisrepertuaarikin on vähän monipuolisempaa. – Ihmisiä osasin odottaa, olihan juhannus ja autolla pääsee lähelle autiotupia – Ristiriitaakin syntyi. Miehen mielestä ei mitään järkeä...

Täysikuu, Kesäpäivän tasaus ja Juhannus

... Nyt on maaginen viikko alkamassa.Täydenkuunaika alkaa jo nyt, tänäyönä, ja jatkuu siitä huomisen yön.Sitten onkin jo Kesäpäivän tasauksen aika ja sitten tuleekin Juhannus.Valtavasti juhlaa, maagista aikaa,...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan...

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

Juhannus Prahassa - ensimmäinen päivä

... Tällä kertaa vietimme Juhannusta Prahassa. Lensimme sinne heti perjantaiaamusta, joten meille jäi käytännössä kolme päivää aikaa tutustua tähän historialliseen kaupunkiin. Ensimmäisenä kuitenkin majoituimme Mooo-hotelliin. Huoneistomme olikin...

Herkullinen juhannus

... Vietin juhannusta mökilläni. Aattoillan ruuat olin suunnitellut huolella, siitä eteenpäin mentiin vähän fiiliksen mukaan. Kokkailujen valmistelut aloittelin kuitenkin kotona jo aatonaattoiltana ja vasta aattona iltapäivästä siirryin...

Juhannus on meillä...

pikkuisen turhan märkä ja viileä, harmi kyllä. Moni kasvi tuntuu jo olevan vähän hätää kärsimässä tämän kosteuden kanssa. Ja toisaalta on vaikea keksiä oikein mitään...

JUHANNUS RUOKAA - Rapsakat iltapalaleivät chorizolla, fetalla ja tomaattisalsalla

...ihanan tomaattisalsan ja pilkotun chilin kera. Mukavan mausteista naposteltavaa, jonka kruunaa loistavasti raikas tomaattisalsa! Sopii hyvin juhannuspöytään! Koristele tuoreella korianterilla.Muita juhannusruoka vinkkejä olisi:  Kinkku-pastasalaatti Saunasalaatti  Mukavaa alkanutta viikkoa!Hertta...

Isadora kesä 2016 - Tropical Paradise

No vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille yhden tämän kesän ihanimmista kokoelmista. Isadora Tropical Paradise imaisee herkullisilla väreillään mukaansa ja näihin sävyihin tekee mieli tarttua...

Turku Food Walk 2016 - viisi parasta ravintolaa

* * * For English please see here * * * Turku Food Walk on kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt konsepti, joka tarjoaa makuelämyksiä moneen lähtöön.Kuten on jo aikaisemmin...

Mansikkakakku vaniljakreemillä - Äitienpäivä 2016

Tänä vuonna halusin juhlistaa anoppia perinteisellä mansikkakakulla. Sen verran myöhään olin liikkeellä, etten enää saanut kotimaisia mansikoita mistään. Joten, päädyin ruusupursotukseen. Kaunis ihan sellaisenaan. Täytteenä...

Hieno 2015, kysymysmerkki 2016

Hieno vuosi, 2015, on kohta takanapäin. Se oli oikeasti hieno, ja olen ikionnellinen, että sain kokea ne jutut, jotka koin. Alkuvuoteen kuului monia täyttyneitä unelmia...

INSTRUN KEVÄÄN 2016 KEHYSMUOTI

BLOGIYHTEISTYÖKevään Indiedays blogipäivässä Helsingissä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin tämän kevään kehysmallistoon. Suvilahden Kattilahallilla järjestetyssä tilaisuudessa Instrulla oli esittelyssä herkullisen värikkäät Fuzion Step in to...

Taste of Helsinki 2016

Kävin tänään mieheni kanssa herkuttelemassa Taste of Helsinki -festivaalissa, joka levittäytyi Kansalaistorin Puistoon tänä vuonna 16.-19.6. Valinnanvaraa ravintoloissa ja annoksissa oli jälleen lukuisa määrä, 10 ravintolaa...

2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

Jälleen on se aika vuodesta kun laulut laitetaan paremmuusjärjestykseen. Tämän vuoden Euroviisujen 1. semifinaali käydään tiistaina 10. toukokuuta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Tuulikummun keiittössä...

Suklaakakku mustaherukkamoussella - Äitienpäivä 2016

Omaa äitiä juhlistettiin suklaisella kakulla. Pohjana oli tämä paholaisen kakku, jonka paistoin 20cm vuuassa. Olin vallan unhoittanut tämän ihanan pohjan. Täytteeksi päädyin tekemään mustaherukkamoussen, kun...

2016 EUROVIISUT RUOKINA 2. semifinaali

Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin viisut on nyt esitetty ja pisteet annettu. Harmittavasti Suomen tie kisoissa päättyi eikä vienyt finaaliin asti. Kymmenen ensimmäisestä erästä finaaliin jatkavaa maata...

Terassiprojektia 2016

Terassikelit alkavat jo kutkutella, vaikka vähän viima välillä osuu. Saimme terassin valmiiksi viime kesänä ihan elokuun lopussa, häät deadlinena, joten kauaa emme ehtineet siitä nautiskella....