Proteiinipitoiset suklaaraakapallot!

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Eväätproteiinipitoiset raakapallotraakapallotraakapalluratreseptitsuklaavälipalavegaaniJulkaistu seuraavalla sivustolla

Mun kaveri Suomesta tulee tänään illalla Berliiniin, ja huomen aamulla hypätään junaan ja kohti ”Saksan Alppeja” eli Dresdenin itäpuolella olevaa Sächsische Schweiz -nimistä vuoristoa. Luvassa on siis pari päivää patikointia ja luontomaisemia hyvässä seurassa. Jee!


Mä tekaisin meille eilen evääksi näitä raakapalloja, mutta tälläkin kertaa niistä tuli vähän…
...kun on hyviä! Resepti: Suklaiset proteiinipitoiset raakapallot10-12 taatelia1 dl pähkinöitä (mulla oli puolet para ja puolet cashew)1 rkl chia-siemeniä1 rkl pellavansiemenrouhetta1-2 tl kookosöljyä sulana2 rkl suklaan makuista proteiinijauhetta (Mä käytin...

Läheiset reseptit

Proteiinipitoiset suklaaraakapallot!

...kun on hyviä! Resepti: Suklaiset proteiinipitoiset raakapallot10-12 taatelia1 dl pähkinöitä (mulla oli puolet para ja puolet cashew)1 rkl chia-siemeniä1 rkl pellavansiemenrouhetta1-2 tl kookosöljyä sulana2 rkl suklaan makuista proteiinijauhetta (Mä käytin...

Proteiinipitoiset Banaani-pähkinämuffinit

...tai syödä töiden jälkeen ennen salille menoa. Näistä proteiinisista banaani-pähkinämuffinsseista tulikin oikein hyvänmakuisia. Ohjeella tulee n. 10 kpl muffinsseja. Proteiinipitoiset Banaani-pähkinämuffinit1 3/4 dl Bullaram bake -proteiinijauhetta1 tl leivinjauhetta1 ½ rkl...

Proteiinipitoiset valkosuklaa-mulperipatukat (gluteeniton, maidoton, munaton, sokeriton, vegaaninen, vhh, paleo)

Sain Foodinilta paketillisen raaka-aineita kokeiltavaksi. Paketissa oli muun muassa raakakaakaonibsejä, kaakaovoita, mulperimarjoja, vaniljalla maustettua riisiproteiinia, cashewpähkinöitä ja itselleni uusina tuotteina kvinoajauhoa ja vähärasvaista kurpitsajauhoa. Miten...

Pinaattirahkaletut (Proteiinipitoiset Pinaattiletut)

Laitoin joskus männä vuonna ohjeen superherkullisiin plättyihin, jotka kelpaa myös vähän tarkempaa ruokavaliota noudattaville. Tässä täysin sama ohje, mutta pinaattiversio. (Porkkanaplättysistä lupaan olla tekemättä omaa...

Mausteiset proteiinipitoiset papupihvit (gluteiiniton, maidoton)

Olenkin jo muutamaan kertaan maininnut, että meillä on kasvisruokakokeiluja menossa. Päätimme, että syömme jatkossa lihaa vähemmän ja kokeilemme erilaisia kasvisreseptejä. Proteiinia pitää mielestäni saada myös...

terveellinen protskujälkkäri

... Eilen aloin pohtimaan miten saisin nopeasti valmistettua söpöt, terveelliset, proteiinipitoiset, makeat jälkiruuat, joita voisi syödä ilman huonoa omaatuntoa vaikka joka päivä. No, eipä mennyt aikaakaan, kun...

PARSAKAALIPIHVIT JA KIKHERNECOUSCOUS

... Edelleen pilvet täyttävät taivaan, eikä kevyt ja vihreä kesäruoka riitä täyttämään ainakaan minun masuani. Onneksi vihreä kesäruoka voi olla myös täyttävää. Täyttävyyden takaavat etenkin proteiinipitoiset raaka-aineet....