Voimaa taukoihin

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Minulla on usein ongelmana, että unohdan syödä. Kun uppoudun itsekseni johonkin mielenkiintoiseen projektiin, saatan huomata tuntien vierineen ja olon olevan epäilyttävän hutera. Tällöin vaistomaisena ratkaisuna on syödä lähes mitä tahansa käsillä olevaa tilanteen kohentamiseksi. Etenkin kodin ulkopuolella liikkuessa lopputuloksena onkin usein olosuhteiden armoilla ollessa kaikenlaisen epämääräisen napsiminen. Oloa nämä…
...saksanpähkinöitä ja parapähkinöitä) 1 dl kuivattuja aprikooseja ripaus kanelia, kardemummaa ja suolaa 1,5 dl kaurahiutaleita Heitä blenderiin kaikki ainekset kaurahiutaleita lukuun ottamatta ja ajele massa sileäksi. Sekoita joukkoon hiutaleet. Taputtele...

Läheiset reseptit

Voimaa taukoihin

Minulla on usein ongelmana, että unohdan syödä. Kun uppoudun itsekseni johonkin mielenkiintoiseen projektiin, saatan huomata tuntien vierineen ja olon olevan epäilyttävän hutera. Tällöin vaistomaisena ratkaisuna...

Kahvi-inkivääripirtelö - voimaa sielulle ja ruumiille

Maanantaiaamu kello 6.37. Poimin itseni ylös sängystä ja yritän saada aivoni heräämään ajatukseen, että tässä nyt todella olisi noustava. Ei jaksaisi edes keittää kahvia, sen...

Voimaa päivään punajuuresta

Tämän viikon sosekeiton pääraaka-aineena toimii punajuuri. Tavallisesti punajuuri mielletään syksyn kausituotteeksi, mutta kyllä se näin keväisinkin menee. Punajuuren kaveriksi kattilaan lisäsin muun muassa myös sipulia...

Tsemppari muille, miten jaksaa itse?

...ja suupielet ylöspäin teen vastoinkäymisistä voimaa katse eteen ja suupielet ylöspäin antaa tulla, kestän kyllä, periks en tuu antamaan murehtiminen ei takas eilistä tuo ja huominenkin tulee vaan jos selvitään...

Ihana pääsiäinen Salossa

...kovalle harjoittelulle. En yrittänyt tehdä mitään henkilökohtaisia vauhtiennätyksiä vaan pitää sykkeet 400 metrin ajan vauhtikestävyyteni ylärajoilla. Jaloissa tuntui paastosta huolimatta (tai sen ansiosta?) olevan yllättävän paljon voimaa ja treeni tuntui...

Kisaraportti: Münchenin maraton 2015

...reitin varrella antoivat voimaa jatkaa matkaa. Puisto-osuudella olisin todennäköisesti pistänyt kävelyksi. En enää miettinyt tankkausta vaan napsin suuhuni tankkauspisteiltä mitä sattui. Pitkältä tuntuvat kilometrit 30-38 taittuivat vauhtiin 5:24 / 5:26...

Kisaraportti: Barcelonan maraton 2015

...on itelleni kisan vaikein osuus, jonka jälkeen rupee helpottamaan. Onneksi tällä osuudella näin taas kannustusjoukkoni, joista sain voimaa 🙂 Lisäksi käytin hyväksi kaikki tankkauspisteet: nappasin mukaan aina pari banaaninpuolikasta tai...

Treeniohjelman extreme makeover!

...ole vain 10-15 minuuttia vievä muutaman vedon sisältävä pläjäys pk-lenkin päätteeksi: siihen pitää uhrata aikaa ja voimaa, jotta se tehoaa. Vetoharjoitus on oma, vaativa treeninsä, jonka kuuluu pistää puuskuttamaan ja...

Vihersmoothie

...salaattina, joku maalaisjärki pidettäisiin sentään mukana tässä touhussa. Mutta kuinkas kävikään: kun viikon aloittaa maanantaina laivaristeilyllä, kroppa alkaa kaivata pientä puhdistusta, uutta energiaa ja voimaa varsinkin kun aurinko taas herättelee...

Syyskuun säpinät ja pohdinnat

...kärry lainaan ja kiviä hakemaan.Kivien lahjoittaja sai talon reunustan tyhjättyä remonttia varten,ja noutajat jotka kaivelivat ja kantoivat kivet kyytiin saivat ilmaisia kiviä omiin tarpeisiinsa.Win-win.(Vapaaehtoista) lapsityövoimaa käyttäen saatiin meillä yksi pätkä...

Stressin karkoitus juoma

...kiinni!Jauheiden vaikutukset mm:Maca: voimaa, kestävyyttä, parantaa immuunijärjestelmääBrahmi: keskittymiskykyä, uuden oppimista, vähentää jännitystäTulsi: vastustuskykyä, suorituskykyäAshwagandha: seratoniinin eritys, rauhoittavaReishi: unen laatu, stressin hallintaMuirapuama: voimaa, potenssiaEn nyt lähde avaamaan tätä superfoodskeneä tässä sen...

Luksusarkea ja herkkumysliä

...lataamaan akkuja tuleviin päiviin.Viime aikoina olemme ystävien kanssa ujuttaneet rauhaa ja luksusta myös arkiaamuihin.Olen huomannut että ihmisiä vaivaa usein jatkuva kiire.Turhiin taukoihin ei haluta tuhlata aikaa, joten parempi juoda aamukavi...

Rullaillen ja palloillen - kehonhuoltosarja

...sattua liikaa, sillä silloin lihas jännittyy eikä päästä läpi. Lihaksen rentoutumista ei siis juurikaan tapahdu. Rauhassa ja sopivasti voimaa käyttäen on siis hyvä ohjenuora. Seuraavaksi esittelyssä halpa ja äärimmäisen ilkeä...

Levällään kuin Jokisen eväät

...pihassa tapahtuu ja äsken pesän rippeillä ruokaili supikoira. Haluan uskoa, että se on syyllinen tähän tuhoon. Ihmeellisen paljon voimaa niin pienellä eläimellä, jos on jaksanut kaikki nuo roinat levitellä....

Nusa Lembongan

...Iltapäivällä kun alkaa laskuvesi, paljastuvat paikallisten leväviljelmätJa sitten on sitä saaren ”rustiikkia”Erittäin hyvää ruokaaDevil’s tears oli aika vaikuttavan oloinen paikka, vedessä on voimaa!Ja tämä on Blackie, päiväunilla.Jahas sähköt meni vaihteeksi...

Ensimmäiset itämään

...antaa taimelle suoraviivaisen kehittymismahdollisuuden jossa juuren kasvu saa heti voimaa kasvualustasta. Viime vuonna kärsin huonoista itävyyksistä ja tätä silmällä pitäen kylvin kennoihin 2-3 siementä per ruutu. Jos itämisiä tapahtuu suuremmissa...

KOHTAAMISPAIKKANA SHANGHAI COWBOY

...Turpaankin on tainnut tulla useimmille tässä elämässä jo monet kerrat, silti aina vaan löytyy voimaa kammeta itsensä ylös ja jatkaa eteenpäin, sillä niinkuin todettu on tuhannet kerrat, että ”mikä ei...

Tauluja kulta-ajalta

...nuoren miehen tervettä voimaa ja tunnetta kaikkivoipaisuudesta. Vai onko ilmeessä sittenkin uhmaa, synkkää tuijotusta vastoinkäymisten jälkeen? Kuvaa voi tulkita monella tavalla ja niinhän jokainen tulkitsee teoksia omista lähtökohdistaan. Ainakin jos...

Porkkanannaatti-pesto

...uusien perunoiden päällä. Vihreät varret siis mukaan torilta tai kaupasta ja herkullinen pesto on hetkessä valmis. Ilahduttavaa, että vihreää voimaa saa lautaselle kasvin osista, joita on ennen pidetty roskana!Tässä oma...

Pastan tekeminen

...rooli, koska käytin lapsityövoimaa.Pakko!! maistaa!!!Pikkuhiljaa taikina muotoutuu ja sitten vaivataan Sitten vaan taikina pastakoneeseen. Ensin se levein vaihtoehto muutamia kertoja. käänetään taikina kaksinkerroin ja uudestaan. me taidettiin joku neljä kertaa leveimmällä....

Minttujäädyke tummasuklaakastikkeen kera - Külmutatud piparmündimagustoit tumeda shokolaadi kastmega

...helppoa jälkiruokaa. Käytin suklaakastikkeen valmistamiseksi Pandan Hurmaavaa Tummaa suklaata, millä on UTZ sertifikaatti. Se tarkoittaa sitä, että kaakaon viljelyssä ei ole käytettyä lapsiorjatyövoimaa. Kiitos, Panda! Alhaalla kuvassa tyttäreni Pääsiäiskoristeita. Hyvää...

Hei me säilötään !

...apuna käyttäen.Voi taas pärskyä, riippuu miten palijon käyttää voimaa ja mennee paita sontaan, niinku aina.Ei, ei oo essua. Niin se kurkku vaihtaa reunasta ihan niukasti väriä siinä litkussa niin mennee...

Väriterapiaa ja top 20-palkittu

...antavat voimaa ja hyväksyntää. Ihastelen aina Sussun töitä. On ilo saada itsellekin näitä.  Mukana oli myös väriterapiaa tagin muodossa ja ihana perhonen, joka on toivon tuoja eläimeni. Kiitos Susanna ihanuuksista! ...

Tuulahdus Andalusiasta: ajoblanco

...mutta maku on silti huomattavasti voimakkaampi, koska valkosipuleita ei kypsennetä lainkaan. Valkosipulin voimaa lisää se, että keiton muut ainekset ovat mietoja. Se ei tietenkään tarkoita, etteikö niiden pitäisi olla laadukkaita!...

Mitä ihmettä teen vanhan pihan kasveille?

...aurinko pääsee paremmin antamaan valoa ja voimaa kypsyville marjoille. Oksia kannattaa antaa olla noin seitsemän metrillä. Myös erityisen korkeita oksia voi lyhentää keväällä. KirsikkapuuKirsikkapuuta ei juurikaan leikata. Sisäänpäin tai muuten...

Artisokka-Kurpitsasiementahna (Gf, V)

...olen saanut kaikilta kannustusta ja tsemppiä joten eihän tässä oikein voi hätää olla, kun joka puolelta tulee niin paljon voimaa! Kiitos!Ruokailut on hoidettu yksinkertaisesti. Banaania, kofeiinia, smoothieita, teetä. Onneksi Natalia...

Kvinoa-pinaatti-sitruuna-kanelisipuli (ja muutaman muun jutun) salaatti nuijilla

...dominoi, mutta kaikki ovat tarpeellisia täydelliseen lopputulokseen. Tämä olikin jo aika lähellä täydellistä minun makumieltymyksissäni. Ihanan pehmeä kvinoa sai ripauksen sähäkkyyttää sitruunasta, pyöristyi täyteläisen kanelisesta sipulista, kasvatti voimaa vahvasta valkosipulista...

Proteiinipitoiset valkosuklaa-mulperipatukat (gluteeniton, maidoton, munaton, sokeriton, vegaaninen, vhh, paleo)

...suttaa ja lisäksi ihania kuvauksessa! Muistan ajan, jolloin kaakaovoi tuli isona mötikkänä pussissa, josta sitten veitsellä pilkottiin paloja. Tuskaista hommaa. Tiedätkö sen tilanteen, kun leikkaa tuollaista kovaa palaa veitsellä, voimaa...

Hamppupestopasta

...”Kasviproteiinista voimaa” – resptivihkosta, josta löytyy myös muita herkullisia hamppureseptejä. Hampputuotteita voi kysyä mm. Good Supply – ja  Good Hamppu – sivuilta.  Hamppupestopasta (4 annosta) 1 dl       kuorittuja hampunsiemeniä 1 dl      ...

BURSA JA SEN KAVERIT

...miehen nyrkin kokoiset. Niissä löytyy voimaa pitkään grillaukseen, tiivis uuni kietoo ruuan savuiseen syleilyyn ja aromi on uskomaton. Grillin kuumuus voidaan hyödyntää myös käyttämällä avattua luukkua (unohtakaa mitä asken puhuin...