tonnikala – tomaattikastike resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptittomaattikastikeTonnikalaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk tonnikalaa
1 tlk tomaattipyreetä
2½ dl lihalientä
2 tl sokeria
2 tl basilikaa
1 tl suolaa
2 tl sinappia
½ dl hienonnettua tilliä
1 prk ananasmurskaa
Ohjeet
kaada tomaattimurska, tonnikala, tomaattipyree,…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset 1 tlk tomaattimurskaa 1 tlk tonnikalaa 1 tlk tomaattipyreetä 2½ dl lihalientä 2 tl sokeria 2 tl basilikaa 1 tl suolaa 2 tl sinappia ½...

Läheiset reseptit

tonnikala – tomaattikastike resepti

...tomaattipyree, lihaliemi,ananasmurska ja mausteet kattilaan.anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia.lisää lopuksi joukkoon hienonnettu tilli. The post tonnikalatomaattikastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti

...leipägrutonkeja Ohjeet Viipaloi tomaatti ja punasipuli, revi salaatti. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kaikki ainekset yhteen. The post Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Tonnikala-tomaattikastike

...helppoa, nopeaa ja kevyttä. 4 hlö400 g tomaattimurskaa1 tlk tonnikalaa70 g tomaattipyreetä2 ½ dl lihalientä2 tl sokeria2 tl basilikaa1 tl suolaa2 tl sinappia½ dl hienonnettua tilliäKaada tomaattimurska, tonnikala, tomaattipyree, lihaliemi...

Broileripiirakka ja tonnikala-rieskarullat

... Tässä vielä muutama resepti tytön synttäreiden tarjottavista. Herkullisen broileripiirakan resepti on peräisin täältä. Lisäsin reseptiin vielä sinihomejuustoa. Pohjana käytin samaa pohjaa kuin aiemmin tekemässäni kylmäsavulohipiirakassa. Tonnikala-rieskarullien resepti on peräisin...

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Tonnikala-Riisisalaatti

...Tämä on tietysti makuasiakin, mutta asiaan vaikuttavat ainakin käytetty riisilajike ja tonnikala (vedessä/öljyssä). Laita siis kastiketta ensin ohjeen mukainen määrä, mutta jos salaatti tuntuu kaipaavan lisää, tätä kastiketta on helppo...

Tonnikala-Riisisalaatti

...Tämä on tietysti makuasiakin, mutta asiaan vaikuttavat ainakin käytetty riisilajike ja tonnikala (vedessä/öljyssä). Laita siis kastiketta ensin ohjeen mukainen määrä, mutta jos salaatti tuntuu kaipaavan lisää, tätä kastiketta on helppo...

Ihana tomaattikastike ja tomaattisalaatti

... Ihanat tomaattikastike ja -salaatti ovat nopeita ja helppoja valmistaa. Yksinkertaisen hyvää tomaattikastiketta salaattiin, kanan, kalan, lihan tai kasvisten kanssa dippailuun. Kastiketta voi käyttää samaan tapaan kuin paprikaista...

Pitsalauantai ja paras tomaattikastike

... Tällä ohjeella saa rukiisen, ohuen ja rapean pitsapohjan! Lisäksi tomaattikastike on parasta; tällä ohjeella teen aina myös sen tomaattisen pastakastikkeen, jota toiset ostaa valmiina purkista. Pohja1...

Paras pizzapohja ja tulinen tomaattikastike

... Näin valmistuu rapea ja ohut pizzapohja. Ja jos olet tulisen ruoan ystävä, tämä tomaattikastike on sinua varten! Ainekset: (3 pizzaa) Pohja: 25g (eli 1/2 pkt) tuorehiivaa...

Tomaattikastike

... Tomaattikastike vaatii pitkän haudutusajan, noin tunnin mutta lopputulos on odottamisen arvoinen. Bon Appètit! Resepti TomaattikastikeÖljyä0,15kg sipulia2-3 valkosipulin kynttä1 litra tomaattimurskaa1 rkl sokeriaMausteiksi suola, pippuri, oregano Valmistus vaiheittain–...

Gluteenittomat kesäkurpitsavohvelit & tonnikala-fetatahna

...rakennetta, valitse punasipuli. Muuten ruohosipulia tai ohutvartista kevätsipulia) 2 dl maustamatonta jugurttia 1 tl paprikajauhetta 1 tl sitruunamehua mustapippuria ripaus suolaa paprikaa pieneksi kuutioituna koristeeksi ——– Valuta tonnikala, sekoita keskenään...

Resepti: Pannupitsa

...löytyy. Tärkeimmät ainesosat lienee pitsataikinaan tarvittavat  aineet: tomaattimurska, tuoreet herkkusienet, purkitetut artisokan sydämet ja arkijuusto. Jep. Arkijuusto. RESEPTI Ota kaikki tarvittavat aineet huoneenlämpöön, ja mikäli käytät purkkituotteita kuten minä, huuhtele...

Mehukas tonnikala-tomaattirullapizzasystem

...pellin kokoinen pohja. Levitä pohjalle paseerattu tomaatti siten, että taikina yläosaan jää noin seitsemän sentin pituinen kohta pelkkää taikinaa (kts. kuva). Lado 12 tomaatinviipaletta kolmeen riviin. Lusikoi tonnikala tomaattien päälle...

Eettisempää eväkästä lautaselle

...Otetaan esimerkiksi tonnikala, onhan se heti lohen jälkeen suomalaisten suosikki. Tonnikalan nimellä myydään useita eri lajeja, joista osa on uhanalaisia. Lajeista tavallisin on boniitti (Katsuwonus pelamis), jota joskus nimitetään purkinkyljessä...

Helposti hyvää - tonnikala-paprikapyörykät

...öljytilkassa kunnes pehmeää. Muussaa peruna haarukalla, sekoita joukkoon paprika-sipulisilppu, valkosipuli, persilja, sitruunankuoriraaste sekä korppujauhot. Sekoita sitten hyvin joukkoon kananmuna ja lopuksi tonnikala (se saa jäädä vähän rouheammiksi paloiksi).Tarkista maku, suolaa ja...

Tomaattikastike

... Tomaattikastike: Tomaattikastikkeenhan voit toki ostaa kaupasta valmiina, mutta tässä yksi itse valmistamani versio. 2tlk tomaattimurskaa 0,5 – 1dl kuivaa valkoviiniä 1 sardelli tai 1rkl sardelli tahnaa 2-3 valkosipulin...

Tomaattikastike hellatta ja huoletta

... Uusien innovaatioiden paras ystävä on pakko. Kun hellaa ei vaan yksinkertaisesti voi lämmittää, syntyy mainio tomaattikastike näin kesällä tuoreista tomaateista, aurinkokuivatetuista tomaattisuikaleista ja tomaattipyreestä. Mausteeksi tietysti...

Lempeän chilinen tomaattikastike

... Tomaattikastike on erinomainen lisuke melkein minkä tahansa kanssa. Tomatti on terveellistä ja myös erittäin monipuolinen. Minulla on aina ainakin 5 tölkkiä tomaattimurskaa kaapissa. Siitä saa loihdittua...

Rukiinen pizzapohja ja maukas tomaattikastike

...ehkäisevä lykopeeni toimii paremmin. Hyvä syy käyttää ketsuppia! Rukiinen pizzapohja 1/2 pkt hiivaa2-3 rkl öljyä2 dl käden lämpöistä vettä1 tl suolaa2 dl ruisjauhoja2 dl durum-vehnäjauhoja Tomaattikastike pizzalle1 valkosipulin kynsi raastettuna4...

Spiromaatti tositoimissa - kesäkurpitsapasta ja sen tomaattikastike

...jos useamman vuoden ajan. Jokaisesta lehdestä tulee vähintäänkin inspiroiduttua, jollei ihan orjallisesti tehtyä useampi resepti. Kannattaa napata mukaan, jos sattuu lehtihyllyillä osumaan silmiin (ja pyytämällä sen kai saa lähikauppaankin, ainakin...

Salatti a`la Nizza resepti

...pois varovasti että et riko kuorta. Valuuta tonnikaloista vesi pois huolella ja hienonna haarukalla jos ovat isoja paljoja. Pistä kulhoon kermaviili, majojeesi, sipulisilppu, tonnikala. Pienennä anjovikset ja kanamua ja lisää...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Tillinen tonnikala-katkarapupiirakka

...pakastepohjaa. Mutta hyviä ovat nuo valmiitkin. Tässä siis ohje: -1pkt pakastepiirakkapohjaa täytteen perusosa:-1prk kermaviiliä-2 munaa-1 pussi pun.leima emmentalraastetta-ripaus yrttisuolaa, mustapippuria myllystä tilli-tonnikala-katkaraputäyte:-puntti tilliä hienonnettuna-1 tlk tonnikalapaloja-1 pss katkarapuja sulatettuina Painele...

Tonnikala-munakasrulla

...Anu! ♥ Tonnikala-munakasrulla 6 dl maitoa1 dl vehnäjauhoja1 tl suolaa6 kananmunaa Täyte:2tlk tonnikalapaloja öljyssä1prk(200g) Valio Crea paahdettu sipuli-ranskankermaa (korvasin Creme Bonjour Cuisine paahdettu sipulilla)1 pieni punainen paprika  1 pieni sipuli1tl...

Kermainen broileri-tomaattikastike

...saa laittamalla rohkeasti kuohukermaa. Kermainen broileri-tomaattikastike (4 ann.) 2 rkl oliiviöljyä1 -2 sipulia(valkosipulia) 350 g broilerin fileesuikaleita400 g paseerattua tomaattiasuolaa, mustapippuria1 tl paprikajauhettaripaus sokeria tai hieman hunajaa1 dl kermaa 1...

Paprika-kesäkurpitsakakut ja tulinen tomaattikastike (vegaaninen)

...salaatin kanssaTässä ohjeessa muunsin riisin ekologisempaan ohraanTulinen tomaattikastike, tarjotaan kylmänä– purkki tomaattimurskaa- pari valkosipulin kynttä- chilimaustetta- persiljaa- viinietikkaa 2 tl- öljyä hieman- suolaa- 1-2 tl hunajaa / sokeria- 1 viipale...

Nopea rahkajälkiruoka resepti

...niin että vadelmien rakenne rikkoutuu. Koristele annos esimerkiksi kekseillä, marjoilla, kuivatuilla mansikoilla tai pursotetulla kermalla The post Nopea rahkajälkiruoka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Lihapullakastike-”eines” resepti

...ruokakerma. – Valmista vajaassa tunnissa, mutta tietenkin aina sitä parempaa, mitä kauemmin keittelet. – Maukasta ”eines”-kastiketta. The post Lihapullakastike-”eines” resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....