Hampurilainen, chici-chici, bang-bang burger

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Bissen kanssaBurgergrilliinJukolan JuustoKastikereseptitreseptitSoossitSormillaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Upea hampurilainen ja hieno nimi. Kunnon täytteet ja sriracha-jugurttikastike on hieno kastike.Hampurilainen ja on myös nimikin. On siinä chiciä ja bangia. Mutta löytyy myös popcornia ja loistavaa srirachaa kastikkeessa. Jugurttikastike ja paistettu pekoni, sekä rapea salaatti ja juustoburgeriksi tulee cheddarjuustosta,

Ranskalaiset tai ristokkoperunat esimerkiksi vielä lisäksi. Tässä…
...suolaa, mustapippuria ja sokeria. Maistele ja lisää srirachaa tarvittaessa. Anna hetki kasaantua jääkaapissa.Kasaa hampurilainen. Leikkaa sämpylät puoliksi, lisää pohjaan ja kanteen sriracha-jugurttia. Laita pihvi pohjalle, pekonia pihvin päälle. Lisää salaatti ja tomaattiviipaleet....

Läheiset reseptit

Hampurilainen, chici-chici, bang-bang burger

...Kourallinen popcornia ja kansi päälle. Painele hieman kasaan ja lävistä tikulla että hampurilainen pysyy kasassa.Ripottele popcornia ja perunoita annoksen viereen. Jätä loppu sriracha-jugurtti dipiksi perunoille ja popcornille.Todellinen chici-chici BANG-BANGKäytin muuten...

West - Mexican & Burger in Lefkada Town, Greece

... From Christmas at Lefkada 2015 West – Mexican & Burger We first visited the Island of Lefkada, Greece, in July of 2015. We were to spend...

Ramen Burger

...tämän kanssa kuten ramen-keiton, joka on aina kokkinsa näköinen. Halusin pihviin naudanlihan lisäksi possua mehevyyttä tuomaan ja hampparin väliin laitoin rucolan sijaan kiinankaalia. Ramen Burger & Teriyaki glazeSyömäpuikko pitää komeuden...

Ramen Burger

...tämän kanssa kuten ramen-keiton, joka on aina kokkinsa näköinen. Halusin pihviin naudanlihan lisäksi possua mehevyyttä tuomaan ja hampparin väliin laitoin rucolan sijaan kiinankaalia. Ramen Burger & Teriyaki glazeSyömäpuikko pitää komeuden...

Osa 20 - World's best veggie burger - kasvishampurilainen

... Kyllä, otsikko vaikuttaa itseriittoiselta ja mahtailevalta, mutta totuus on, että tämä kyseinen hampurilainen on parasta, mitä olen ikinä valmistanut tai suuhuni pistänyt. Olen syönyt lukuisia kasvishampurilaisia...

...closing. What especially drew me to Kiila was the ten euro burgers, especially the halloumi and veggie burger. Kävin Kiilassa jo ensimmäisen kerran kolmisen viikkoa sitten, muuta en silloinkaan ehtinyt...

Se parempi hampurilainen

...aromisoidaan kuivatuilla sienillä. BBQ-majoneesi ja Guinness-oluessa karamellisoitu sipuli kruunaavat hampurilaisen. Hampurilainen, omatekoinen ketsuppi, BBQ-majoneesi & Guinness karamellisoitua sipulia (4 hlölle) 600 g jauhettua härkää (rasvaprosentti noin 20%) 2 tl hyvälaatuista...

Double cheese burger

...tuplajuusto hampurilainen joka tirskui täyteläistä makua. Kokeile sinäkin! Tarvitset: (2 annosta)400g naudan jauhelihaa1 sipuli1rkl sokeri1tl suolaa1/2tl mustapippuria1 kananmuna Täytteeksi:1 punasipuli1 puntti rucolaa1 maustekurkku2 viipaletta cheddaria/ per annos2 viipaletta voimakasta goudaa/ per...

Hampurilainen ja Bataattiranskalaiset

...pippuri majoneesiin. HAMPURILAINEN TÄYTTEET KetsuppiaKurkkumajonesiaAvokadoaSalaattiaMiniluumutomaattiaCheddar juustoMaustekurkku viipaleitaPunasipuliaPekoniaJauhelihapihvi JAUHELIHAPIHVI 400g Naudan jauhelihaa1 Kananmuna1 Sipuli1 Valkosipulin kynsi50g FetajuustoaPippuriaSuolaaPaprikamaustetta 1. Laita jauheliha kippoon, kaada kippoon mausteet ja feta.2. Hienonna ja kuullota sipulit. Kaada...

Hampurilainen

...yläpuoleen.Vaihe 3Laita hampurilainen kahvinsuodattimeen ja pistä se mikroaaltouuniin. Laita mikroaaltouuni hiukan alle täystehon (medium) ja lämmitä hampurilaista noin minuutti. (Lisää tarvittaessa juustoviipale. Salaatinkin voi lisätä tässä vaiheessa, mutta sitten hampurilaisen...

ITALIALAINEN HAMPURILAINEN

...voitelun takia ja myöhemmin olemme saaneet täydellisiä sämpylöitä, kun olemme jättäneet ne voitelematta. italialainen hampurilainen (4kpl)600g naudan jauhelihaa (rasvaa mielellään yli 10%)1½ tl suolaa½ tl mustapippuria myllystäsalaattia (esim. romaine)2 palloa puhvelinmaitomozzarellaatomaatti-sipulisalsaapersiljapestoa4 parmesaanisämpylääMausta...

Pulled Chicken Burger

... En ole koskaan ollut possuruokien ystävä. Ja olenkin lopettanut possun syömisen kokonaan. Tein pulled porkista kanaversion eli pulled chickenin; suomeksi nyhtökanaa/revittyä kanaa. Käytin sitä burgereiden täytteenä.Liha...

Jukola Burger

Yksi resepti lisää kotimaiselle Jukolan Juustolle.Jukolan aidot cheddarit ovat juustomestari Liiasta lainaten ”Täyttä tavaraa” eli niiden koostumus on kiinteämpää ja ”kuivempaa” kuin monilla muilla juustoilla.Koostumuksensa...

Kanafilee burger

... Soppa Hommia burgerivuoden toukokuinen grilliviritys. Sämpylätaikinasta aloitin ja pitkäkestoisen nostatuksen jälkeen sain itselleni mukavan kuohkeat burgersämpylät seesamin- ja unikonsiemenin koristeltuina. Broilerin fileet ostin valmiiksi ohuiksi leikattuina....

TODELLINEN GURMEE-BURGER

...vaan, että miksi ne eivät ole jokapaikassa hampurilaisen kumppanina? Paras hampurilaisateria4 sämpylää4 jauhelihapihviächeddar-juustoa1-2 rkl avokadotahnaa / burgeriviipaloitua tomaattiaketsuppiajalapeño-siivujaLehtikaalisipsejäHalkaise vastapaistettu lämmin sämpylä. Laita pohjan päälle ensin juustosiivu ja pari jalapeñoa, sitten...

Suklaacookie-burger

...joukkoon sokerit. Anna jäähtyäKokoaminenVadelmia Soseuta tuoreet vadelmat soseeksi. Leikkaa pulla kahteenosaan kuten burgerisämpylän. Aseta suklaacookie pullasiivun päälle aivan kuten pihvi. Aseta iso lusikallinen vaniljakastiketta keksin päälle ja varmista että sitä...

Nyhtöpossua burgerissa – pulled pork burger

...on a pan for a couple of minutes and assemble the burgers. On the bottom mayonnaise, a slice of cheddar, pulled pork, tomato and rucola. Enjoy with coleslaw and a...

Pulled boar burger - revittyä villisikaa

...ragùna ja nyhtökarjuna. Nyhtökarju maistui erittäin hyvin pienen burgerin välissä yksinkertaisen salaatin ja marinoitujen punasipulien sekä savujuuston kera. Makuhan villisiassa on jotain aivan muuta tietysti kuin jalostetussa kesysiassa, joten siihen...

Sloppy chicken Joe burger whatever

Joskus alkaa kypsyttämään eri ruokien nimet ja tapa jolla jokin nimi aina yhdistetään tiettyyn ruokaan ja tapaan tehdä jotain ruokaa. Varsinkin yksinkertaisempi kansanosa, juntit, usein...

MUSTAPAPU-HAMPURILAINEN

Sämpylä(10 kpl)0,5 l vettä, 1 pussi kuivahiivaa, 1,5 tl suolaa, 2 rkl oliiviöljyä, 1 rkl sokeria, n. 9-11 dl mix. vehnätäysjyväjauhoa-durumjauhoa-puolikarkeita – vehnäjauhoja, niistä jauhoista...

Hampurilainen naudan paistijauhelihasta, varhaiskaali coleslaw:ta, tomaatti-sipulisalaattia ja HP-majoneesia.

Neljälle Mainio hampurilaissämpyläresepti tästä. Pihvi (neljä isoa 160g pihviä)600g Naudan paistijauhelihaa2 pientä sipulia 3 kananmunaa1 rkl mustapippuria1½ rkl suolaa5 rkl korppujauhoja1 valkosipulinkynsi Kuori ja pilko...

Hampurilainen - Raparperivispipuuro

 Olen muutaman kerran tehnyt hampurilaisia ja kerran postannutkin tänne.Nyt tein perinteisellä tavalla, mutta jotain omatekoista ideaa liitin mukaan.Valmistin jogurttipohjaisen kastikkeen perinteisen majoneesin tilalle. Jostain syystämajoneesi...

Hampurilainen kesäloman kunniaksi

...burgerin herkullisuuden salaisuus oli kahdessa kastikkeessa: tomaatti-sipuli ja jugurtti-valkosipuli. Tomaatti-sipuli -kastike 2 tomaattia 2 kevätsipulia 1/2 dl öljyä 1/2 dl balsamicoa 2 tl sokeria 0.4 tl suolaa Mustapippuria 1. Pilko...

Hampurilainen, Cole Slaw salaattia & Täytetyt paprikat pekonikuorella

Tänään päätimme kokeilla tehdä omia hampurilaispihvejä, coleslaw salaattia ja täytettyjä paprikoita pekonikuorella. Sain tänään maistaa täytettyjä paprikoita, kun olimme kylässä ja päätin heti kokeilla tehdä...

Kunnon hampurilainen

Kunnon hampurilaisista tykkää varmaan kaikki. Mehevä pihvi ja peruslisukkeet saa kyllä homman toimimaan. Tässä resepti kunnon hampurilaisen valmistamiseen, ei pelkästään hyvän mutta myös riittävän kokoisen...

Halloween-hampurilainen

                                              Halloween-hampurilaisleipä (...

Aito Hampurilainen

4 HampurilaissämpylääPihvit:400 g Paistijauhelihaa1 rkl Worcesterkastiketta1 Murskattu valkosipulinkynsi½ tl Suolaa1/4 tl MustapippuriaLisäksi:SipulirenkaitaTomaattiaKurkkusalaattiaSinappiaKetsuppiaChilimajoneesiaValmista pihvit.Sekoita jauhelihan joukkoon mausteet.Muotoile seoksesta neljä reilua pihviä.Paista pannulla tai grillaa ne kypsiksi.Paahda...

Aurinkoloma Thaimaassa

...edellisen loman Sunwing Bang Tao Beachia. Hotelleissa on tilavat huoneet. Nelihenkinen perhe pystyy hyvin viettää kaksi viikkoa yhdessä huoneessa. Huoneessa on jääkaappi, vedenkeitin, astioita, hyvin toimiva ilmastointi jne Bang Taossa...

Lettuja, hampurilaisia ja kesän kolme muuta parasta

...Välimeren hampurilainen. Kuten letuista, hampurilaisestakin saa terveellisemmän oikeilla täytteillä ja itse tekemällä. VÄLIMEREN HAMPURILAINEN (neljä hampurilaista) Pihvit:400 g luomujauhelihaa1 kananmuna1 dl pestoa1-2 keväsipuliasuolaa maun mukaanmustapippuriaSilppua sipulit pieneksi silpuksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään,...

Dinner is served

...ja pekonia väliin.. Aika lihaista.  Hampurilaisen inspiraationa toimi Oulun kesälomavierailun löydös. Kauppuri 5 Burger-ravintolan Teurastaja-burger.  Maanantaina sit töihin. Viikonlopun aikana pikkumiehen virustautikin helpotti. Onneksi. Nyt on taas kaikki hyvin....