Vesimelonikakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Muut leivonnaisetreseptitTäytekakut: KermaTerveysVideot: MuutJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kesällä tulee usein syötyä vähän epäterveellisemmin eikä kuntosalillekaan kehtaisi hyvällä ilmalla lähteä. Onneksi kesällä tulee liikuttua paljon, kun kesä mahdollistaa niin paljon muita ihania harrastusmahdollisuuksia. Itse syön aika paljon jäätelöä kesällä, mutta talvella en juuri lainkaan. Jäätelö kuitenkin helposti alkaa nostattamaan painoa ja muutenkin on kiva keventää välillä….
Läheiset reseptit

Vesimelonikakku

... Vesimelonikakku ei toki ole uusi idea, mutta tällä kuorrotteella tämä on aivan uudenlainen versio 😉 Ajatus tästä lähti, kun näin pinterestissä erään kokin tekemän vesimelonikakun. Ajatus...

Vesimelonikakku

...syön aika paljon jäätelöä kesällä, mutta talvella en juuri lainkaan. Jäätelö kuitenkin helposti alkaa nostattamaan painoa ja muutenkin on kiva keventää välillä. Tämä vesimelonikakku on ihanan juhlava ja herkullinen. Koostuuhan...