Raparperihalva resepti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: raparperihalvareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ainekset
Mikrohillo:
4 raparperin vartta
4 rkl sokeria
Halvakerma:
50 g halvaa
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
korkillinen siirappia ( vaahterasiirappia )
koristeeksi:
mansikoita
Ohjeet
Pilko varret kulhoon ja kuumenna minuutin ajan mikrossa sokerin kanssa.
Jaa annosmaljoihin.
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset Mikrohillo: 4 raparperin vartta 4 rkl sokeria Halvakerma: 50 g halvaa 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta korkillinen siirappia ( vaahterasiirappia ) koristeeksi: mansikoita Ohjeet Pilko varret...

Läheiset reseptit

Raparperihalva resepti

...ja sekoita siihen halva. Jaa annosmaljoihin raparperin päälle. Valuta siirappia päälle. Koristele mansikoilla tai muilla marjoilla. The post Raparperihalva resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Fantasiapikkuleipä resepti

... Olen testaillut aika monia fantasiapikkuleiville soveltuvia reseptejä. Viimeisin käyttämäni resepti on ollut toimiva, mutta en ole ollut 100% tyytyväinen kokonaisuuteen. Maku on ollut ihan ok, muttei...

Resepti hukassa

... Leivoin viime viikolla persimmon kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti jota lähdin muokkailemaan löytyy täältä. Se kuinka itse kuppikakut leivoin on nyt vähän hukassa. Koko työhuone on muutenkin ihan...

Punainen kanapestopasta | resepti

...herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Käytin tähän valmista pestoa, mutta jos aikaa on, tietenkin senkin voi tehdä itse. Punainen kanapestopasta resepti Punainen kanapestopasta resepti Ainekset:Vihreää tagliatellepastaa (tai muukin pasta...

Kesäinen Mansikkapirtelö resepti

...Ohjeet Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Sekoita jonkun aikaa. Kaada pirtelö tarjoilulaseihin, ja nauti! Nautitaan pillillä The post Kesäinen Mansikkapirtelö resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Kesäinen broilerisalaatti resepti

...Leikkaa broileri viipeleiksi ja asettele salaatin päälle. Voit myös paloitella broilerin pienemmiksi paloiksi ja sekoittaa joukkoon. The post Kesäinen broilerisalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Valkosipulikalaa ja pinjansiemeniä resepti

...uunin keskiosassa 15-20 minuttia.Tarjoile paistetun pinaatin ja keitettyjen koko perunoiden tai riisin kanssa.onpahan maukasta! The post Valkosipulikalaa ja pinjansiemeniä resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Mahtava pizza resepti!

... Mahtava pizza resepti löytyi Syksyllä ilmestyneestä Fiilisruokaa lehdestä, lehdessä on muuten paljon hyviä ohjeita. Ohje on melkein alkuperäinen, lisäsin vielä ripauksen ketsuppia pohjaan.Kahden juuston pizzapohja:2 dl...

Pesto resepti

...ja oliiviöljyä ovat aineet joita tarvitaan. pirskuttele oliiviöljyä tasaisesti patongin viipaleiden päälle. paahda pinta rapeaksi. Levitä pestoa leipien päälle ja tarjoile! The post Pesto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella...

Makkara-kasvispannu resepti

...paprika ja sipuli. Viipaloi makkara. Kypsennä kukkakaali hetki itsekseen ja lisää loput ainekset ja kypsennä, kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Mausta grillausmausteella tai yrttiaromisuolalla. The post Makkara-kasvispannu resepti appeared first on...

Muikuilla hunnutettu kasvislaatikko resepti

...myöskin leivinuunin jälkilämmöllä mutta silloin siihen menee 150 asteessa noin 5 tuntia aikaa.Muikkujen tilalla voit käyttää myöskin esim.silakoita. The post Muikuilla hunnutettu kasvislaatikko resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella –...

Valokakku resepti

...min. Ohje on vuodelta 1926. Alkuperäisessä ohjeessa ei ollut leivinjauhetta, mutta lisäsin sen koska nousee paremmin. The post Valokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Mansikkatorttu 2 resepti

...Levitä jäähtyneen pohjan päälle tuorejuusto, ja levitä loput mansikat viipaleiksi päälle. Kaada mansikoiden päälle jäähtynyt kiisseli. The post Mansikkatorttu 2 resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Omenapihvit resepti

...ne kullankeltaisiksi. Paista pihvit ja omenaviipaleet ruskeiksi. Laita omenaviipaleet ensin vadille, sitten pihvit ja sipulit päälle. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja haluamasi kastikkeen kera. The post Omenapihvit resepti appeared first on...

Suklainen kakku resepti

...uunissa 200asteessa n.45minuuttia, tai kunnes taikina ei tartu enään tikkuun. Anna kakun jäähtyä. Sulata valkoista ja tummaasuklaata ja levittele sitä kakun päälle. The post Suklainen kakku resepti appeared first on...

Raikas hedelmäsalaatti resepti

...lisätä myös viimeiseksi). Kuori omenat ja paloittele. Puolita sitruuna ja purista mehu hedelmien päälle. Sekoita. The post Raikas hedelmäsalaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Juustokakku resepti

...kymmenen minuuttia. 4. Anna kakun jäähtyä muutama tunti jääkaapissa, mitä pitempään jäähtyy, sitä paremmalta maistuu. Nauti! The post Juustokakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Soijaporkkanakastike resepti

...n. puoli tuntia tai kauemminkin. – Juuston tietenkin voit korvata milla haluat, jos haluat, vaikka kermalla. The post Soijaporkkanakastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

resepti:Kevyet uuniperunat by:Chef Curtis Stone

... Kokkailuja Katselin tuossa Suurinta Pudottajaa ja siellä Curtis Stone kokkasi tällä reseptillä. Etsin reseptin netistä ja suomensin sen. Tuli tuossa kokattua perheelle ruuaksi ja hyvää oli....

Banaani-rusinamuffinssit resepti

...jottei muffinsseista tule sitkeitä. Jäätelökauhalla on helppo annostella muffinssitaikinaa vuokiin. Paista 180 C n. 25 minuuttia. The post Banaani-rusinamuffinssit resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Uusi resepti: Viljaton vuokaleipä ilman maitoa, kookosta ja vuokaa :D

...reseptin vaningossa ja vedin sen saman tien takaisin. En saa kuitenkaan enää muutettua julkaisupäivää, joten päätin tässä ilmoittaa, että huhtikuulle on lisätty uusi resepti. Löydät sen helposti klikkaamalla tästä....

Nopea rahkajälkiruoka resepti

...niin että vadelmien rakenne rikkoutuu. Koristele annos esimerkiksi kekseillä, marjoilla, kuivatuilla mansikoilla tai pursotetulla kermalla The post Nopea rahkajälkiruoka resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti

...leipägrutonkeja Ohjeet Viipaloi tomaatti ja punasipuli, revi salaatti. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kaikki ainekset yhteen. The post Chilinen tonnikala-pastasaatti resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Scotch Broth eli lammaskeitto resepti

...melko sakeaa.Mausta keitto maun mukaan ja koristele silputulla persilijalla.Tarjoile höyryävän kuumana.Tämä on ihan oikeasti maukasta. The post Scotch Broth eli lammaskeitto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja...

Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti

...ja tarjoa kylmänä. Koristele ohuiksi leikatuilla paprikasiivuilla. Syö kalat kokonaisina, friteraus pehmentää kyllä ruodot. The post Inkiväärimuikut ja maustekastike resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

suklaa-rahkakakku resepti

...sulatetun rasvan kanssa.lisää lopuksi pähkinä-ja suklaarouhe.paista kakku voidellussa,jauhotetussa kakkuvuoassa 175 asteessa uunissa alimmalla ritilätasolla 50-60 minuuttia. The post suklaa-rahkakakku resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti

...ruukkuun ja ripottele ruohosipulisilppu pinnalle. Pidä kylmässä tarjoamishetkeen asti. Säilyvyys: 2-3 vrk jääkaapissa. The post Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Helppo ja nopea porkkanasosekeitto resepti

...Laita porkkanasose, vesi ja ruokakerma kattilaan. Keitä kiehuvaksi. Lisää mausteita oman maun mukaan The post Helppo ja nopea porkkanasosekeitto resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Pulleat suklaamuffinssit resepti

...taikina tasaiseksi pienellä teholla – Laita uuniin keskitasoon noin 10-15 minuuttia. – Tarkista valmius hammastikulla. The post Pulleat suklaamuffinssit resepti appeared first on Ruokaa rakkaudella – reseptit ja ruokaohjeet....

Microwave Brownie in a Cup = paras resepti ikinä

...Ja tiskiäkin kertyy vain kahvikupin ja lusikan verran. Ja astianpesukonehan on keksitty. Tämä resepti siis ilman epäilyksiä mullisti pienen maailmani useastakin syystä. Jos löydätte vielä tästäkin kekseliäämmän reseptin, niin kertokaa toki!...