Raparperipannacotta

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: jälkiruokareseptitruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tänään sain ison nipun raparperia. Päätin valmistaa jälkiruuan kolmesta varresta.Tein pannacottaa, koska raparperi on hieman kirpeää ja maitotuote tasoittaa maut hyvin.
Pohja1 dl hyytelösokeria ja 1 tl vaniljasokeria 5 dl täysmaitoaSekoita ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua 1/2 minuuttia.Kaada seos annoskulhoihin. Anna hetki jäähtyä ja nosta kulhot jääkaappiin.Anna hyytyä…
...4 dl vettä ja vajaa desi sokeriaKeitä, kunnes raparperi on kypsynyt  hajoavaksi.Sekoita 2 rkl perunajauhoja vesitilkkaan.Liruta perunajauho raparperiseokseen. Anna pulpahtaa liedellä.Kaada kiisseli vatiin jäähtymään.Ota jähmettyneet maitokulhot jääkaapista.  Annostele pinnalle kylmä kiisseli.Lisää...

Läheiset reseptit

Kanelilla maustettu raparperipannacotta

... Raparperiä vielä riittää ja happaman makea raparperipannacotta on uuuh, niin ihanaa !Arvoisa kotiraatini rankkasi tämän reseptin ihan ykkösten joukkoon. Raparperihilloke on tarkoituksella jätetty hieman happamaksi, koska...

Raparperipannacotta

Tänään sain ison nipun raparperia. Päätin valmistaa jälkiruuan kolmesta varresta.Tein pannacottaa, koska raparperi on hieman kirpeää ja maitotuote tasoittaa maut hyvin.Pohja1 dl hyytelösokeria ja 1...