Mansikkapiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: JälkiruoatLeivoksetMakeat piirakat ja tortutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Nyt on lähipäivinä ilmat olleet enemmänkin syksyiset kuin kesäiset, mutta kesän varma merkki, eli kotimaiset ihanat mansikat ovat onneksi tuomassa kesän kielelle. Omiin kesätraditioihin kuuluu käydä muutama kerta kesässä poimimassa mansikoita itsepoimintatilalta. Ekalla kerralla mansikat olivat todella hyvänmakuisia, mutta…
...lämpö ja aurinkokin tulisivat takaisin. Mustikkametsäänkin olisi kivempi mennä hyttysten ja paarmojen ruoaksi kuivalla ilmalla ;). MANSIKKAPIIRAKKA (n. 8-9:lle) Piirakkapohja:2 dl vehnäjauhoja (hiukan vajaa)62,5 g voita (jääkaappikylmää)0,25 dl tomusokeria1/2 kananmunaa...

Läheiset reseptit

Mansikkapiirakka

...sekaisin. Kaada seos varovasti valutellen tasaisesti marjojen päälle.Paista uunin alimmalla ritilällä 200 asteessa noin. 30 min. Anna jäähtyä.Ps. Kaksinkertaisesta annoksesta ulee pellillinen piirakkaa.  Piirakkapohja. Mansikkaviipaleet piirakkapohjan päällä. Rahkakermaviiliseos mansikoiden päällä. Valmis Mansikkapiirakka. Valmis Mansikkapiirakka....

Raparperi-mansikkapiirakka

...Huomasin, että piirakat säilyvät seuraaviin päiviin parhaiten jääkaapissa suljetussa rasiassa. Raparperi-mansikkapiirakka Pohja 3 kananmuaa 2 dl ntiaanisokeria 4 1/2 dl puolikarkeita spelttijauhoja 1 tl leivinjauhetta 3 tl vaniljasokeria 1 1/2...

Mansikkapiirakka

... Kesäisen herkullinen mansikkapiirakka syntyi kun ostin uuden suorakaiteen mallisen irtopohjavuoan. Pohja;100g margariinia1dl sokeria2,75dl vehnäjauhoja1tl vaniljasokeria 1tl leivinjauhettaripaus suolaaLisäksi1 kananmuna Laita kaikki aineet kulhoon paitsi kananmuna ja...

Mansikkapiirakka juhannukseksi

...🙂 Kuurin loppun kunniaksi tässä teille juhannukseksi mansikkapiirakan ohje: Mansikkapiirakka Pohja: 100 g voita 3/4 dl sokeria 1tl vaniliinisokeria1 kananmuna  3dl vehnäjauhoja 1tl leivinjauhetta Täyte: 200 g kermaviiliä 1 kananmuna...

Mansikkapiirakka

...lämpö ja aurinkokin tulisivat takaisin. Mustikkametsäänkin olisi kivempi mennä hyttysten ja paarmojen ruoaksi kuivalla ilmalla ;). MANSIKKAPIIRAKKA (n. 8-9:lle) Piirakkapohja:2 dl vehnäjauhoja (hiukan vajaa)62,5 g voita (jääkaappikylmää)0,25 dl tomusokeria1/2 kananmunaa...

Juhannuksen raparperi-mansikkapiirakka (gluteeniton)

...omaan ruokavalioon sopii (ja niitä sattuu kaapista löytymään), niin kokeilkaa ihmeessä. Gluteeniton raparperi-mansikkapiirakka Pohja:100 g voita3/4 dl sokeria1 kananmuna 1 dl maissijauhoja1½ dl gluteenittomia kaurajauhoja 1 tl leivinjauhetta Täyte:raparperiamansikkaa4 dl kermaviiliä2...

Helppoa kesäleivontaa - Raparperi-mansikkapiirakka

...mansikkaa, mutta raparperin ja mansikoiden sijaan tähän kävisi myös muut marjat tai esimerkiksi nektariini (tällöin kannattaa kaneli jättää pois). Piirakka maistuu sellaisenaan tai vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa. HELPPO RAPARPERI-MANSIKKAPIIRAKKA (n....

Raparperi-mansikkapiirakka

Ohje Valiolta. 200 g voita1 1/2  dl sokeria2 munaa3 dl vehnäjauhoja2 dl perunajauhoja2 tl leivinjauhetta TÄYTE1 l raparperipaloja1 dl sokeria2 rkl perunajauhoja3 rkl vettä1 l mansikoita Mittaa raparperipalat ja sokeri...

ManSiKKaPiiRaKKa jätskillä

tämä mansikkainen piirakka jätskin kera vie kielenmennessään!piirakka onnistuu sekä jäisistä että tuoreistamansikoista.4 munaa3 dl sokeria4.5 dl vehenäjauhoja2 tl leivaria1.5 dl maitoa100g. marg.vatkaa munat ja sokeri...

Mansikkapiirakka

Marjolassa Herkutellaan -blogista löytyi mansikkapiirakan ohje. En ollut lopputulokseen täysin tyytyväinen. Pohjaan olisi saanut laittaa jotain maustetta, esimerkiksi kardemummaa, nyt se jäi hieman mauttomaksi. Täytettäkin...

Raparperi-mansikkapiirakka

Murutaikina 250 g 
voita 8 dl
 vehnäjauhoja 3 dl
 sokeria 2 tl
 leivinjauhetta 2 tl
 ruokasoodaa 2 tl
 vaniljasokeria Pohjataikina 2 dl 
piimää 1 kpl...

Mansikkapiirakka

... Mansikkapiirakkaa tein tänään tuoreista mansikoista. Tämä on niin ihana piirakkaohje! Löysin sen muutama vuosi sitten kun etsin raparperipiirakan ohjetta. Tällä sitä tehdään sitten nykyisin omenapiirakat ja...

Mamman mansikkapiirakka

Se on tämä marja-aika kuumimmillaan. Ai että mitä herkkuja niistä voikaan tehdä.Mansikoita tulee harvemmin käytettyä piirakkaan, mutta teeppä tätä tuoreita mansikoita käyttäen, että ossaa olla...

Raparperi-mansikkapiirakka

Vielä löytyi jääkaapista raparperia. Ei olekaan vielä tullut tehtyä piirakkaa, joten tämä piirakka sai täytteeksi raparperia ja mansikkaa.Reseptin löysin reseptivihkosestani, jonne sen olen kirjoittanut kauan...

Raparperi-mansikkapiirakka

Tällä reseptillä valmistuu pellillinen mehevää raparperi-mansikkapiirakkaa. Tätä piirakkaa tarjoiltiin myös tytön synttäreillä. Ohje on muunnelma Suklaapeikon keittiössä -blogin raparperipiirakan ohjeesta. Alkuperäisessä reseptissä täytteeseen tuli pelkkää raparperia, mutta...

Suven suloisin raparperi-inkivääribritakakku

...kookoslastut, on kakku pähkinätön. 😉 Lisää raparperireseptejä: Raparperia ja leipäjuustoa Raparperichutney Raparperikaritsanpotkat Raparperipiirakka 1 (LCHF)Raparperi-mansikkapiirakka 2 (paleo) Muita mascarponeherkkuja: Baileys-mascarponemousse ja marjoja Portviinilla maustettu suklaamousse Sitruuna-mascarponejuustokakku Sitruunamascarponemousse ja marjoja...

Supernopea raparperikompotti

...              Raparperi-mansikka trifle Helppo raparperi-mansikkapiirakka                                          ...

Suolaista ja makeaa

...mansikoita, muunsin ohjeen mansikkapiirakaksi. Sitruunainen mansikkapiirakkaPohja: 150 g voita1,5 dl sokeria4 dl vehnäjauhoja1,5 tl leivinjauhoja1,5 tl vaniljasokeria2 kananmunaaTäyte:3 rs (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa1 dl sokeria 0,5 dl sitruunamehua1 rkl sitruunan kuorta...

Mansikka-limepiirakka

... Makea mansikka, lime ja herkullinen piirakkapohja. Kesäinen herkku.Limeä ja mansikkaa, siis raikasta ja hyvää. Mansikkapiirakka, mikä ei jätä ketään kylmäksi. Saattaa saada jopa kuumaksi? En tiedä,...

Mansikka-limepiirakka

... Makea mansikka, lime ja herkullinen piirakkapohja. Kesäinen herkku.Limeä ja mansikkaa, siis raikasta ja hyvää. Mansikkapiirakka, mikä ei jätä ketään kylmäksi. Saattaa saada jopa kuumaksi? En tiedä,...