ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: asuntomessutfeaturedkesäreseptitsisustusJulkaistu seuraavalla sivustolla


–  Terveiset Seinäjoen asuntomessuilta! Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli 40 kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle!
Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa. Jäkälämättäät ja puolukan varvut ovat saaneet jäädä luonnontilaan ja rakentaminen on hienotunteisesti ottanut oman paikkansa niiden keskellä. Tässä postauksessa esittelen teille näiden messujen suosikkitalot…
Läheiset reseptit

ASUNTOMESSUT 2016: SUOSIKIT + TÄRPIT

...mutta tässä mun suosikit! Lisäksi korvan taakse kannattaa laittaa kohde 29. Tupien Tupa, jonka sisustuksesta vastaa tänäkin vuonna Adalminan Helmestä tuttu Annarina. Samoin kohde 26, joka on kauniisti puuverhottu kivitalo + kohde...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

FIN Me leivoimme mansikka-kermavaahtokakun Juhannuksen kunniaksi. En laita kakun reseptiä blogiin, koska mansikka-kermavaahtokakkuja löytyy jokaiselta palstalta. Laitan juhannuskakun kuvan siksi blogiin, koska me leivoimme tyttäreni...

Treenipäivä 27.08.2016

Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui...

Lasten asuntomessut

... Toivosen eläinpuisto & museokylä järjestää tänä kesänä lasten asuntomessut. Kuusi talotehdasta ja eläinpuisto itse seitsemäntenä, ovat laittaneet esille oman leikkimökkinsä. Mökit on sisustettu joko eläinpuiston tai...

Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö parhaat palat!

... Asuntomessut 2015 Vantaa Kivistö.Tässä todella kattava kuvakattaus ja parhaat palat messuilta. Turhaan minä alan täällä höpöttelemään niitä näitä, antaa kuvien puhua ja kertoa talojen ja asuntojen...

ASUNTOMESSUT 2015: KIVAT LASTENHUONEET

...kahden yhdistetyn huoneen ansiosta lapsilla on runsaasti tilaa leikkiä ja kiipeillä. Tästä kohteesta löytyy nimittäin kivat kiipeilynkin sallivat vuoteet näille aktiivisille pikkupojille… tai pikkuprinsseille, kuten arvata saattaa! ♥  Asuntomessut Vantaalla 10.7....

Miltä kesän parhaan festarin, Taste Of Helsingin 2016 kattaus näyttää?

Osallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa,...

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...Vuoden 2016 euroviisujen juontajina Tukholmassa toimivat Petra Mede sekä viime vuoden Heroes voittajakappaleen esittäjä Måns Zelmerlöw. Tuulikummun ruokaviisut voitti viime vuonna Janssonin kiusaus. Miten käy tänä vuonna? 1. BELGIAPATONKI5 dl...

Appelsiini-inkivääri-vaniljakakku - HUV 2016!

... Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Meillä juhlaa vietettiin pienimuotoisesti kotona hyvää ruokaa, kuplivaa ja tietysti täytekakkua nauttien. Rakettien pauketta ja väriloistoa katselimme ehkä vähän tylsästi ikkunan...

Kausi 2016 alkoi idätyksillä

...voimakas kookoksen haju, joka on monelle tuttu joka on kookostuotteita aikaisemmin turvotellut.Lisäsin seokseen myöskin perliittiä tuomaan ilmavuutta. Näin polkaistiin kausi 2016 käyntiin. Aloitus on tavanomaista myöhäisempi, mutta toivottavasti se etenee...

Molon poikien syysmalliston tärpit

Hmm, lastenvaateinnostukseni ei vissiin olekaan täysin nuupahtanut. Olen hankkinut Metsolan froteeta jopa täydellä hinnalla, ja nyt himottaisi nämä Molon uutuudet! Erityisesti tiikeri- ja kaivuri-printit yrittää...

Kesän suosikit

Elokuun juhlia suunnitellessa mieli kääntyy keskikesään. Eräänä helteisenä lomapäivänä bongasimme lehdestä lähimarketin mainoksen: ”tuoreita muikkuja säävarauksella!”. Ja eikun ostoksille. Eikä muikut olisivat voineet enää tuoreempia...

Kuinka saisin rikki kookospähkinän.. eli flunssa- ja satokauden suosikit

Flunssakausi ehti tännekin, onneksi ei toistaiseksi kovin pahana.Eilen ja tänään meillä oli mummu yökylässä ja sen ansiosta ehdin toteuttaa suunnittelemani satokausipostauksen reseptikokeiluosuuden.Eli asiaan! Kuinka monella...

Kevään suosikit. Koti.

Anteeksi että tää postaus nyt menikin maanantaille ja kesän ensimmäiseen päivään, olin eilen illalla vaan aivan poikki.. siis aivan todella poikki. kun pääsin kotiin niin...

Syksyn suosikit

Näihin pikkupiiraisiin on helppo saada uppoamaan paljon omenoita, jos tuntuu, että oman puun antimia ei saa käytettyä mihinkään. Silloin kun tuoreita omenoita on tarjolla, voi...

Salaatinkastikekimara eli tämän kesän suosikit. Kerro omasi!

Salaatit ovat ihania. Niihin voi tunkea mitä tahansa, niitä voi syödä lämpimänä tai kylmänä tai sekaisin. Salaatti voi olla kevyt suupala tai tuhti ateria. Vaan...

Terassiprojektia 2016

Terassikelit alkavat jo kutkutella, vaikka vähän viima välillä osuu. Saimme terassin valmiiksi viime kesänä ihan elokuun lopussa, häät deadlinena, joten kauaa emme ehtineet siitä nautiskella....

Lakritsifestivaalit 2016, Stokholma

lakunenähämäys Internetistä soitettiin ja kysyttiin miten ois Viikkarilla lakufestareille siihen Glubenin viereen. Laivaan lastatiin minä, Heidi, vielä nimetön naisten naurattaja vauva, Jaana ja ainakin tosi...

2016 EUROVIISUT RUOKINA 2. semifinaali

Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin viisut on nyt esitetty ja pisteet annettu. Harmittavasti Suomen tie kisoissa päättyi eikä vienyt finaaliin asti. Kymmenen ensimmäisestä erästä finaaliin jatkavaa maata...

Suklaakakku mustaherukkamoussella - Äitienpäivä 2016

Omaa äitiä juhlistettiin suklaisella kakulla. Pohjana oli tämä paholaisen kakku, jonka paistoin 20cm vuuassa. Olin vallan unhoittanut tämän ihanan pohjan. Täytteeksi päädyin tekemään mustaherukkamoussen, kun...

Taste of Helsinki 2016

Kävin tänään mieheni kanssa herkuttelemassa Taste of Helsinki -festivaalissa, joka levittäytyi Kansalaistorin Puistoon tänä vuonna 16.-19.6. Valinnanvaraa ravintoloissa ja annoksissa oli jälleen lukuisa määrä, 10 ravintolaa...

2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

Jälleen on se aika vuodesta kun laulut laitetaan paremmuusjärjestykseen. Tämän vuoden Euroviisujen 1. semifinaali käydään tiistaina 10. toukokuuta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Tuulikummun keiittössä...

Turku Food Walk 2016 - viisi parasta ravintolaa

* * * For English please see here * * * Turku Food Walk on kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt konsepti, joka tarjoaa makuelämyksiä moneen lähtöön.Kuten on jo aikaisemmin...

Isadora kesä 2016 - Tropical Paradise

No vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille yhden tämän kesän ihanimmista kokoelmista. Isadora Tropical Paradise imaisee herkullisilla väreillään mukaansa ja näihin sävyihin tekee mieli tarttua...

INSTRUN KEVÄÄN 2016 KEHYSMUOTI

BLOGIYHTEISTYÖKevään Indiedays blogipäivässä Helsingissä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin tämän kevään kehysmallistoon. Suvilahden Kattilahallilla järjestetyssä tilaisuudessa Instrulla oli esittelyssä herkullisen värikkäät Fuzion Step in to...

Mansikkakakku vaniljakreemillä - Äitienpäivä 2016

Tänä vuonna halusin juhlistaa anoppia perinteisellä mansikkakakulla. Sen verran myöhään olin liikkeellä, etten enää saanut kotimaisia mansikoita mistään. Joten, päädyin ruusupursotukseen. Kaunis ihan sellaisenaan. Täytteenä...

27.6.2016

Juhlat on nyt hetkeksi juhlittu joten tervetuloa arki. Juhannus alkoi jo pienellä varaslähdöllä viime torstaina kun vietimme keskimmäisen höpön kanssa perinteiset yhteissynttärit. Juhannus kului omalta...

Hieno 2015, kysymysmerkki 2016

Hieno vuosi, 2015, on kohta takanapäin. Se oli oikeasti hieno, ja olen ikionnellinen, että sain kokea ne jutut, jotka koin. Alkuvuoteen kuului monia täyttyneitä unelmia...

Äitienpäivän tarjottavat 2016

Heippa! Sunnuntaina muistettiin äitejä notkuvalla aamiaispöydällä, lahjoilla ja halauksilla. Meillä aloitettiin terassikausi kattamalla aamupala ulkoeteiseen, sillä olihan lämpötila jo lähemmäs hellelukemissa.Vegaaniruokavalio ja -leivonta kiinnostaa aina...

Juhannus 2016.

En tiedä millä sanoilla aloittaa tämä postaus, mutta pääsanoma on kuitenkin se, että AI luoja, meillä oli ihana juhannus! Mun vanhemmat sekä miehen sisko perheineen...