Beercanburgers

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: jauhelihajuustotliharuokanaudanlihareseptitruokaSieniJulkaistu seuraavalla sivustolla

Täytyihän tämäkin nyt päästä tietenkin testaamaan, kun Weberin mainoksessa nämä niin herkullisilta näyttivät! Juhannuksen jälkeen oli tarkoitus hieman keventää mutta ei ihan vielä, vasta kun nämä mainiot beercanburgerit on nautittu! Nimihän tulee siitä, että pihvit valmistuvat oluttölkkiä apuna käyttäen. Nerokas idea kyllä, ”jauhelihakupin” voi sitten täyttää haluamillaan raaka-aineilla. Meillä…
...hyvää, että tottakai sitä täytyy tunkea runsaasti näihinkin. Olipahan tuhtia! Beercanburgers700 g naudan jauhelihaa (17%)1 kananmuna suolaamustapippuriachilimaustetta 8 pekonisiivuapieni paketillinen tuoreita herkkusieniä tai 1 prk säilykkeenä1 sipuli2 valkosipulinkynttächeddar-juustoasinihomejuustoa Ota jauheliha huoneenlämpöön...

Läheiset reseptit

Beercanburgers

...hyvää, että tottakai sitä täytyy tunkea runsaasti näihinkin. Olipahan tuhtia! Beercanburgers700 g naudan jauhelihaa (17%)1 kananmuna suolaamustapippuriachilimaustetta 8 pekonisiivuapieni paketillinen tuoreita herkkusieniä tai 1 prk säilykkeenä1 sipuli2 valkosipulinkynttächeddar-juustoasinihomejuustoa Ota jauheliha huoneenlämpöön...